10 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Hvis jagten efter den skønneste ægte lædersofa til din stue er gået ind, er du landet det helt rigtige sted. Her hos sofa.dk tilbyder vi dig nemlig et stort sortiment af flotte, ægte lædersofaer, som passer til enhver stue. Det fantastiske med ægte lædersofaer er nemlig, at de passer til forskellige stilarter. 

Uanset om du leder efter ægte lædersofaer i retrostil, nordisk minimalisme, urban living eller art deco, har sofa.dk lædersofaen til dig. Tag et kig her på siden, og find din nye, ægte lædersofa. Herved kan du indrette din stue med en ny smuk sofa, hvor du virkelig får mulighed for at give indretningen et unikt og personligt touch. 

Forny stuens udtryk med en ny, ægte lædersofa

Et af de allervigtigste møbler i stuen må uden tvivl siges at være sofaen. Derfor er sofaen også en så central del af indretningen, hvor stuens stil virkelig bliver defineret. Drømmer du om en ægte lædersofa, forstår vi dig godt. Lædersofaer er nemlig det oplagte sted at slappe af efter en lang arbejdsdag eller hygge sammen med familie og venner. 

En af grundene til, at ægte lædersofaer er så populære, skyldes deres høje komfort. På denne måde dannes der altså ramme for masser af hygge i stuen, hvor du både sidder og ligger godt. Består familien af mange medlemmer, eller har du ofte gæster, vil det være en fordel at vælge en stor, ægte lædersofa – eventuelt med chaiselong. Bor du alene eller blot sammen med din partner, kan en mindre sofa selvfølgelig gøre det. 

Nem vedligeholdelse og smuk sofa i mange år 

Hvis du tror, at ægte lædersofaer er bøvlede at vedligeholde, kan du godt tro om igen. Faktisk er en ægte lædersofa en af de allernemmeste materialer at vedligeholde. Kommer du til at spilde i sofaen, skal du blot bruge en fugtet klud til at tørre snavset væk igen. Overfladen vil herefter igen efterlades glat uden irriterende skjolder eller pletter. 

Idet lædersofaen er så nem at vedligeholde, er den et oplagt valg for børnefamilien eller til boligen med husdyr. Den daglige vedligeholdelse af sofaen er nemlig let. Cirka to gange om året er det en god idé at foretage en grundigere rengøring af lædersofaen. Her bør du anvende skumrens eller lignende plejemiddel. Ved at gøre dette er du sikker på, at du får en ægte lædersofa, som står flot år efter år. 

Køb din næste sofa på sofa.dk

Som du kan se, er der mange gode årsager til at investere i en ny ægte lædersofa. Denne skal du naturligvis købe på sofa.dk, hvor vi tilbyder dig et væld af æstetiske lædersofaer. Alle lædersofaerne er håndlavede i Europa og af dansk design – og læderet er selvfølgelig ægte. Derfor kan du trygt købe din næste sofa her hos os. 

Selvom vores priser er særdeles konkurrencedygtige, er vi godt klar over, at køb af ny ægte lædersofa er en stor investering for mange. Derfor kan du ved køb af sofa på sofa.dk få hjælp til finansiering – helt uden dyre gebyrer og renter. Herved får du delt betalingen op i mindre bidder, hvilket for mange er en stor hjælp. 

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.