Miami

Miami er en af de sofaserier, du skal kigge nærmere på, hvis du er på udkig efter en kvalitetssofa, der ikke vælter budgettet. Med en sofa fra denne serie er du sikret kvalitet, komfort og design for alle pengene. 

Ligesom vores øvrige sofaer, så er sofaerne fra Miami-serien håndlavet... Læs mere

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Tilbage til toppen

Miami er en af de sofaserier, du skal kigge nærmere på, hvis du er på udkig efter en kvalitetssofa, der ikke vælter budgettet. Med en sofa fra denne serie er du sikret kvalitet, komfort og design for alle pengene. 

Ligesom vores øvrige sofaer, så er sofaerne fra Miami-serien håndlavet i Europa, og alle de anvendte materialer er blevet nøje udvalgt. Med andre ord er intet overladt til tilfældighederne, og vi er derfor sikre på, at du vil blive glad for din nye sofa, hvis du vælger en sofa fra denne serie.  

Miami-serien byder på kvalitetssofaer til budgetvenlige priser

En god sofa skal ikke kun indfri dine behov og ønsker mht. størrelse, komfort og kvalitet. Prisen skal selvfølgelig også være rigtig og harmonere med dit budget. Dette bør kunne lade sig gøre med en sofa fra Miami-serien.

Sofaerne fra serien byder på en uovertruffen holdbarhed. Den ene variant (Mano) byder på 49.000 i martindale, mens den anden variant (Robust) har en slidstyrke på hele 55.000 i martindale. Uanset hvilken af disse to varianter, du vælger, er du altså sikret en robust og holdbar sofa, der kan skabe glæde i hjemmet i mange år. 

Og så er du i øvrigt garanteret en smuk og trendy sofa. Stilmæssigt skiller sofaerne fra denne serie sig ud fra vores øvrige sofaer ved at være udstyret med lette og elegante meder i stedet for traditionelle sofaben. Dette er med til at give din sofa et meget let og stilfuldt look.

Står du over for at skulle udskifte din gamle sofa, og må din kommende sofa gerne være både stilfuld, holdbar og komfortabel, så vælg en sofa fra Miami-serien. 

Rygpuderne leverer en fantastisk støtte og individuel tilpasning

Miami-sofaerne er også kendt for at byde på høj komfort. Den høje komfort kommer sig først og fremmest af, at sofaerne kommer med sæder i fast og stabil PU-skum. Sædet er fastmonteret, hvorfor du ikke skal bøvle med løse puder, der skrider ud og skaber irritation i hverdagen. Rygpuderne på sofaerne skal selvfølgelig også have en del af æren for den høje komfort. Rygpuderne byder på en blanding af knust skum og silikonefibre – en blanding, der er med til at sikre en fantastisk støtte. Rygpuderne er vendbare, og de evner at forme sig efter kroppens facon. For at bibeholde faconen kan det anbefales at banke rygpuderne op fra tid til anden. 

Vælg mellem flere lækre farver

Sofaerne fra omtalte serie er naturligvis tilgængelige i flere skønne farver. Du kan f.eks. få din kommende sofa i en flot grøn, grå eller latte farve. Det er farver, der vil passe godt ind i de fleste danske hjem, så mon ikke, at en af disse farver vil komplimentere din boligindretning rigtig godt.

Bemærk, at betrækket kan være forskelligt fra farve til farve (og derfor kan slidstyrken variere fra variant til variant). Dette vil fremgå af produktsiderne, hvor du kan vælge mellem de forskellige varianter. I alle tilfælde er du dog sikret en sofa med et flot og holdbart betræk, der i øvrigt er let at rengøre og vedligeholde.

Overbevist? Så bestil din nye sofa fra Miami-serien i dag. Vi leverer gratis og tilbyder prisgaranti.