1 produkt fundet

Pink sofa

En pink sofa i dansk design

Sofaen er stuens centrale møbel, og derfor er din sofa også rummets kerne. Her er der plads til afslapning og hygge, og hos SOFA mener vi, at du skal have råd til høj kvalitet i ærligt dansk...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

En pink sofa i dansk design

Sofaen er stuens centrale møbel, og derfor er din sofa også rummets kerne. Her er der plads til afslapning og hygge, og hos SOFA mener vi, at du skal have råd til høj kvalitet i ærligt dansk design. I vores sortiment af sofaer finder du alt fra store hjørnesofaer, du selv kan bestemme størrelsen på, til den stilrene 2-personers sofa, som der er plads til i enhver stue. Fælles for dem alle er, at vi godt tør garantere dig en eminent siddekomfort og høj kvalitet.

Drømmer du om at få en helt unik sofa, der er et statement hjemme i din stue, har vi også det helt rigtige for dig. Vi har nemlig sørget for en stofkollektion, hvor du finder farven pink, der virkelig tager sig flot ud sammen med både hårde og bløde materialer. En sofa, der vil være et sandt kerneelement i din stue, og hvor der er plads til farveleg og sommerstemning.

Få en pink sofa i et gennemtænkt design i høj klasse

Vores sofaer er designet af både interne og eksterne designere, og intet er overladt til tilfældighederne. Det drejer sig ikke kun om sofaernes udformning, for materialet og farven er i sig selv essentiel for det smukke sofadesign. Derfor har vi også en helt stofkollektion, hvor du finder mange forskellige materialer, der kan gøre din sofa til det, du går og drømmer om. Her finder du blandt andet to forskellige typer af velour, så du kan få en fantastisk blød veloursofa, der hitter i de stilbevidste hjem i dag. Vi har også et væld af grå sofaer, der giver dig mulighed for at tilføje andre tekstiler i dine yndlingsfarver.

Stoffets slidstyrke hos SOFA ligger på alt mellem 24.000 til 100.000 martindale, der sikrer dig en sofa, der kan holde i mange år. Skal din sofa kunne klare lidt ekstra slid, bør du altid vælge martindalen 30.000, og ved offentlig brug er vores 100.000 martindale det helt perfekte valg.

Møbelstoffer skal have en kærlig tanke indimellem, men alle vores stoftyper er nemme at vedligeholde gennem tiden. Her skal du blot sørge for at stryge dem med en flad hånd jævnligt, og så vil en ugentlig støvsugning sørge for, at du får fjernet de fibre, som stof altid vil afgive med tiden.

Vi springer mellemleddene over og sørger for den bedste pris på din nye sofa

Vi mener, at dansk design af høj kvalitet er for alle, og det betyder for dig, at du altid vil få en sofa hos os, hvor der ikke er gået på kompromis med den suveræne kvalitet. Alle vores sofaer bliver leveret direkte fra vores fabrik, hvor de er håndlavede og gennemgået ned til den mindste detalje. Vi har ligeledes udstillinger i vores hjemstavn i Thisted samt i Ringsted, hvor du kan få lov til at smide dig i de sofamodeller, du har i kikkerten.

Den høje kvalitet til en god pris er noget, vi tror fuldt og fast på hos SOFA. Det betyder også, at vi har fjernet alle mellemled og dermed kan give dig en kvalitetssofa til en pris, du ikke kan sige nej til. Alle vores sofaer kommer med en ramme af massivt træ, og vi benytter os af stærke fjedre i sædet, der øger siddekomforten. Sidde- og ryghynderne består af fast koldskum, der bibeholder sofaens flotte form i lang tid.

Skal du have hjælp til at finde din kommende sofa i pink?

Hos os er næsten alt muligt, og derfor kan vi sammen med dig finde en løsning, så du kan få en pink sofa efter din smag. Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne sige hej, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale vil gøre alt, hvad de kan for at finde svar på dine spørgsmål, så du kan gøre drømme til virkelighed med en kvalitetssofa, der bliver stuens midtpunkt og din fornøjelse hver eneste dag.