2 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

En pink sofa i dansk design

Sofaen er stuens centrale møbel, og derfor er din sofa også rummets kerne. Her er der plads til afslapning og hygge, og hos SOFA mener vi, at du skal have råd til høj kvalitet i ærligt dansk design. I vores sortiment af sofaer finder du alt fra store hjørnesofaer, du selv kan bestemme størrelsen på, til den stilrene 2-personers sofa, som der er plads til i enhver stue. Fælles for dem alle er, at vi godt tør garantere dig en eminent siddekomfort og høj kvalitet.

Drømmer du om at få en helt unik sofa, der er et statement hjemme i din stue, har vi også det helt rigtige for dig. Vi har nemlig sørget for en stofkollektion, hvor du finder farven pink, der virkelig tager sig flot ud sammen med både hårde og bløde materialer. En sofa, der vil være et sandt kerneelement i din stue, og hvor der er plads til farveleg og sommerstemning.

Få en pink sofa i et gennemtænkt design i høj klasse

Vores sofaer er designet af både interne og eksterne designere, og intet er overladt til tilfældighederne. Det drejer sig ikke kun om sofaernes udformning, for materialet og farven er i sig selv essentiel for det smukke sofadesign. Derfor har vi også en helt stofkollektion, hvor du finder mange forskellige materialer, der kan gøre din sofa til det, du går og drømmer om. Her finder du blandt andet to forskellige typer af velour, så du kan få en fantastisk blød veloursofa, der hitter i de stilbevidste hjem i dag. Vi har også et væld af grå sofaer, der giver dig mulighed for at tilføje andre tekstiler i dine yndlingsfarver.

Stoffets slidstyrke hos SOFA ligger på alt mellem 24.000 til 100.000 martindale, der sikrer dig en sofa, der kan holde i mange år. Skal din sofa kunne klare lidt ekstra slid, bør du altid vælge martindalen 30.000, og ved offentlig brug er vores 100.000 martindale det helt perfekte valg.

Møbelstoffer skal have en kærlig tanke indimellem, men alle vores stoftyper er nemme at vedligeholde gennem tiden. Her skal du blot sørge for at stryge dem med en flad hånd jævnligt, og så vil en ugentlig støvsugning sørge for, at du får fjernet de fibre, som stof altid vil afgive med tiden.

Vi springer mellemleddene over og sørger for den bedste pris på din nye sofa

Vi mener, at dansk design af høj kvalitet er for alle, og det betyder for dig, at du altid vil få en sofa hos os, hvor der ikke er gået på kompromis med den suveræne kvalitet. Alle vores sofaer bliver leveret direkte fra vores fabrik, hvor de er håndlavede og gennemgået ned til den mindste detalje. Vi har ligeledes udstillinger i vores hjemstavn i Thisted samt i Ringsted, hvor du kan få lov til at smide dig i de sofamodeller, du har i kikkerten.

Den høje kvalitet til en god pris er noget, vi tror fuldt og fast på hos SOFA. Det betyder også, at vi har fjernet alle mellemled og dermed kan give dig en kvalitetssofa til en pris, du ikke kan sige nej til. Alle vores sofaer kommer med en ramme af massivt træ, og vi benytter os af stærke fjedre i sædet, der øger siddekomforten. Sidde- og ryghynderne består af fast koldskum, der bibeholder sofaens flotte form i lang tid.

Skal du have hjælp til at finde din kommende sofa i pink?

Hos os er næsten alt muligt, og derfor kan vi sammen med dig finde en løsning, så du kan få en pink sofa efter din smag. Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne sige hej, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale vil gøre alt, hvad de kan for at finde svar på dine spørgsmål, så du kan gøre drømme til virkelighed med en kvalitetssofa, der bliver stuens midtpunkt og din fornøjelse hver eneste dag.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos SOFA.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos SOFA.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos SOFA.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på SOFA.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. SOFA.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.