1 produkt fundet

Sovesofa

En sovesofa er et både prisvenligt, praktisk og fleksibelt valg, hvis man ikke kan finde plads til både seng og sofa i hjemmet og derfor ønsker at købe et 2-i-1 møbel. En sådan løsning egner sig godt til den lille lejlighed eller det beskedne kollegieværelse, men sovesofaen er også oplagt til...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

En sovesofa er et både prisvenligt, praktisk og fleksibelt valg, hvis man ikke kan finde plads til både seng og sofa i hjemmet og derfor ønsker at købe et 2-i-1 møbel. En sådan løsning egner sig godt til den lille lejlighed eller det beskedne kollegieværelse, men sovesofaen er også oplagt til gæsteværelset, teenagerværelset osv.

Med en sovesofa får man endnu mere ud af ens kvadratmeter, idet man nemt og bekvemt kan omdanne møblet til en sofa, når sengefunktionen ikke længere skal bruges – og omvendt. Derved kan du sikre maksimal udnyttelse af pladsen i dit hjem. 

Sovesofaer for enhver smag og til ethvert behov

Mange voksne danskere er vokset op med sovesofaer, som var alt andet end elegante, lette og brugervenlige. De var derimod ofte en smule store, tunge og klodsede, ligesom de typisk var svære at håndtere. Tiderne har – heldigvis – ændret sig, og det er i dag muligt at få en pæn, fleksibel og funktionel sovesofa med en række værdifulde features.

Hos sofa.dk er vi ikke kun specialister i moderne sofaer, som er at finde i alle danske stuer. Vi gør os også i salg af sovesofaer i højeste kvalitet. I vores sortiment finder man sovesofaer for enhver smag, hvad end man f.eks. kigger efter en sovesofa i læder med chaiselong eller en sovesofa i stof med opbevaringsplads. 

Med en sovesofa fra os får du et trendy møbel med flere funktioner, som indfrier dine behov og ønsker hvad angår kvalitet, komfort og pris. Med sovesofaer i mange forskellige størrelser, stilarter, materialer og prisklasser er vi sikre på, at der også findes en sovesofa, der passer til dig og dit hjem.

Hvad end du foretrækker en klassisk sovesofa i sort eller grå, eller om du ønsker mere kulør i hjemmet, så har vi sovesofaen til dig. Udforsk udvalget og find din favorit i dag.

2 personers sovesofa til parret

En 2 personers sovesofa er tilegnet dig, der ønsker god plads og komfort, men vil især være egnet til par. Med denne størrelse sovesofa er der rig mulighed for, at flere personer både kan sidde og ligge godt, alt efter om møblet bliver brugt som seng eller sofa. Der bliver derved plads til flere overnattende gæster, hvis altså ikke sovesofaen er tiltænkt eget brug.

Sovesofaer til 2 personer måler typisk enten 140 x 200, 160 x 200 eller 180 x 200 (liggemål). Ud fra liggemål / sovemål kan du let vurdere, om den givne sovesofa er egnet til 1 eller 2 person(er). Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os i tvivlstilfælde.

2 personers sovesofaer er bl.a. tiltænkt unge par, som gerne vil flytte sammen og ønsker at få så meget ud af deres kvadratmeter som muligt. Sovesofaerne kan også gøre stor nytte i en større lejlighed eller hus, hvor der f.eks. skal indrettes et mindre gæste- eller børneværelse.

Skab orden med en sovesofa med opbevaring

Den moderne sovesofa er ikke kun kendt for at være yderst fleksibel, i og med at den kan fungere som både sofa og seng. Den udmærker sig også ved at byde på masser af opbevaringsplads.

Mange af de nyere sovesofaer (især de større af slagsen) kommer med integreret opbevaring. Dette er et yderst praktisk element, hvis man gerne vil udnytte pladsen i hjemmet bedst muligt. Med integreret opbevaring i møblet er det nemlig muligt at opbevare bl.a. sengetøj, ekstra puder, tæpper og meget andet.

 

Med en sovesofa med opbevaring får du i princippet tre funktioner i ét møbel; seng, sofa og opbevaringsrum. Således får du lettere ved at skabe orden og frigøre plads til at opfylde dine største indretningsdrømme.

En sovesofa med chaiselong sikrer enestående komfort

Den kompromisløse forbruger vil ikke kun have integreret opbevaring. Der skal også være en chaiselong eller to, så man virkelig kan slænge sig og koble af efter en lang arbejdsdag. Med en chaiselong sovesofa får du mere plads og komfort, hvilket alt andet lige vil sikre en helt anden brugeroplevelse.

En sovesofa med chaiselong fylder mere end andre sovesofaer og stiller derfor større krav til din bolig og dens størrelse. Mål derfor op på forhånd for at sikre dig, at der rent faktisk er plads til en sådan sovesofa. Er der det, så kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at investere i en sovesofa med chaiselong. Her er der nemlig garanti for maksimal komfort. Dertil kan man sætte prikken over i’et ved at forsyne sovesofaen med et par pyntepuder og bløde tæpper.

Skru op for funktionalitet, hygge og komfort med en U-sovesofa

Med en U-sovesofa er man sikret funktionalitet, hygge og komfort for alle pengene.

Denne type sovesofa hører til blandt de mest pladskrævende, men har du plads nok, så kan du opnå mange fordele ved at vælge netop denne type.

U-sovesofaen er kendetegnet ved at have form som et U (deraf navnet). Her får du glæde af en ægte flydersofa med plads til hele familien eller vennekredsen.

Sovesofaen indbyder – med sin størrelse, form og komfort – bl.a. til samtaler og socialt samvær i hyggelige rammer. Her er der også mulighed for at tage en god lur, ligesom man kan slænge sig, når der er lagt op til en god film- eller spilleaften.

En U-sovesofa vil med andre ord være praktisk i rigtig mange situationer, idet den kan varetage stort set alle roller og funktioner.

Foruden at fungere fantastisk som sofa, så vil denne type sovesofa også lægge op til en god og tryg nattesøvn. Der er plads nok, og man kan se frem til at opleve ergonomi på højeste niveau. 

Find den bedste sovesofa via sofa.dk

sofa.dk kan meget vel være stedet, hvor du finder den bedste sovesofa med afsæt i dine individuelle kriterier.

Du har måske gjort dig tanker om, at din kommende sovesofa skal byde på opbevaring, chaiselong og et flot design og vil i den anledning finde det perfekte match hos os. Med vores store og fortsat voksende sortiment vil du meget sandsynligt kunne finde en både praktisk og billig sovesofa, der opfylder dine ønsker.

For at kunne finde og købe den rigtige sovesofa skal du være bevidst om dine behov og ønsker. Dertil vil det være en fordel, hvis du har en nogenlunde idé om dit budget, så du kan finde en model, der matcher din økonomi.

Med ønskerne på plads vil du lettere selv kunne finde en god sovesofa, men du har også mulighed for at få faglig rådgivning via vores kundesupport.

- Køb nemt og sikkert din kommende sovesofa hos os, når du har besluttet dig for, hvilken der er det bedste match for dig. Du kan handle, når det passer dig, og vi tilbyder både gratis finansiering og gratis levering. Og så yder vi prisgaranti på alle vores sovesofaer.

Stor eller lille sovesofa? – Vi har den rette størrelse i vores sortiment

Selvom man ønsker at købe en sovesofa med henblik på at udnytte pladsen i ens bolig, så skal man ikke nødvendigvis vælge en lille sovesofa. De helt små sovesofaer kan rigeligt dække behovet for én person, men skal man finde den perfekte sovesofa til to personer, så skal man kigge efter nogle af de lidt større modeller. I den anledning kan vi lede dig i retningen af en stor sovesofa, som både størrelses- og stilmæssigt vil passe til dit hjem.

Du kan ved at klikke dig ind på de forskellige produktsider se, hvad vores sovesofaer måler i højden, bredden og dybden. På disse sider vil du finde to mål; henholdsvis siddemål (sofa) og liggemål (seng). Dermed får du et indblik i, hvor meget plads sovesofaen byder på i henholdsvis liggende og oprejst position.

Sovesofaer findes i mange materialer

En læder sovesofa har i årevis været det sikre (og mest populære) valg, men sovesofaer findes også i mange andre praktiske og moderne materialer. Er du ikke så meget til læder, så kan du i stedet overveje en sovesofa i skind, stof, velour eller noget helt fjerde.

Hvad angår sovesofaer og forskellige materialer, så er det vigtigt at bemærke, at ikke alle materialer er lige lette at rengøre og vedligeholde. En af fordelene ved f.eks. læder sovesofaen er, at væske og andet skidt ikke vil trænge ind i materialet – i modsætning til f.eks. stof. Spildes der i læder sovesofaen, så kan det nemt og hurtigt tørres væk med en fugtig klud. Derudover byder sovesofaer i læder på et råt og trendy look, der vil give hjemmet charme og personlighed.

I sidste ende er det dog en smagssag, om man er mest til læder eller noget helt andet. Vi præsenterer dig for sovesofaer i mange forskellige materialer, så du kan vælge netop det, du er mest til.

sofa.dk er garant for gode sovesofa tilbud

Det skal være nemt at finde de bedste sovesofa udsalg og tilbud. Derfor har vi samlet de bedste tilbud her.

Med store besparelser på kvalitetsmøbler vil du kunne gøre en god handel på både små og store sovesofaer – med og uden chaiselong. Og skulle det usandsynlige ske, at du finder den ønskede sovesofa billigere et andet sted, så husk, at vi yder prisgaranti på alle modeller.

I denne kategori vil du foruden gode tilbud på sovesofaer også kunne finde vores nyheder. Vi udvider jævnligt sortimentet, så hold øje og bliv inspireret. Måske er din drømmesovesofa allerede at finde i vores sortiment?