Bæredygtige sofaer

Bæredygtighed er det nye sort, og du kan også være med på bølgen. Står du helt aktuelt og skal bruge en ny sofa, og må det meget gerne være en bæredygtig en af slagsen, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores brede udvalg af bæredygtige sofaer, der forhandles...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Bæredygtighed er det nye sort, og du kan også være med på bølgen. Står du helt aktuelt og skal bruge en ny sofa, og må det meget gerne være en bæredygtig en af slagsen, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores brede udvalg af bæredygtige sofaer, der forhandles til favorable priser.

Derfor skal du vælge en bæredygtig sofa

Som forbruger skal du tage stilling til mange ting, når du skal købe ny sofa. Du skal bl.a. overveje sofaens stil, størrelse, farve og meget mere. I samme ombæring skal du tage stilling til, om det skal være en bæredygtig sofa. Det er forskelligt fra forbruger til forbruger, hvor højt bæredygtighed vægtes, men ønsker du at tage et bæredygtigt valg, så kan vi selvfølgelig hjælpe.

Der er oceaner af gode grunde til at vælge en bæredygtig sofa, hvilket du kan blive klogere på nedenfor:

  1. Du gør klimaet en tjeneste – Du gør først og fremmest miljøet en kæmpe tjeneste ved at købe bæredygtigt. Det gælder også ved køb af bæredygtige sofaer og andre møbler, da traditionel møbelproduktion byder på et højt ressourceforbrug.
  2. Du får et kvalitetsmøbel af naturlige materialer – Dernæst kan du vide dig helt sikker på, at du får leveret et kvalitetsmøbel, der er fremstillet af naturlige materialer. Ikke nok med, at du gør miljøet en tjeneste, så kan du også gøre dig selv en tjeneste.
  3. Du kan være et forbillede for din omgangskreds – Hvad end din omgangskreds går op i bæredygtighed eller ej, så vil du kunne være et forbillede ved at træffe et miljørigtigt valg. Det vil helt sikkert afføde en masse respekt.

Bæredygtige sofaer – bl.a. lavet af plastflasker

I vores sortiment finder du rigtig mange bæredygtige sofaer, der er fremstillet af forskellige genbrugsmaterialer. Tag f.eks. et kig på vores London sofaserie – stoffet på disse sofaer er fremstillet af plastflasker. Til én meter stof er der blevet brugt 37 brugte plastflasker. Det er hverken noget, man kan se eller mærke på sofaerne, men det er en sjov historie at kunne fortælle videre til venner og familie, når de kommer på besøg.  

London sofaerne er ikke kun kendt for at være fremstillet delvist af plastflasker. Sofaerne byder også på FSC certificeret træ, der ligeledes er klimavenligt. Den pakningsfilm, der er blevet brugt til at pakke sofaerne ind er i øvrigt også lavet af genbrugsmaterialer.

Du kan bestille en bæredygtig sofa i dag

Har du udset dig en bæredygtig sofa i vores sortiment, som du bare må eje, så kan du bestille den i dag. Leveringstiden kommer selvfølgelig an på, hvilken sofa du vælger, men det er en faktor, der vil fremgå af produktbeskrivelsen.

Vi sørger under alle omstændigheder for gratis levering af din nye bæredygtige sofa, og du kan i øvrigt få glæde af gratis delbetaling, hvis du ikke har mulighed for at betale kontant. Bemærk endvidere, at alle sofaerne fra vores sortiment er håndlavede i Europa. Det er blot med til at understrege, at kvaliteten er i top, og at intet er overladt til tilfældighederne.

Skal du have hjælp til at vælge mellem vores mange bæredygtige sofaer? Så tag kontakt til vores kundeservice og lad os guide dig.