3 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Er du til farver? Vælg en rosa sofa fra sofa.dk

Kunne du tænke dig en sofa i en farve, der viser personlighed og giver et helt unikt præg til din stue? Så skal du have fat i en af vores lækre rosa sofaer i dansk design. Så er du sikker på at få en sofa, der er fuldstændig med på moden, og som stadig er helt unik og kan give personlig stil til din stue. Rosa kan meget mere, end du lige tror.

En sofa i stilrent dansk design

Hos sofa.dk har vi et utal af flotte sofaer i dansk stilrent design og dansk kvalitet. Vi udvælger kun de bedste materialer og råvarer, og det solide håndværk er underlagt en avanceret kvalitetskontrol. Vi er selv med inde over designfasen, og vores sofaer kommer håndlavede direkte fra fabrikken. Derfor har du også muligheden for at få vores sofaer i mange forskellige størrelser, design og farver. Netop farver er vigtigt, når det gælder sofaen. Sofaen er centrum for stuen, og derfor giver det noget helt særligt, hvis den er en farve som eksempelvis rosa.

Vælg en rosa sofa, og skab en særlig stemning

Lyserød, dusty rose, sart rosa, gammelrosa. Farven dukker op overalt i boligindretningen lige nu i forskellige nuancer og på forskellige overflader. Det er en farve, der virkelig kan være med til at vise personlighed og varme. Så hvorfor ikke vælge en lækker rosa sofa, der kan være med til at skabe en helt særlig rolig stemning i din stue og i dit hjem?

En rosa sofa behøver ikke kun være feminin

Rosa kan appellere til noget barnligt, feminint og legende. Men rosa kan også sagtens bruges i et hjem med maskuline toner. Det er ofte kontrasten mellem det feminine og det mørke, der giver den rolige stemning, man ofte ønsker sig i en stue. Rosa kan med fordel kombineres med rå kontraster i ubehandlet træ, grove tekstiler, læder, metaller samt mørke farver, så den ikke nødvendigvis bliver så feminin. En rosa sofa kan give dit hjem et pift, som mange andre farver ikke kan. Hos sofa.dk har vi flere sofaer, der kommer i farven rosa. Ofte finder du vores sofaer i den mere afdæmpede og meget lyse rosa farve, der også kaldes støvet rosa.

Få rosa møbelstof eller velour til din sofa

Vores sofaer hos sofa.dk kommer i et væld af forskellige typer møbelstof. Fælles for dem er, at de er nøje udvalgt, i høj kvalitet og smukke farver. De kommer ikke kun i alverdens farver, men også i forskellige typer møbelstof. Du kan for eksempel få en velour sofa, der giver en helt særlig bohemian og dekadent stemning til din stue. Velour er samtidig nemt at rengøre og holder mange år ud i fremtiden. Velour matcher især godt til den lidt støvede rosa farve. Det giver et samlet indtryk, der udstråler eksklusivitet.

Alle stofferne fra vores sofaer har fået en overfladebehandling fra stofleverandøren, som sammen med stoffets slidstyrke gør, at det er meget nemmere at vedligeholde og gøre rent. Du er derfor sikker på at få en sofa, der både er slidstærk, nem at rengøre, og som holder mange år frem i tiden.

Vi har selvfølgelig også mange andre farver end rosa. Du finder sofaer i farver som grå, grøn, brunlige nuancer, orange og mange andre. Så er du sikker på at finde en sofa i lige netop den farve, som matcher din sjæl og stil. En farvet sofa kan give et helt nyt liv til din stue, uden at du behøver gøre meget andet.

Så vælg din rosa sofa i dansk kvalitet og design i dag, og få levering helt hjem i din stue. Vores webshop er desuden e-mærket, og du får 14 dages returret, når du køber en sofa hos os. Du er derfor sikret en god handel med sofa.dk.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.