Vienna

Vores Vienna serie er tiltænkt dig som ønsker en sofa som indbyder til ren afslapning, den er nemlig kendetegnet ved at være den perfekte flyder. Vienna har et strømlinet udtryk idet at sofaens ben er gemt væk, og derved går ned mod gulvet. De bedste ord til at beskrive denne...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-40% Vienna | Puf
3.498,00 kr 2.098,80 kr Eller 210 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 6 uger

Vores Vienna serie er tiltænkt dig som ønsker en sofa som indbyder til ren afslapning, den er nemlig kendetegnet ved at være den perfekte flyder. Vienna har et strømlinet udtryk idet at sofaens ben er gemt væk, og derved går ned mod gulvet. De bedste ord til at beskrive denne serie er god komfort, holdbarhed og høj kvalitet.

Gør din nye sofa helt unik

Serien består af flere moduler hvor du ud fra dine egne ønsker kan vælge din egen udformning, så din nye sofa dermed bliver unik og vil passe til dine behov. Så du behøver ikke at vælge sofaen fra pga. dens størrelse, for den bestemmer du nemlig helt selv. Der er altså tale om en fleksibel sofa som vil sætte din egen kreativitet i gang. 

Vienna serien kommer i en af vores mest populære stoftyper Urban. Urban er 100% polyester og har en høj martindale på 50.000. Dette er kun en fordel, da det gør sofaen meget slidstærk og derudover smudsafvisende, hvilket er grunden til at der her er tale om en sofaserie som har en rigtig god holdbarhed. 

Ekstra tilbehør til din nye sofa

En ekstra gode ved Vienna sofaen er, at vi allerede har tænkt på tilbehør til din nye sofa. Du kan nemlig tilkøbe fine pyntepuder, som passer helt perfekt til sofaen i form og farve. Det er derfor ikke noget som du skal bruge din tid på at finde efter du har valgt din nye sofa.

Vienna giver dig også muligheden for at tilkøbe en puf, som både kan fungere som en chaiselong eller et særskilt møbel i rummet. 

Farver som passer ind i den moderne bolig

Der er selvfølgelig også tænkt på farverne når du vælger en sofa eller et modul fra serien Vienna. Her kan du vælge imellem en flot blå, grå, grøn eller antracitgrå, som alle er farver der nemt kan komplimentere den øvrige indretning i et stilfuldt hjem.