49 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 49 element(er)

Aktive filtre

Velour sofaer på sofa.dk

Her hos sofa.dk er vi ellevilde med velour – og det er virkelig mange af vores kunder også. Velour har fået et comeback og er at se overalt i boligindretningen i dag. Dette er da også til at forstå, da velour har et luksuriøst og elegant udtryk. Samtidig får du et væld af farvemuligheder at vælge imellem, sådan at du får præcis den veloursofa, der bedst passer ind i din stue.

Er du også faldet pladask for velour, skal du uden tvivl se vores store udvalg ovenfor. Som du kan se, er sortimentet både æstetisk flot at se på og af god kvalitet. Vi går nemlig ikke på kompromis med nogen af delene, og derfor er alle vores veloursofaer selvfølgelig både flotte og af høj kvalitet. Alle er af dansk design, håndlavede og kommer direkte fra fabrikken.

Men er velour ikke svær at vedligeholde?

Måske du afholder dig fra at vælge en sofa af velour, fordi du bekymrer dig om besværlig vedligeholdelse. Denne tanke kan du dog hurtigt smide ud af hovedet igen. Velour er nemlig et tekstil, som er nemt at rengøre. Støvsug sofaen én gang om ugen for at afholde smuds og støv fra at sætte sig fast. Gnid ikke for hårdt under støvsugningen, og anvend et blødt mundstykke.

For at foretage den ultimative overfladebehandling af din nye sofa fra sofa.dk, bør du imprægnere den. På denne måde bliver overfladebehandlingen usynlig, og du vil på effektiv vis beskytte tekstilet mod snavs og smuds.

Giv gerne din sofa af velour kærlighed fra tid til anden – dette er faktisk et super anvendeligt vedligeholdelsestip, selvom det kan lyde skørt. Stryg en hånd let over velourstoffet for at udglatte diverse folder og forhindre stoffet i at rynke. Din veloursofa vil i særdeleshed værdsætte en nussetur fra tid til anden, og sofaen fremstår skarp og flot.

Få plads til familien – også dem med fire ben

En sofa er ikke komplet, hvis der ikke er plads til hele familien. Derfor skal der selvfølgelig være god plads til, at alle familiens medlemmer kan slappe af i stuen – og naturligvis også dem med fire ben. Hvis du har hund eller kat, er en veloursofa faktisk et oplagt valg, da stoffet er tætvævet. Det betyder, at hårene fra familiens bedste ven blot lægger sig på stoffets overflade. Her kan du på let vis børste hårene væk igen med en fnugrulle eller hånden.

Du skal altså ikke afholde dig fra at vælge en veloursofa, hvis du har dyr i hjemmet. Faktisk vil du prise dig lykkelig over stoffet, der er supernem at holde ren for irriterende dyrehår. Dette er specielt brugbart for dig, der har en firbenet ven, der fælder helt vildt.

For at få plads til hele familien kan det være nødvendigt at købe mere end én sofa. Her kan du med fordel sammensætte en sofagruppe i stuen med et miks af forskellige størrelser for at skabe et hyggeligt område. Nu skal I ikke slås om den bedste plads, men I kan i stedet nyde en masse kvalitetstid sammen med hver jeres plads.

Sofaer af velour holder sig flotte i årevis

En tredje fordel ved veloursofaen er, at den holder sig flot og smuk i årevis. Materialet er slet ikke så sart, som mange umiddelbart tror, og derfor kan det sagtens klare strabadserne i hverdagen. Grunden til dette er bl.a., at velour er et ekstremt slidstærkt materiale.

For at måle et materiales slidstyrke anvendes måleenheden Martindale. Til sofaer i private boliger anbefales et materiale med en slidstyrke mellem 15.000-25.000 Martindale – og mange veloursofaer har hele 100.000 Martindale. Derfor kan en sofa af velour i den grad klare dagligdagens slitage og mere til. Du skal derfor ikke lade dig snyde af det sarte look. Veloursofaen er ikke blot en trend, der er flot at se på i boligmagasinerne – det er altså også et stof, der er praktisk og holdbar.

Camoufler dine pletter i veloursofaen

Det er næsten ikke til at undgå, at der spildes i sofaen fra tid til anden. Specielt hvis der er børn i husstanden, vil pletter være uundgåelige. Men fat mod. Med en veloursofa vil pletter nærmest camouflere sig. Dette skyldes, at velour skifter nuancer i farve, når lyset falder i forskellige retninger, og når luven nedtrykkes.

Ikke nok med, at sofaen får en cool effekt med de varierende farvenuancer, så vil det også skabe en form for indbygget camouflage-effekt. Aftryk fra diverse pletter vil nemlig gå i ét med den resterende sofa. Dette må i den grad siges at være en fordel både ved beskidte hundepoter og fedtede børnefingre.

sofa.dk tilbyder et stort udvalg af sofaer

Er jagten sat ind efter en ny veloursofa til stuen, gæsteværelset, teenage-værelset eller lignende, behøver du ikke at lede mere. Her på sofa.dk tilbyder vi nemlig et stort udvalg af forskellige sofaer – og naturligvis også smukke veloursofaer. Ved at vælge en sofa af velour får du tilføjet masser af eksklusivitet i rummet, idet veloursofaen har et spændende og luksuriøst udtryk.

Udvælg præcis den farve, der tiltaler dig bedst. Dette er uanset, om du er på udkig efter en dristig farve såsom gul eller rosa, eller om du er til mere nedtonede farver såsom mørkeblå, mørkegrøn eller sort. Husk at tilføje dekorative puder i sofaen for at fuldende sofaens udtryk. Vælg gerne puder i farver, der komplementerer andre farver i rummet.

Håndlavede sofaer af høj kvalitet og dansk design

Når du køber en sofa fra sofa.dk, er du sikker på at modtage en sofa af høj kvalitet. Alle vores sofaer er nemlig kvalitetssofaer, der er håndlavede og af dansk design. De sendes direkte fra fabrikken, og dette er bl.a. en af grundene til, at vi kan levere så konkurrencedygtige priser. Vælg selv din ønskede leveringsmetode – selvafhentning, levering til dør eller levering helt ind i stuen. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilken leveringsmetode du vælger.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, kan du altid kontakte os for hjælp. Vi vil gøre alt for at give dig den bedste rådgivning, sådan at du får præcis den sofa, der opfylder dine behov. Vi ser frem til at hjælpe dig og levere din nye sofa.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos SOFA.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos SOFA.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos SOFA.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på SOFA.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. SOFA.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.