Rosa sofa

Er du til farver? Vælg en rosa sofa fra sofa.dk

Kunne du tænke dig en sofa i en farve, der viser personlighed og giver et helt unikt præg til din stue? Så skal du have fat i en af vores lækre rosa sofaer i dansk design. Så er du sikker på at få en sofa,...

Læs mere
Kategori banner

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Tilbage til toppen

Er du til farver? Vælg en rosa sofa fra sofa.dk

Kunne du tænke dig en sofa i en farve, der viser personlighed og giver et helt unikt præg til din stue? Så skal du have fat i en af vores lækre rosa sofaer i dansk design. Så er du sikker på at få en sofa, der er fuldstændig med på moden, og som stadig er helt unik og kan give personlig stil til din stue. Rosa kan meget mere, end du lige tror.

En sofa i stilrent dansk design

Hos sofa.dk har vi et utal af flotte sofaer i dansk stilrent design og dansk kvalitet. Vi udvælger kun de bedste materialer og råvarer, og det solide håndværk er underlagt en avanceret kvalitetskontrol. Vi er selv med inde over designfasen, og vores sofaer kommer håndlavede direkte fra fabrikken. Derfor har du også muligheden for at få vores sofaer i mange forskellige størrelser, design og farver. Netop farver er vigtigt, når det gælder sofaen. Sofaen er centrum for stuen, og derfor giver det noget helt særligt, hvis den er en farve som eksempelvis rosa.

Vælg en rosa sofa, og skab en særlig stemning

Lyserød, dusty rose, sart rosa, gammelrosa. Farven dukker op overalt i boligindretningen lige nu i forskellige nuancer og på forskellige overflader. Det er en farve, der virkelig kan være med til at vise personlighed og varme. Så hvorfor ikke vælge en lækker rosa sofa, der kan være med til at skabe en helt særlig rolig stemning i din stue og i dit hjem?

En rosa sofa behøver ikke kun være feminin

Rosa kan appellere til noget barnligt, feminint og legende. Men rosa kan også sagtens bruges i et hjem med maskuline toner. Det er ofte kontrasten mellem det feminine og det mørke, der giver den rolige stemning, man ofte ønsker sig i en stue. Rosa kan med fordel kombineres med rå kontraster i ubehandlet træ, grove tekstiler, læder, metaller samt mørke farver, så den ikke nødvendigvis bliver så feminin. En rosa sofa kan give dit hjem et pift, som mange andre farver ikke kan. Hos sofa.dk har vi flere sofaer, der kommer i farven rosa. Ofte finder du vores sofaer i den mere afdæmpede og meget lyse rosa farve, der også kaldes støvet rosa.

Få rosa møbelstof eller velour til din sofa

Vores sofaer hos sofa.dk kommer i et væld af forskellige typer møbelstof. Fælles for dem er, at de er nøje udvalgt, i høj kvalitet og smukke farver. De kommer ikke kun i alverdens farver, men også i forskellige typer møbelstof. Du kan for eksempel få en velour sofa, der giver en helt særlig bohemian og dekadent stemning til din stue. Velour er samtidig nemt at rengøre og holder mange år ud i fremtiden. Velour matcher især godt til den lidt støvede rosa farve. Det giver et samlet indtryk, der udstråler eksklusivitet.

Alle stofferne fra vores sofaer har fået en overfladebehandling fra stofleverandøren, som sammen med stoffets slidstyrke gør, at det er meget nemmere at vedligeholde og gøre rent. Du er derfor sikker på at få en sofa, der både er slidstærk, nem at rengøre, og som holder mange år frem i tiden.

Vi har selvfølgelig også mange andre farver end rosa. Du finder sofaer i farver som grå, grøn, brunlige nuancer, orange og mange andre. Så er du sikker på at finde en sofa i lige netop den farve, som matcher din sjæl og stil. En farvet sofa kan give et helt nyt liv til din stue, uden at du behøver gøre meget andet.

Så vælg din rosa sofa i dansk kvalitet og design i dag, og få levering helt hjem i din stue. Vores webshop er desuden e-mærket, og du får 14 dages returret, når du køber en sofa hos os. Du er derfor sikret en god handel med sofa.dk.