London

London er et af vores nyeste skud på stammen inden for moderne og bæredygtige sofaserier – og hvilken nyhed! 

Sofaserien er tiltænkt dig, der ønsker at udskifte din gamle sofa med en ergonomisk, veldesignet og miljørigtig en af slagsen. Bliv klogere på historien bag serien og dyk ned i... Læs mere

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Materiale
Filter

London er et af vores nyeste skud på stammen inden for moderne og bæredygtige sofaserier – og hvilken nyhed! 

Sofaserien er tiltænkt dig, der ønsker at udskifte din gamle sofa med en ergonomisk, veldesignet og miljørigtig en af slagsen. Bliv klogere på historien bag serien og dyk ned i vores store udvalg her på siden.

Efter vores lancering af London blev denne omtalt positivt i Bo Bedre.

Designet og udviklet i samarbejde med Stine Prang 

Sofaerne fra serien London er designet og udviklet i samarbejde med Stine Prang, som kan bryste sig af mere end 10 års erfaring inden for møbeldesign. Med mere end 10 års erfaring og en uddannelsesmæssig baggrund fra Danmarks Designskole har Stine mere indsigt i møbelbranchen end de fleste andre. 

I firmaet Stine Prang Design har Stine hjulpet en lang række veletablerede møbelvirksomheder med at sætte helt nye og hidtil usete standarder inden for møbeldesign.

Stine lader sig inspirere af især de danske og nordiske indretnings- og møbeltraditioner, hvor der især er fokus på den lyse og luftige stil samt materialer i høj kvalitet.

Derudover har Stine stor fokus på at indfri brugernes ønsker og præferencer. Hun udtaler følgende: “Brugerne og deres behov er altid i fokus når jeg designer et nyt møbel – det er vigtigt for mig at designe interessante velproportionerede møbler, der giver mening for andre mennesker.  

Vi er både stolte og beærede over at samarbejde med Stine, idet vi deler mange af hendes synspunkter, når det kommer til møbeldesign og bæredygtighed.

London sofaserien er det miljørigtige valg

London er ikke kun et godt valg set med indretningsbriller.

Det er også et godt valg, hvis miljøvenlighed er en vigtig faktor for dig.

Stoffet er nemlig fremstillet af brugte plastflasker.

I dette tilfælde rækker 37 brugte plastflasker til én meter stof. Den enkelte sofa består derfor af omtrent 370 plastflasker.

Du har dermed mulighed for ikke bare at få fingrene i en bæredygtig sofa. Du får også en sofa, der rummer en inspirerende historie.

Tag del i vores arbejde med at sikre en mere bæredygtig fremtid ved at vælge denne serie. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

 

Andre nyttige facts om produktionen:

·      Der anvendes solenergi på fabrikken

·      Pakningsfilmen er lavet af genbrugsmaterialer

·      Det anvendte træ er FSC certificeret (til gavn for klima, miljø, dyr og planter)

·      … og mange andre tiltag, der gavner miljøet!

En bred palette af smukke farver og unikke detaljer

London serien og sofaerne derfra er bæredygtige, men fordelene stopper ikke her…

De eksklusive og veldesignede sofaer fra serien kommer i en lang række smukke farver. Du kan danne dig et overblik over farvemulighederne her på siden. Brug for hjælp til at vælge den rette farve? Så kontakt os for personlig vejledning.

Foruden farverne er det værd at lægge mærke til nogle af de mange andre unikke detaljer. Tag f.eks. et kig på de slanke og elegante sofaben, der vil få din stue til at signalere ro og elegance.

Gennemgå mulighederne og find din favorit i dag. SOFA.dk leverer din favoritsofa direkte til dig.

Praktiske og rengøringsvenlige sofaer

London sofaerne udmærker sig også ved at være både praktiske og rengøringsvenlige.

Efterbehandlingen af stoffet er baseret på nanopartikler, der er sammensat på en sådan måde, at der effektivt blokeres for indtrængning af snavs.

Takket være efterbehandlingen er det muligt at fjerne selv de mest genstridige pletter uden brug af rengøringsmidler. Med Easy Clean-teknologien er det muligt at fjerne pletter blot med vand eller sæbevand.

Selv kaffe og ketchup kan fjernes uden rengøringsmidler.

Med andre ord får du en sofa, der er let at rengøre og vedligeholde. Derfor er den også velegnet til husstande med børn og / eller husdyr.

Er serien lige noget for dig? Så bestil en sofa i dag – vi giver både prisgaranti, gratis levering og gratis delbetaling.