OUTLET sofaer

Herinde finder du udgået modeller samt lækre sofaer, som har stået i vores showroom. Sidstnævnte  står i super flot stand. Visse outlet sofaer kan leveres i løbet af 5-7 hverdage, og andre skal afhentes på vores lager i Thisted.

--

I vores sofa outlet finder du stilfulde,...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Herinde finder du udgået modeller samt lækre sofaer, som har stået i vores showroom. Sidstnævnte  står i super flot stand. Visse outlet sofaer kan leveres i løbet af 5-7 hverdage, og andre skal afhentes på vores lager i Thisted.

--

I vores sofa outlet finder du stilfulde, ergonomiske og kvalitetssikre sofaer til nogle af markedets mest fordelagtige priser. Vi har samlet alle vores sofaer på én outlet side, så du hurtigt og nemt kan skabe dig et overblik over alle de gode tilbud.

Kniber det med at få pengene til at række til en ny sofa? Så må du ikke gå glip af de mange besparelser, der venter dig i vores outlet. Hvad end det er en stor eller lille sofa i den ene eller anden farve, du er på udkig efter, så vil du sandsynligvis finde noget interessant i vores outlet her på sofa.dk.

Spar over 50 % på moderne sofaer

I vores sofa outlet slipper du for at blive præsenteret for små og ubetydelige tilbud. Vi ønsker, at du skal gøre en fantastisk handel, hvorfor vi har sørget for, at du kan købe sofaer til stærkt reducerede priser. Ønsker du derfor at spare over 50 % på sofaer i den høje kvalitetsende, så er du landet på den rigtige side.

Sofaerne, du finder på denne side fejler ingenting, men kan alligevel erhverves til en pris, der er langt lavere end den vejledende udsalgspris. På de enkelte produktsider vil du kunne finde både en vejledende udsalgspris og en tilbudspris, ligesom vi vil afsløre, hvor mange penge du helt nøjagtigt kan spare ved at benytte dig af det givne sofa tilbud.

Sortér sofaerne fra vores sofa outlet efter følgende:

  • Farve
  • Stof
  • Pris
  • Retning
  • .. og meget andet!

Ved at benytte vores forskellige sorteringsmuligheder vil du lettere kunne finde din ideelle sofa. Ønsker du at blive holdt up-to-date med vores sofa tilbud, så opfordres du til at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Gør sofakøbet endnu mere overskueligt med delbetaling

Du er sikret en billig sofa, hvis du køber en sofa fra vores sofa outlet. Det er dog ikke ensbetydende med, at dit budget nødvendigvis rækker til den ønskede sofa. Befinder sofaen sig ikke inden for dit budget, så kan du evt. vælge at købe sofaen på afbetaling . Benytter du dig af den mulighed, så vil du kunne dele betalingen op helt rente- og gebyrfrit.

Du har naturligvis også mulighed for at købe den givne sofa kontant, hvis du ønsker det. Vi tager imod alle de mest brugte betalingskort, og uanset valg af betalingskort opkræves der ikke kortgebyr.