Oslo

Med vores Oslo serie får du en behagelig flyder der samtidig har et let udseende, som vil passe ind i de fleste hjem med sine slanke, rette linjer. Her er sofaens metal ben med til at skabe et enkelt og moderne udtryk. Med Oslo serien får du derfor en sofa som samtidig med at...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Med vores Oslo serie får du en behagelig flyder der samtidig har et let udseende, som vil passe ind i de fleste hjem med sine slanke, rette linjer. Her er sofaens metal ben med til at skabe et enkelt og moderne udtryk. Med Oslo serien får du derfor en sofa som samtidig med at have en god størrelse, ikke optager unødvendig plads i hjemmet.

Plads til alle

Er du på udgik efter en sofa med chaiselong så er Oslo serien helt klart et oplagt valg. Du kan nemlig helt selv vælge om den skal være højre -eller venstrevendt. Så du skal altså kun tænke på hvad der passer bedst ind i din bolig. Derudover indbyder chaiselongen til mere plads for hele familien. Her er der nemlig plads til at næsten to personer kan sidde ved siden af hinanden. Du vil derfor ikke få pladsmangel med din nye Oslo sofa.

Flere forskellige stoftyper, flere muligheder

Vi tilbyder serien i flere forskellige stoftyper, som fløjl, polyester og bæredygtigt stof. Det er derfor kun dit behov som bestemmer hvilken sofa fra Oslo serien der skal være din næste. En fordel ved Oslo sofaen er derfor også at du kan vælge imellem forskellige udtryk alt efter hvilken stoftype du ønsker. Men lige meget hvad du i sidste ende vælger, så er du garanteret en sofa med høj martindale, og derfor vil sofaen have en høj slidstyrke og være en robust og holdbar sofa. 

Oslo tilbyder farver for enhver smag

På grund af de mange valgmuligheder af stof til Oslo sofaen kan du selvfølgelig også vælge imellem flere forskellige farver. Så er du til de naturlige farver som eksempelvis brun, latte og grå eller måske ønsker du at skille dig lidt ud med en sej gul eller orange sofa. Lige meget hvad din præference er, så finder du alle disse muligheder og flere til under Oslo serien.