7 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-7 af 7 element(er)

Aktive filtre

Er du på udkig efter en ny brun lædersofa, er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig et bredt udvalg af de populære sofatyper, hvor netop det brune læder er i fokus. Med en lækker brun lædersofa fra sofa.dk har du et behageligt sted at smide fødderne op efter en lang arbejdsdag – samtidig med den brune lædersofa ser fantastisk flot ud i stuen. 

Se vores store sortiment af brune lædersofaer her på siden, og find en sofa efter din smag. Alle sofaerne fås til yderst fornuftige priser, og du kan derfor på nem vis få fingrene i din drømmesofa. Dog betyder det ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Du får nemlig sofamøbler af dansk design, der er håndlavet i Europa. 

Brun lædersofa i holdbar kvalitet

En sofa er uden tvivl til for at blive brugt – både til hyggelige weekendmorgener, afslappende eftermiddage og rolige aftener. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at din sofa er betrukket med brunt læder af holdbar og god kvalitet. Herved er du sikker på, at sofaen rent faktisk tåler at blive brugt hver eneste dag, uden det sætter alt for tydelige spor. 

Har du forelsket dig i en af vores mange brune lædersofaer, forstår vi dig udemærket godt. Vi synes naturligvis, at du skal have lov at udleve din sofadrøm. Og selvom vores priser er meget konkurrencedygtige, er det alligevel lidt af en investering for mange at købe en ny sofa. Derfor har vi gjort sådan, at du kan dele betalingen af sofaen op i mindre dele via vores gratis finansiering. Her får du altså ikke pålagt dyre gebyrer og renter – du betaler blot for prisen for sofaen over mindre bidder. Læs mere om sofa på afbetaling her. 

Sådan plejer du din brune lædersofa

Måske du ved første tanke om lædersofaer er bekymret for, hvorvidt de kræver meget vedligeholdelse. Det gør de heldigvis ikke, og faktisk er en brun lædersofa særdeles praktisk i hverdagen – både med børn og kæledyr i hjemmet. En lædersofa kan nemlig gøres rent på nem vis, hvis der spildes i den. Du skal blot bruge en fugtet klud, og sofaen vil være ren igen efter en hurtig aftørring. 

Dette må i den grad siges at være nemt i hverdagen. Sofaer af stof vil modsat efterlade skjolder eller pletter, hvis der spildes kaffe, sodavand eller lignende. For at pleje den brune lædersofa på bedste vis, bør du med jævne mellemrum sørge for at behandle læderet. Dette gøres med plejemiddel velegnet til formålet. Gør du dette, vil du virkelig få en flot lædersofa, som holder sig flot i rigtig mange år. Du kan læse mere om vedligeholdelse af sofaer her.

Der er altså mange gode grunde til at købe en brun lædersofa – og du skal naturligvis købe den her på sofa.dk. Vi sørger nemlig for gratis levering af sofaen til kantsten, således du ikke skal bøvle med dette. Du kan også købe levering af sofaen, hvor den samtidig bæres ind og monteres – og vi kan endda også sørge for at tage din gamle sofa med os igen. Det bliver altså ikke nemmere at få en ny brun lædersofa til hjemmet. 

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.