Sofaer med omtanke for miljøet

Vi skal alle tænke på miljøet, og bidrage med det, vi nu hver især kan, og du kan også være med på bølgen. Står du helt aktuelt og skal bruge en ny sofa, og må det meget gerne være en lidt mere miljøvenlig en af slagsen, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Vi skal alle tænke på miljøet, og bidrage med det, vi nu hver især kan, og du kan også være med på bølgen. Står du helt aktuelt og skal bruge en ny sofa, og må det meget gerne være en lidt mere miljøvenlig en af slagsen, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores brede udvalg af sofaer, hvor vi har tænkt ekstra meget på miljøet ind i produktionen og transporten, og de forhandles til favorable priser.

Derfor skal du vælge en mere miljøvenlig sofa

Som forbruger skal du tage stilling til mange ting, når du skal købe ny sofa. Du skal bl.a. overveje sofaens stil, størrelse, farve og meget mere. I samme ombæring skal du tage stilling til, om det skal være en sofa, der er produceret efter mere miljøvenlige principper. Det er forskelligt fra forbruger til forbruger, hvor højt den tanke vægtes, men ønsker du at tage et mere miljøbevidst valg, så kan vi selvfølgelig hjælpe.

Der er oceaner af gode grunde til at vælge en sådan sofa, hvilket du kan blive klogere på nedenfor:

  1. Du gør klimaet en tjeneste – Du gør først og fremmest miljøet en kæmpe tjeneste ved at købe miljøvenligt. Det gælder også ved køb af  sofaer og andre møbler, hvor der er tænkt over miljøet, da traditionel møbelproduktion byder på et højt ressourceforbrug.
  2. Du får et kvalitetsmøbel af naturlige materialer – Dernæst kan du vide dig helt sikker på, at du får leveret et kvalitetsmøbel, der er fremstillet af naturlige materialer. Ikke nok med, at du gør miljøet en tjeneste, så kan du også gøre dig selv en tjeneste.
  3. Du kan være et forbillede for din omgangskreds – Hvad end din omgangskreds går op i bæredygtighed eller ej, så vil du kunne være et forbillede ved at træffe et miljørigtigt valg. Det vil helt sikkert afføde en masse respekt.

Slidstærke sofaer – bl.a. lavet af plastflasker

I vores sortiment finder du rigtig mange valgmuligheder af sofaer, der er fremstillet af forskellige genbrugsmaterialer. Tag f.eks. et kig på vores Manhattan eller Barcelona sofaserie – stoffet på mange af disse sofaer er fremstillet af plastflasker. Til én meter stof er der blevet brugt 37 brugte plastflasker. Det er hverken noget, man kan se eller mærke på sofaerne, men det er en sjov historie at kunne fortælle videre til venner og familie, når de kommer på besøg.  

Sofaerne er ikke kun kendt for at være fremstillet delvist af plastflasker. Sofaerne byder også på FSC certificeret træ, der ligeledes er klimavenligt. Den pakningsfilm, der er blevet brugt til at pakke sofaerne ind er i øvrigt også lavet af genbrugsmaterialer. Derudover producerer vi alle vore sofaer på udvalgte europæiske fabrikker, hvilket sparer miljøet for en væsentlig del forureningen bare på transportdelen.

Du kan bestille en mere miljøvenlig sofa allerede i dag

Har du udset dig en sofa i vores sortiment, som du bare må eje, så kan du bestille den i dag. Leveringstiden kommer selvfølgelig an på, hvilken sofa du vælger, men det er en faktor, der vil fremgå af produktbeskrivelsen. Vi kan sætte et miljøvenligt stof på stort set alle modeller, bare spørg os.

Vi sørger under alle omstændigheder for gratis levering af din nye sofa, og du kan i øvrigt få glæde af gratis delbetaling, hvis du ikke har mulighed for at betale kontant. Bemærk endvidere, at alle sofaerne fra vores sortiment er håndlavede i Europa. Det er blot med til at understrege, at kvaliteten er i top, og at intet er overladt til tilfældighederne.

Skal du have hjælp til at vælge mellem vores mange sofaer? Så tag kontakt til vores kundeservice og lad os guide dig.