54 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 54 element(er)

Aktive filtre

Den sorte sofa som det stilsikre valg

Når det kommer til sofaens farve, er der særligt én farve, der altid er det sikre valg. Det betyder ikke, at det er det kedelige valg, for med en sort sofa får du alle gode muligheder for at ændre stuens udtryk, som du vil. Den sorte sofa går nemlig godt i spænd med alle andre farvenuancer, så du selv kan tilføje både hårde og bløde tekstiler i dine favoritmaterialer.

Hos SOFA mener vi, at ærlighed og dansk design af høj kvalitet betaler sig. Og netop betaler er et nøgleord i vores sofaproduktion, hvor vi har gjort det billigere for dig at få den højeste kvalitet. Vi har sparet de mange mellemled væk, så du kun skal betale for produktionen på vores egen fabrik. Det betyder for dig, at du kan få en sort kvalitetssofa til den absolut bedste pris på markedet.

Få en sort sofa i din foretrukne stoftype

Sofadesign er en individuel smagssag, men det hører sjældenheder til, at den sorte sofa deler vandene. Her får du en sofa, der bliver rummets centrale møbel, men hvor du kan lade andre elementer sætte den rigtige stemning og være nøglen i din indretningsstil. Men sort er ikke bare sort hos os, for vi har et stort udvalg af forskellige stoftyper i vores stofkollektion.

Der kan være gode alternativer til den sorte sofa, hvis du drømmer om en farve, der er mere livlig i sin overflade. 

Fælles for alle stoftyper i vores stofkollektion er deres eminente slidstyrke. Alle stoftyper har martindale inden for 24.000 til 100.000, hvor 100.000 martindale er det helt rigtige valg til sofaer, der skal anvendes til offentlig brug. Til hverdagsbrug rækker 15.000 martindale mere end rigeligt, og derfor behøver du ikke bekymre dig om stoftyper, der hurtigt falder sammen og bliver slidte.

Sort sofa spækket med ærlighed

Den sorte sofa er en klassiker, og kombineret med dansk design får du en trend, der er fuldstændig tidløs. Vi leverer din nye sofa inden for 6-8 uger, da vi sørger for håndlavet kvalitet på vores fabrik, og derfor modtager du den direkte, efter produktionen er færdig. Alle vores sofaer kommer med et understel af massivt træ, og så er de udstyret med gode fjedre, der bibeholder en fortrinlig siddekomfort.

Mange sofaer mister deres form efter kort tid, men det er ikke tilfældet hos os. Vi har gennemtestet vores opbygning af sidde- og ryghynder, der i dag bliver produceret i fast koldskum, så de bibeholder deres form. Du skal blot sørge for at støvsuge din sofa ugentligt, og så har du ellers en smuk sofa i mange år.

Kig forbi vores udstilling i Thisted eller Ringsted

Ofte er det sådan, at vi gerne vil teste en sofa, inden vi beslutter os for den helt rigtige. Har du det på samme måde, kan du kigge forbi vores udstillinger, som du finder to steder i landet. Vi har selvfølgelig en udstilling i Thisted, som er beliggende i vores smukke hjemstavn, og så finder du også en udstilling i Ringsted. Her står vores personale altid klar til at hjælpe dig med at gøre dine sofadrømme til virkelighed, og de kan altid fortælle dig, hvilke muligheder du har.

Har du brug for at få hurtigt svar på dine spørgsmål, kan du også kontakte os lige her på siden. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe, for det vigtigste for os er nemlig, at du får lige præcis det sofadesign, du gerne vil have.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.