18 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 18 element(er)

Aktive filtre

Turkise sofaer – giv din stue et frisk touch

Lyse rum har en uerstattelig egenskab. Med et lyst rum vil dit humør ofte stige i graderne, og du bliver ikke tynget ned på grund af mørke og dunkle farver. Derfor er det oplagt, at du har øje for dette, når du skal vælge farven på din nye sofa her hos sofa.dk. Farvevalget har nemlig stor indflydelse på, om din stue får et lyst eller mørkt udtryk. Hvis du er ude efter en lys og farverig indretning, vil en turkis sofa gøre store underværker.

Her på siden finder du vores sortiment af turkise sofaer, der med deres kvaliteter kan medvirke til, at din indretning får en lysere udstråling.

Få en lysere stue med en sofa i turkis

Turkis i sig selv trækker på egenskaber fra både farven blågul og til dels grøn. Derfor tyr mange til de andre og mere almene farver, selvom det ikke nødvendigvis er den rette beslutning. Med en turkis sofa har du mulighed for at indrette din stue med dig eget, personlige præg.

Blandingsfarven turkis medbringer alt det, som de tre andre farver symboliserer hver for sig. Ro, vækst og glæde er derfor blot nogle af de stemninger, som en turkis sofa kan tilføje din dagligstue. Derudover har en lys, turkis nuance et opfriskende og yderst kulørt udtryk, der kan få selv den mørkeste stue til at stråle op.

Hvis du foretrækker en af vores sofaer i velour, kan den turkis farve virkelig komme til ret her. Stoftypen velour bliver ofte forbundet med kongelighed, hvilket symbolikken for turkis også kan trække på. Ved at kombinere disse to får du derved en stue, der med et friskt, lyst og farverigt udtryk formår at skabe en klassisk og fin stemning.

Farvekombinationer med en turkis sofa

Den rette balance blandt farverne i et rum er yderst vigtig for rummets samlede udtryk. Med en dristig, turkis sofa kan farven gul være netop den medspiller, der får din indretning til at ligne en stue fra et boligmagasin. 

Hver for sig kan de to pangfarver let blive alt for dominerende i et rum. I kombination vil de to farver til gengæld resultere i en stue med en perfekt, ekstravagant indretning. I begyndelsen kan det virke vovet at sammenkoble en turkis sofa med andre elementer i en gul farve – hvilket vi i vores spæde år også selv troede. Men når du står i et rum med de to farver som grundelementer i indretningen, vil du uden tvivl mærke den ekstraordinære stemning i rummet.

Den varme, gule farve og den kølige, blå farve er umiddelbart kontraster, hvilket kræver en ordentlig balance for at få glæde af kombinationen i din boligindretning. I din nye sofa i turkis kan du lægge gule puder eller tæpper, mens du på væggen bagved kan hænge et maleri med en smuk solopgang. På den måde vil du diskret få farverne bragt ind i stuen, uden de kommer til at dominere.

Hvis turkis og gul allerede fylder en stor del i din indretning, vil en turkis sofa muligvis være dråben, der får bægeret til at flyde over. I så fald kan en af vores sofaer i grå være et bedre alternativ, da den neutrale farve ikke vil ændre det store på dine nuværende farvekombinationer mellem turkis og gul.

Se en stor og positiv indflydelse på rummet med en turkis sofa

Når du bringer en turkis sofa ind i din stue, vil du med det samme kunne mærke den usammenlignelige stemning og følelse, som farven tilføjer rummet. Udover den fantastiske kulør har alle sofaerne her på siden været på tegnebrættet hos vores danske designere, hvilket bringer sofaerne med på moden. Derudover har vi selvfølgelig sørget for, at kvaliteten overgår prisen, da enhver stue skal have mulighed for at blive lyst op og gjort frisk med en turkis sofa.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.