2-personers sofaer

Det er meget enkelt. Bare vælg en SOFA.

2-personers sofaer

  • Vis sidemenuen
Aktive filtre

Hurup | 2-personers sofa

9.495,00 kr.

Hurup er en blød og dejlig, danskdesignet sofa. Puderne er fyldt med en kombination  af en koldskumskerne omgivet af silikone-/fiberfyld og dun. Det gør den blød og komfortabel, men samtidig så fast, at puderne ikke falder sammen.

Vælg mellem to stoftyper: Urban, der er blødt og elastisk polyester, og Pure, der er en blanding af hør og bomuld. 

Tidligere hed Hurup Den Komfortable. 

Klitmøller | 2-personers modulsofa

7.999,00 kr.

Her er den mindste sofa i Klitmøller-serien. Den består ganske enkelt af to hjørnemoduler. De er sat sammen med et simpelt beslag, så de ikke glider fra hinanden. 

Klitmøller-serien består af tre forskellige moduler, som du selv kan kombinere og sætte sammen, så de passer præcis til din smag og dine behov. Det betyder, at hvis du på et tidspunkt vil lave din 2-personers om til en større sofa, er det bare at købe et midtermodul eller en puf

Sofaens faste sæde og ryg giver et enkelt og stramt udtryk.

Hørdum | 2-personers sofa

4.999,00 kr.

Hørdum er let og elegant i udtrykket, og vi har valgt prisrigtige materialer, fordi der nogle gange skal være plads og rum til andre sjove ting i indretningen også. 

Stoffet er praktisk, slidstærkt og nemt at vedligeholde. 

Sæderne er i en VB 30/40-skum, og er fastmonteret, så de ligger altid pænt, hvor de skal.

Indholdet i rygpuderne er crushed foam og fiber, der nemt kan formes, så du opnår den rette siddekomfort for dig.

Hørdum hed tidligere Den Pæne.

Stenbjerg | 2-personers sofa

5.458,00 kr.

Stenbjerg 2-personers er en klassisk sofa med et moderne twist i form af den ”dobbelte” siddepude og ben i krom.

Sofaen er betrukket med vore lækre møbelstof, Urban. Det er meget tæt i vævningen, hvilket gør det blødt og fint. Vælg mellem seks forskellige klassiske og moderne farver.

Som noget helt særligt kommer Stenbjerg desuden også i læder.

Vangså | 2-personers sofa

8.395,00 kr.

Her er en lækker, lille flyder, der lægger op til ren afslapning foran fjernsynet eller med en god big. Vangså er en del af vores serier af modulsofaer, som du kan kombinere, som du vil. Hvis du senere vil have en større sofa, kunne det ikke være nemmere at købe et ekstra modul eller flere. Vores modulsofaer er altså det økonomibevidste valg.

Vangså er en strømlinet sofa med det komfortable PU-skum. Ryg- og siddepuderne er fastmonterede, og de er betrukket med vores slidstærke Urban-stof. Vælg mellem hele syv farver.

Rammen er af træ, og sofaens ben er skjulte.


Danskdesignede sofaer

Sofaen er en vigtig del af interiøret hjemme hos dig. Indretningen i danske hjem har en højt prioritet hos de fleste og derfor er det naturligt for os at kunne tilbyde dig dansk design, direkte fra fabrikken til lave priser uden bullshit. Vi har skåret alle dyre mellemled væk og tilbyder dig høj kvalitet til rene fabrikspriser.

En sofa fra os kan være en traditionel 2 eller 3 personers sofa, hvor du godt må være 4 eller 5, hvis det skal være hyggeligt.

Chaiselong sofaer giver fantastisk mulighed for at have en lækker, fed sofa, hvor der både er mulighed for at flyde, men der er faktisk også plads til at sidde pænt.

Er pladsen lidt mere trang, er der også de små sofaer, som stadig har den bedste siddekomfort. 

 

Byg-selv moduler.

Lav selv din egen unikke sofa og sæt dit personlige præg på den. Sammensæt din nye sofa af vore smarte, praktiske og geniale moduler, som giver dig et hav af opstillingsmuligheder. Hos os kan du nemt slippe din indre indretningsarkitekt løs og lave din helt unikke, sjove og fjollede sofa ud fra vore chaiselonger, midt-, hjørne- og puf-moduler. Eller har du bare brug for en traditionel 2 og 3 personers sofa, er udvalget enormt. Spørg os, vi laver gerne specielle sofaer, netop til dig!

Hos Sofa.dk handler du på online, vi har ingen udgifter til dyre udstillingslokaler, derfor kalder vi det priser uden bullshit.