Turkis sofa

Turkise sofaer – giv din stue et frisk touch

Lyse rum har en uerstattelig egenskab. Med et lyst rum vil dit humør ofte stige i graderne, og du bliver ikke tynget ned på grund af mørke og dunkle farver. Derfor er det oplagt, at du har øje for dette, når du skal vælge farven på din nye...

Læs mere

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-50% Copenhagen | Sofasæt
13.998,00 kr. 7.000,00 kr. Eller 701 kr. pr. måned i 10 mdr.
Levering: 5-7 hverdage

Turkise sofaer – giv din stue et frisk touch

Lyse rum har en uerstattelig egenskab. Med et lyst rum vil dit humør ofte stige i graderne, og du bliver ikke tynget ned på grund af mørke og dunkle farver. Derfor er det oplagt, at du har øje for dette, når du skal vælge farven på din nye sofa her hos sofa.dk. Farvevalget har nemlig stor indflydelse på, om din stue får et lyst eller mørkt udtryk. Hvis du er ude efter en lys og farverig indretning, vil en turkis sofa gøre store underværker.

Her på siden finder du vores sortiment af turkise sofaer, der med deres kvaliteter kan medvirke til, at din indretning får en lysere udstråling.

Få en lysere stue med en sofa i turkis

Turkis i sig selv trækker på egenskaber fra både farven blågul og til dels grøn. Derfor tyr mange til de andre og mere almene farver, selvom det ikke nødvendigvis er den rette beslutning. Med en turkis sofa har du mulighed for at indrette din stue med dig eget, personlige præg.

Blandingsfarven turkis medbringer alt det, som de tre andre farver symboliserer hver for sig. Ro, vækst og glæde er derfor blot nogle af de stemninger, som en turkis sofa kan tilføje din dagligstue. Derudover har en lys, turkis nuance et opfriskende og yderst kulørt udtryk, der kan få selv den mørkeste stue til at stråle op.

Hvis du foretrækker en af vores sofaer i velour, kan den turkis farve virkelig komme til ret her. Stoftypen velour bliver ofte forbundet med kongelighed, hvilket symbolikken for turkis også kan trække på. Ved at kombinere disse to får du derved en stue, der med et friskt, lyst og farverigt udtryk formår at skabe en klassisk og fin stemning.

Farvekombinationer med en turkis sofa

Den rette balance blandt farverne i et rum er yderst vigtig for rummets samlede udtryk. Med en dristig, turkis sofa kan farven gul være netop den medspiller, der får din indretning til at ligne en stue fra et boligmagasin. 

Hver for sig kan de to pangfarver let blive alt for dominerende i et rum. I kombination vil de to farver til gengæld resultere i en stue med en perfekt, ekstravagant indretning. I begyndelsen kan det virke vovet at sammenkoble en turkis sofa med andre elementer i en gul farve – hvilket vi i vores spæde år også selv troede. Men når du står i et rum med de to farver som grundelementer i indretningen, vil du uden tvivl mærke den ekstraordinære stemning i rummet.

Den varme, gule farve og den kølige, blå farve er umiddelbart kontraster, hvilket kræver en ordentlig balance for at få glæde af kombinationen i din boligindretning. I din nye sofa i turkis kan du lægge gule puder eller tæpper, mens du på væggen bagved kan hænge et maleri med en smuk solopgang. På den måde vil du diskret få farverne bragt ind i stuen, uden de kommer til at dominere.

Hvis turkis og gul allerede fylder en stor del i din indretning, vil en turkis sofa muligvis være dråben, der får bægeret til at flyde over. I så fald kan en af vores sofaer i grå være et bedre alternativ, da den neutrale farve ikke vil ændre det store på dine nuværende farvekombinationer mellem turkis og gul.

Se en stor og positiv indflydelse på rummet med en turkis sofa

Når du bringer en turkis sofa ind i din stue, vil du med det samme kunne mærke den usammenlignelige stemning og følelse, som farven tilføjer rummet. Udover den fantastiske kulør har alle sofaerne her på siden været på tegnebrættet hos vores danske designere, hvilket bringer sofaerne med på moden. Derudover har vi selvfølgelig sørget for, at kvaliteten overgår prisen, da enhver stue skal have mulighed for at blive lyst op og gjort frisk med en turkis sofa.