Sort sofa

Den sorte sofa som det stilsikre valg

Når det kommer til sofaens farve, er der særligt én farve, der altid er det sikre valg. Det betyder ikke, at det er det kedelige valg, for med en sort sofa får du alle gode muligheder for at ændre stuens udtryk, som du vil. Den sorte sofa går...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Den sorte sofa som det stilsikre valg

Når det kommer til sofaens farve, er der særligt én farve, der altid er det sikre valg. Det betyder ikke, at det er det kedelige valg, for med en sort sofa får du alle gode muligheder for at ændre stuens udtryk, som du vil. Den sorte sofa går nemlig godt i spænd med alle andre farvenuancer, så du selv kan tilføje både hårde og bløde tekstiler i dine favoritmaterialer.

Hos SOFA mener vi, at ærlighed og dansk design af høj kvalitet betaler sig. Og netop betaler er et nøgleord i vores sofaproduktion, hvor vi har gjort det billigere for dig at få den højeste kvalitet. Vi har sparet de mange mellemled væk, så du kun skal betale for produktionen på vores egen fabrik. Det betyder for dig, at du kan få en sort kvalitetssofa til den absolut bedste pris på markedet.

Få en sort sofa i din foretrukne stoftype

Sofadesign er en individuel smagssag, men det hører sjældenheder til, at den sorte sofa deler vandene. Her får du en sofa, der bliver rummets centrale møbel, men hvor du kan lade andre elementer sætte den rigtige stemning og være nøglen i din indretningsstil. Men sort er ikke bare sort hos os, for vi har et stort udvalg af forskellige stoftyper i vores stofkollektion.

Der kan være gode alternativer til den sorte sofa, hvis du drømmer om en farve, der er mere livlig i sin overflade. 

Fælles for alle stoftyper i vores stofkollektion er deres eminente slidstyrke. Alle stoftyper har martindale inden for 24.000 til 100.000, hvor 100.000 martindale er det helt rigtige valg til sofaer, der skal anvendes til offentlig brug. Til hverdagsbrug rækker 15.000 martindale mere end rigeligt, og derfor behøver du ikke bekymre dig om stoftyper, der hurtigt falder sammen og bliver slidte.

Sort sofa spækket med ærlighed

Den sorte sofa er en klassiker, og kombineret med dansk design får du en trend, der er fuldstændig tidløs. Vi leverer din nye sofa inden for 6-8 uger, da vi sørger for håndlavet kvalitet på vores fabrik, og derfor modtager du den direkte, efter produktionen er færdig. Alle vores sofaer kommer med et understel af massivt træ, og så er de udstyret med gode fjedre, der bibeholder en fortrinlig siddekomfort.

Mange sofaer mister deres form efter kort tid, men det er ikke tilfældet hos os. Vi har gennemtestet vores opbygning af sidde- og ryghynder, der i dag bliver produceret i fast koldskum, så de bibeholder deres form. Du skal blot sørge for at støvsuge din sofa ugentligt, og så har du ellers en smuk sofa i mange år.

Kig forbi vores udstilling i Thisted eller Ringsted

Ofte er det sådan, at vi gerne vil teste en sofa, inden vi beslutter os for den helt rigtige. Har du det på samme måde, kan du kigge forbi vores udstillinger, som du finder to steder i landet. Vi har selvfølgelig en udstilling i Thisted, som er beliggende i vores smukke hjemstavn, og så finder du også en udstilling i Ringsted. Her står vores personale altid klar til at hjælpe dig med at gøre dine sofadrømme til virkelighed, og de kan altid fortælle dig, hvilke muligheder du har.

Har du brug for at få hurtigt svar på dine spørgsmål, kan du også kontakte os lige her på siden. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe, for det vigtigste for os er nemlig, at du får lige præcis det sofadesign, du gerne vil have.