1 produkt fundet

Design selv

En sofa er ikke bare en sofa. Sofaen er et af de møbler, vi spenderer mest tid i, hvorfor det giver mening at bruge tid og energi på at vælge den helt rigtige sofa. Der findes ikke én sofa, der passer til alle, men vi kan med sikkerhed levere din drømmesofa. Vi giver dig nemlig mulighed for at...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

En sofa er ikke bare en sofa. Sofaen er et af de møbler, vi spenderer mest tid i, hvorfor det giver mening at bruge tid og energi på at vælge den helt rigtige sofa. Der findes ikke én sofa, der passer til alle, men vi kan med sikkerhed levere din drømmesofa. Vi giver dig nemlig mulighed for at designe din kommende sofa. 

Er du mest til læder, fløjl, polyester eller noget helt fjerde? Uanset dine præferencer, så har du mulighed for at få dækket dine behov og ønsker. I næste afsnit kan du læse, hvordan du skræddersyr og bestiller en sofa. 

Bestil en skræddersyet sofa i dag

Der er ingen grund til at gå på kompromis med dit valg af sofa, og derfor skal du sikre dig, at du får en sofa, der indfrier alle dine ønsker. Det gør du nemmest ved at designe sofaen selv (medmindre nogle af sofaerne fra vores øvrige sortiment indfrier dine ønsker). 

Sådan gør du: 

1.Overvej, hvilket stof og farve din drømmesofa skal have

2.Læg den ønskede sofa i indkøbskurven (fra vores design selv udvalg)

3.Oplys hvilken farve og hvilket stof du ønsker i notatfeltet i trin 4 i checkout

4.Afslut din bestilling og glæd dig til at modtage din design selv sofa 

Så nemt er det at bestille en skræddersyet sofa. Er du i tvivl om noget, så ræk ud til os via telefon eller mail – så guider vi dig. 

Bestil gratis stofprøver med få klik

Du skal tage stilling til flere forskellige ting, når du skal købe ny sofa. Det er ikke tilstrækkeligt at tage stilling til sofaens størrelse, pris og type. Du skal også overveje, hvilket stof du vil foretrække. Netop stoffet har en stor betydning for ikke blot sofaens udseende, men også sofaens holdbarhed. Derfor betaler det sig at vælge med omhu. 

Ønsker du en sofa med et rustikt, moderne, nordisk eller et helt fjerde look? Dette bør du overveje, inden du vælger stof. Vælger du en sofa fra vores sortiment, der er mærket med design selv, så kan du helt frit vælge mellem vores mange stoftyper. 

På linket præsenteres du for vores komplette stofkollektion. På denne side finder du ikke kun en liste over vores stoftyper. Du vil også kunne læse om, hvad der kendetegner de forskellige stoftyper, og hvilke fordele de byder på. 

Ønsker du at se og mærke vores forskellige stoftyper i virkeligheden? Så tøv ikke med at bestille en stofprøve eller fem – det er ganske gratis. Foruden en masse lækre stoftyper, så tilbyder vi også mange skønne farver. Find farveudvalget ved at klikke på linket ovenfor.