40 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 40 element(er)

Aktive filtre

Grå velour og bløde fornemmelser på din nye sofa  

Møbler siger meget om sin ejermand, og det gælder særligt for boligens mest centrale møbler. Èt af de uundværlige møbler er selvfølgelig din sofa, der kalder på hele familien, og hvor der er lagt op til hyggelige stunder. Og hvorfor ikke kombinere velour i grå med dit yndlings-sofadesign, der passer perfekt ind i din boligs indretning? Det kan du heldigvis finde hos sofa.dk, hvor vi har et stort udvalg af forskellige sofaer i grå velour.

Vores sofakollektion består af en række forskellige sofamodeller, der alle er omhyggeligt designet af både interne og eksterne designere. Som thyboer kender vi til vigtigheden af en ærlig sofa, der kun består af dansk design og høj kvalitet. Det lyder måske som en dyr fornøjelse, men vi har gjort det muligt for alle at få fingrene i topkvalitet til en suveræn pris.

Find velour i forskellige farver i vores stofkollektion

Vi kan vist godt indrømme, at vi er vilde med en sofa i grå velour. Hvad end der er tale om en hjørnesofa, en 2-personers sofa eller noget helt tredje, vil grå velour sørge for et stilrent design, der passer ind i mange forskellige typer af boliger.

Foruden velours smukke overflade, der leger med farvens nuancer alt efter stoffets retning, får du også her et materiale, der er det blødeste af alle sofamaterialer. Men det er ikke kun muligt for dig at få en sofa i grå velour. Vi har også sørget for mange andre farver af vores velour-materialer, så du frit kan vælge din yndlingsfarve på din kommende sofa.

Fanny er et slidstærkt materiale i velour, der består af hele 100.000 Martindale og dermed egner sig til alt fra den private sofa til offentligt brug. Det samme gælder for Luca, der kommer i varme farvenuancer såsom brun og karamel. Luca har 35.000 Martindale, hvilket er rigeligt til dig, der skal bruge en sofa, der kan klare lidt ekstra slid.

Brug velour centralt i rummet

Velour kan kræve en helt særlig opmærksomhed i boligens indretning. Selvom materialet er simpelt, vil det alligevel tage sig godt ud i stuen, idet materialets struktur og særegenhed stråler igennem. Derfor egner en sofa i grå velour sig godt til dig, der gerne vil have en indretning, der bærer præg af skandinavisk og moderne stil. Her har du ligeledes mulighed for at lade sofaen dominere og lade andre møbler eller detaljer blive trukket lidt i baggrunden.

Vil du gerne have en sofa, hvor du selv kan lege med dens byggeklodser, er vores modulsofaer et godt valg. Modulsofaerne består af forskellige moduler, som du på din helt unikke måde kan sammensætte, som du ønsker. Du kan både udskifte, tilføje eller fjerne moduler, hvilket giver dig en række helt nye muligheder for at skabe et nyt look med din nuværende sofa.

Ærligt design og ærlig pris

Som thyboer ved vi, at ærlighed betaler sig. Derfor er alle vores sofaer gennemtænkte ned til detaljen, og det gælder både i design og håndværket på fabrikken. Vi holder prisen nede ved at springe de mange mellemled over, så du kun skal betale for det vigtigste, nemlig sofaens produktion og den eminente kvalitet. Her får du nemlig dansk design i særklasse, som alle kan være med på, for det synes vi, at danskerne fortjener.

Når du bestiller din sofa hos os, vil den typisk være klar til afhentning inden for 6-8 uger. Vil du gerne slippe for besværet, kan vi uden problemer levere den direkte hjem til dig. Skal vi snuppe den med indenfor og montere benene for dig, vil vi hellere end gerne hjælpe dig, og så garanterer vi dig for, at vi skiller os af med emballagen for dig. Det eneste, du skal, er at glæde dig til din nye, grå veloursofa.

 

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.