1 produkt fundet

Rimini

Vores Rimini er den serie du skal kigge på, hvis du er på udgik efter en sofa med flere funktioner. Rimini serien består nemlig af vores simple og elegante sovesofa. Rimini tilbyder også en særdeles god komfort. Så du skal altså ikke gå på kompromis med kvalitet og din...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Vores Rimini er den serie du skal kigge på, hvis du er på udgik efter en sofa med flere funktioner. Rimini serien består nemlig af vores simple og elegante sovesofa. Rimini tilbyder også en særdeles god komfort. Så du skal altså ikke gå på kompromis med kvalitet og din nye sofas udseende.

En fordel ved vores Rimini sovesofa er, at den ikke optager unødvendig plads i hjemmet idet at den har en mindre størrelse. Derudover gør sofaens enkelte udtryk det også muligt at have den stående i det fleste rum, fordi dens neutrale udseende nemt vil passe med ens øvrige indretning.

Funktionalitet i top

For nogen kan det måske være svært at vide sig selv helt sikker på hvordan funktionalitet foregår, når en sovesofa skal udfoldes. Dette problem vil du dog ikke opleve ved Rimini sovesofaen. Her foregår udfoldningen nemlig i én enkel og nem bevægelse, som alle ville kunne formå at gøre. Selve mekanismen er også lydløs samt slidstærk, som bidrager til en kvalitet alle ønsker.

Du skal heller ikke tænke på at fjerne ryg- og sædehynderne fra sofaen når den skal udfoldes, da disse er faste. I udfoldet tilstand er det muligt at have to personer liggende, mens den som stående sofa giver plads til 2-3 personer.

En høj slidstyrke

Der er ikke kun én valgmulighed når der skal vælges stoftype til din nye Rimini sovesofa. Serien fås nemlig i det rigtig bløde og behagelige stof Mano og i vores Alfa fløjl. Stoftypen Mano har 49.000 i martindale mens Alfa fløjl har hele 70.000 i martindale. Du får dermed en sofa med rigtig høj slidstyrke, hvilket kun er en fordel når der er tale om en sovesofa. Normalt anbefales 20.000 martindale til sofaer i hjemmet, så du kan roligt være sikker på den gode kvalitet.

Flere forskellige farver til din smag

Da udseendet af din nye sofa er lige så vigtigt som selve kvaliteten, har du selvfølgelig også mulighed for at vælge imellem flere forskellige farver. I fløj Alfa har du flere valgmuligheder alt efter din egen smag. Vælg blandt andet en smuk brun eller skarp gul til at pifte hjemmet op. I stoftypen Mano kan du vælge imellem farverne mørkeblå, antracitgrå, grå og latte.