Fløjl sofa

På jagt efter en ny fløjl sofa i høj kvalitet? Så oplev vores unikke udvalg af fløjl sofaer.

Valget af ny sofa indebærer, at man skal beslutte sig for et væld af forskellige ting. Blandt andet skal man tage stilling til, hvor stor sofaen skal være, hvordan den skal se ud, hvor meget...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-30% Barcelona | sofasæt
26.998,00 kr 18.898,60 kr Eller 1.890 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 10 uger
-40% Roma | Puf
+ 7
7.998,00 kr 4.798,80 kr Eller 480 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 10 uger

På jagt efter en ny fløjl sofa i høj kvalitet? Så oplev vores unikke udvalg af fløjl sofaer.

Valget af ny sofa indebærer, at man skal beslutte sig for et væld af forskellige ting. Blandt andet skal man tage stilling til, hvor stor sofaen skal være, hvordan den skal se ud, hvor meget den må koste, og hvilket materiale den skal være udført i - det kunne eksempelvis være en sofa i fløjl.

Og lad os endelig blive ved fløjl sofaer, for det er nemlig dét, som det skal handle om her på siden. Vi har samlet hele vores udvalg af sofaer i fløjl. Forhåbentligt er der nogle af de mange modeller med et betræk af fløjl, der falder i din smag.

Tag et kig på oversigten eller læs med og få nogle gode råd til, hvornår det kan være en god idé at vælge en fløjl sofa, hvordan du passer godt på den og andet. Mon ikke vi også kort præsenterer nogle af vores mest populære sofaer i fløjl.

Sofa fløjl: Hvad er det?

Sofa fløjl er en lidt sjov betegnelse, og i øvrigt er det nok ikke nogle ord, man skal sige flere gange hurtigt i træk. Men sofa fløjl kan ses som en betegnelse på det stof, der bliver brugt til at betrække fløjl sofaer. Som du vil kunne se på udvalget her på siden, er fløjl kendetegnet ved sit meget bløde udtryk.

Du kender måske bedre fløjl under dets engelske navn velvet. Årsagen til, at fløjl er så blødt, er simpelthen, at det er vævet på en måde, hvor dets luv er meget kort og giv den her plysagtige fornemmelse.

Med andre ord, så kan fløjl være det helt rette valg for dig, der drømmer om en blød sofa, der er lige til at smide sig i, når man kommer hjem fra en lang dag på jobbet. Det kunne f.eks. være en hjørnesofa af fløjl.

Derfor skal du vælge en sofa i fløjl

Der er mange gode grunde til at vælge en sofa i fløjl, og nogle af dem vil vi præsentere lige om et øjeblik. Inden vi når så langt, vil vi dog gerne opfordre til, at du efter at have læst nedenstående og kigget udvalget af fløjl sofaer igennem også tager et kig på nogle af vores sofaer i andre materialer.

Hver type af materiale har naturligvis sine fordele, og hver type passer også til forskellige hjem, livssituationer, brugsformål og indretningsstile. Derfor kan det altid være en god idé at kigge sig lidt omkring.

Men nu skal det ikke handle om alle de andre materialer. Lad os i stedet kigge på alle de gode grunde til, at din næste sofa, skal være betrukket med fløjl:

  1. Fløjl er blødt og perfekt til en sofa, der skal bruges til afslapning
  2. Det er et materiale, der i den grad er oppe i tiden
  3. Fløjl har typisk en lidt riflet struktur, der giver sofaen et helt unikt udtryk
  4. Fløjl kan fås i en lang række fantastiske farver, der kan gøre sofaen til en større del af indretningen
  5. Materialet er både slidstærkt og overraskende nemt at holde ved lige

Vedligehold af din fløjl sofa

Hvis du har investeret i en fløjl sofa, kan du glæde dig over, at den er relativ enkel at vedligeholde. Hvis du er god til at støvsuge din sofa regelmæssigt (gerne en gang om ugen) med et blødt mundstykke og uden at være for voldsom, ville du praktisk talt kunne stoppe dit vedligehold der, da det virkelig kan gøre underværker.

Det kan dog også give mening at bruge imprægnering, da det kan forbedre betrækkets holdbarhed. Du kan under de enkelte produktsider for vores sofaer i fløjl finde tekstilimprægnering, som du kan bruge til din sofa. Samtidig vil du også kunne købe skumrens, som kan hjælpe dig med at fjerne nogle af de pletter, som man ikke kan undgå i sofaen.

Hvis ellers du er god til at passe på din sofa, og er hurtig til at slå til, når der kommer pletter på betrækket, så er du godt sikret med vores holdbare fløjl sofaer.

Sofa i fløjl: Her er vores populære modeller

Vi har op til flere sofaer, der kan købes i fløjl. Som du vil se i oversigten her på siden, er det nogle forskellige typer af fløjl (eksempelvis Alfa og Ritz). Det kan du naturligvis læse mere om på de enkelte produktsider, men forskellen er ikke større, end at det naturligvis alt sammen er umiskendeligt fløjl.

Vores mest populære fløjl sofaer tæller blandt andet bestselleren Manhattan, som er en stor flydersofa, der virkelig har karakter med sit tunge udseende og masser af plads. Også vores Barcelona-sofa kan købes i fløjl. Den kan meget vel ses som modsætningen, idet den er mere let i sit udtryk.

Begge sofaer er nogle af de mest populære i vores sortiment, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at det i høj grad skyldes muligheden for at vælge dem med et betræk af fløjl.

Mangler du yderligere sofainspiration? Så bør du også opleve vores udvalg af velour sofaer. Er du hverken til velour eller fløjl, så ret din opmærksomhed mod vores skønne stofsofaer.