10 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Hvis jagten er gået ind efter en sort lædersofa, er sofa.dk det oplagte sted for dig. Vi tilbyder nemlig et spændende og stort sortiment af sorte lædersofaer i flot, holdbart læder. Uanset om du er på udkig efter 2-personers sofa, 3-personers sofa, hjørnesofaer eller en puf, vil du finde det her på siden. Alle udvalg er af klassisk design – og faktisk er alle sofaerne håndlavede i Europa og designet i Danmark. 

Det fantastiske ved sorte lædersofaer er, at de passer ind i langt de fleste stuer. Dette skyldes, at sorte lædersofaer er af stilrent og tidløst design. Derfor kan du med ro i maven udforske vores fine udvalg af klassiske, sorte lædersofaer for at finde netop den sofamodel, som passer bedst ind i netop din stue. Du kan altid ændret sofaens stil med flotte pyntepuder eller fløjlsbløde plaider – så sofaen repræsenterer lige netop din stil.

Sorte lædersofaer af høj kvalitet

Sofaen er for mange en af de allervigtigste møbler i hjemmet, og derfor er det nødvendigt med en holdbar sofa. Mange timer bruges i sofaen – uanset om det er i forbindelse med en middagslur, læsning af en god bog eller afslapning foran fjernsynet. Derfor skal den sorte lædersofa altså være af høj kvalitet, sådan det ikke er muligt at se brugsspor efter blot et par måneder.

Heldigvis er vores sofaer her på siden af ekstrem god kvalitet. Det betyder, at din sorte lædersofa vil holde sig flot i mange år – især hvis du gør din del af vedligeholdelsen. En lædersofa er ikke svær at vedligeholde og kræver blot, at du med jævne mellemrum behandler den med plejemiddel. Kommer du til at spilde i sofaen, aftørrer du blot læderet med en fugtet klud. Herefter er den hurtigt ren igen. Du kan her læse mere om vedligeholdelse af sofaer. 

Køb en sort lædersofa til en skarp pris

Selvom du er sikker på at få en sort lædersofa af høj kvalitet hos sofa.dk, betyder det ikke, at vores priser er skyhøje. Derimod får du sorte lædersofaer til skarpe priser. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til at blive forkælet med en komfortabel sofa af høj kvalitet. Skulle du mod forventning finde den samme sofa billigere hos en af vores konkurrenter, sørger vi for at prismatche sofaen. 

Trods vores konkurrencedygtige priser forstår vi alligevel godt, at en ny sofa kan være en dyr post i budgettet. Derfor tilbyder vi dig også at købe sofa på afbetaling, hvor betalingen altså bliver delt op i mindre bidder. Dette kan gøre det langt mere overskueligt at skulle investere i en ny sofa – og du får derudover bedre mulighed for netop at købe lige netop den sorte lædersofa, som du altid har drømt om. Du kan her læse mere om vores finansiering uden dyre gebyrer og renter. 

Der findes altså ikke nogen form for undskyldninger for ikke at købe din næste sorte lædersofa her hos os. Du skal heller ikke bekymre dig om bøvlede afhentninger af sofaen. Vi tilbyder nemlig helt gratis at levere sofaen til kantsten. Vil du have sofaen båret ind og samlet, kan vi også finde ud af det – og vi kan desuden tage din gamle sofa med i samme omgang. 

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.