Copenhagen

Copenhagen er en af vores klassiske sofaserier som har et moderne twist i form af den ”dobbelte” siddepude. Dette giver noget helt unikt til hele sofaens udseende, og detaljerne du ser, er derfor nøje gennemtænkte. Som hos vores andre serier, er derfor intet overladt til...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-30% Copenhagen | Puf
4.698,00 kr 3.288,60 kr Eller 329 kr. pr. måned i 10 mdr.
Levering & fremstilling: Levering 4-8 uger
-30% Copenhagen | U-sofa
19.498,00 kr 13.648,60 kr Eller 1.365 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 8 uger

Copenhagen er en af vores klassiske sofaserier som har et moderne twist i form af den ”dobbelte” siddepude. Dette giver noget helt unikt til hele sofaens udseende, og detaljerne du ser, er derfor nøje gennemtænkte. Som hos vores andre serier, er derfor intet overladt til tilfældighederne.

Flere muligheder når det gælder form og størrelse

Selvom Copenhagen ikke er en af vores modulserier, så finder du stadig serien i et bredt udvalg af forskellige former og størrelser. Er du til en større sofa med plads til hele familien, så kig på vores U-sofa eller vores hjørnesofa med open end, hvor hovedstøtte også medfølger. Men du kan også gå en helt anden vej og vælge en simpel 3- eller 2-personers sofa.

Top kvalitet i rigtigt læder

En klassisk lædersofa går aldrig af mode, og det er også en af fordelene ved vores Copenhagen serie. Her kan du nemlig finde en sofa i modstandsdygtigt læder som har navnet Semianilin-læder. Med denne lædertype får du en sofa som er let at vedligeholde, pga en let overfladebehandling, og samtidig har den en blødhed som gør den komfortabel at sidde i. Sofaens hynder bidrager til den gode holdbarhed, og er samtidig stabile idet at de er lavet af PU-skum. Hynderne er løse, men bliver i sofaen, da de er monteret med en kraftig velcro. Går du efter en lædersofa, så har du her mulighed for at vælge mellem farverne sort og brun til din nye lædersofa, som helt sikkert vil gøre sig godt i de fleste hjem.

Vælg anden stoftype med høj slidstyrke og stort udvalg af lækre farver

Udover at få Copenhagen sofaen som en lækker lædersofa, så kan du også vælge at gå en helt anden vej og vælge at betrække den i møbelstoffet Urban. Urban er 100% polyester, og hvis du ønsker en sofa som er nem at vedligeholde og rengøre, så er denne stoftype et oplagt valg. Stoftypen har en martindale på hele 50.000 hvilket gør at den er meget slidstærk, og kan derfor holde til lidt af hvert.

Hvis du vælger din sofa i Urban vil der være et bredt udvalg af flotte farver, hvor en helt sikkert vil falde i din smag. Dette er farver som eksempelvis grå og petrol, så valget afhænger bare af hvilket udtryk du ønsker i dit hjem.