14 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 14 element(er)

Aktive filtre

London er et af vores nyeste skud på stammen inden for moderne og bæredygtige sofaserier – og hvilken nyhed! 

Sofaserien er tiltænkt dig, der ønsker at udskifte din gamle sofa med en ergonomisk, veldesignet og miljørigtig en af slagsen. Bliv klogere på historien bag serien og dyk ned i vores store udvalg her på siden.

Designet og udviklet i samarbejde med Stine Prang 

Sofaerne fra serien London er designet og udviklet i samarbejde med Stine Prang, som kan bryste sig af mere end 10 års erfaring inden for møbeldesign. Med mere end 10 års erfaring og en uddannelsesmæssig baggrund fra Danmarks Designskole har Stine mere indsigt i møbelbranchen end de fleste andre. 

I firmaet Stine Prang Design har Stine hjulpet en lang række veletablerede møbelvirksomheder med at sætte helt nye og hidtil usete standarder inden for møbeldesign.

Stine lader sig inspirere af især de danske og nordiske indretnings- og møbeltraditioner, hvor der især er fokus på den lyse og luftige stil samt materialer i høj kvalitet.

Derudover har Stine stor fokus på at indfri brugernes ønsker og præferencer. Hun udtaler følgende: “Brugerne og deres behov er altid i fokus når jeg designer et nyt møbel – det er vigtigt for mig at designe interessante velproportionerede møbler, der giver mening for andre mennesker.  

Vi er både stolte og beærede over at samarbejde med Stine, idet vi deler mange af hendes synspunkter, når det kommer til møbeldesign og bæredygtighed.

London sofaserien er det miljørigtige valg

London er ikke kun et godt valg set med indretningsbriller.

Det er også et godt valg, hvis miljøvenlighed er en vigtig faktor for dig.

Stoffet er nemlig fremstillet af brugte plastflasker.

I dette tilfælde rækker 37 brugte plastflasker til én meter stof. Den enkelte sofa består derfor af omtrent 370 plastflasker.

Du har dermed mulighed for ikke bare at få fingrene i en bæredygtig sofa. Du får også en sofa, der rummer en inspirerende historie.

Tag del i vores arbejde med at sikre en mere bæredygtig fremtid ved at vælge denne serie. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

 

Andre nyttige facts om produktionen:

·      Der anvendes solenergi på fabrikken

·      Pakningsfilmen er lavet af genbrugsmaterialer

·      Det anvendte træ er FSC certificeret (til gavn for klima, miljø, dyr og planter)

·      … og mange andre tiltag, der gavner miljøet!

En bred palette af smukke farver og unikke detaljer

London serien og sofaerne derfra er bæredygtige, men fordelene stopper ikke her…

De eksklusive og veldesignede sofaer fra serien kommer i en lang række smukke farver. Du kan danne dig et overblik over farvemulighederne her på siden. Brug for hjælp til at vælge den rette farve? Så kontakt os for personlig vejledning.

Foruden farverne er det værd at lægge mærke til nogle af de mange andre unikke detaljer. Tag f.eks. et kig på de slanke og elegante sofaben, der vil få din stue til at signalere ro og elegance.

Gennemgå mulighederne og find din favorit i dag. SOFA.dk leverer din favoritsofa direkte til dig.

Praktiske og rengøringsvenlige sofaer

London sofaerne udmærker sig også ved at være både praktiske og rengøringsvenlige.

Efterbehandlingen af stoffet er baseret på nanopartikler, der er sammensat på en sådan måde, at der effektivt blokeres for indtrængning af snavs.

Takket være efterbehandlingen er det muligt at fjerne selv de mest genstridige pletter uden brug af rengøringsmidler. Med Easy Clean-teknologien er det muligt at fjerne pletter blot med vand eller sæbevand.

Selv kaffe og ketchup kan fjernes uden rengøringsmidler.

Med andre ord får du en sofa, der er let at rengøre og vedligeholde. Derfor er den også velegnet til husstande med børn og / eller husdyr.

Er serien lige noget for dig? Så bestil en sofa i dag – vi giver både prisgaranti, gratis levering og gratis delbetaling.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.