19 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 19 element(er)

Aktive filtre

En puf er et multifunktionelt møbel med mange anvendelsesmuligheder. Den kan fungere som en ekstra siddeplads i stuen, en god fodskammel til lænestolen eller et skjult opbevaringsmøbel. Mange bruger den endda som fralægningsplads eller blot et ekstra pift til den moderne indretning.

Derfor vil alle hjem kunne nyde godt af en puf. Hos sofa.dk har vi et stort sortiment, hvorfor vi også har en puf, der appellerer til dig. Dette gør sig gældende, hvad enten du leder efter en velour puf, en sofa puf eller måske en større puf med opbevaring.

Du kan bruge en puf mange steder i hjemmet

En puf kan ikke blot bruges i stuen. Faktisk er det et møbel, der kan bruges overalt i hjemmet. Derfor kan du også sagtens placere en rund puf i soveværelset, dit walk-in closet eller måske på børneværelset. Hos de fleste bliver den dog anvendt i stuen, hvor den trods alt får flere anvendelsesmuligheder, end andre steder.

Eksempelvis egner den sig godt som et alternativ til chaiselong i forbindelse med sofa. Den er dog også god, hvis du leder efter en stilrigtig skammel til lænestolen. Her på siden finder du et stort udvalg af puffer, der alle har et moderne, skandinavisk og stilrent look, hvorfor der også er noget for dig.

Bryd rummet op med en puf

Mange leder efter en måde at pifte deres hjem lidt op. I den forbindelse er der desværre ikke mange, der har en eller flere puffer med i overvejelserne. Det er gældende til trods for, at de blevet mere populær i løbet af de seneste år, eftersom flere og flere har fået øjnene op for, at det ikke blot er et møbel.

Puffer er i lige så høj grad designelementer, der kan gøre underværker for din indretning. Med puffer har du en unik mulighed for at give din indretning kant. Desuden er det et fortrinligt møbel at anvende, hvis du har et ønske om at bryde rummet mere op.

Din sofa og øvrige større møbler placeres ofte ind mod væggen, da man har et ønske om at skabe et mere rummeligt lokale. Har du et ønske om at samle rummet, kan du vælge at placere en puf lidt ude i lokalet. De fås i mange former, farver og størrelser, hvorfor du også finder en puf, der passer ind i din stue.

Giv din stue mere liv

Hvis du vælger en puf, der er farverig eller mønstret, kan det give et friskt pust og mere skævt udtryk til din indretning. Det kan være en god måde at skabe mere liv i din stue, såfremt du har et ønske om dette. Det kan eksempelvis være aktuelt i tilfælde af, at de øvrige møbler i stuen er forholdsvis neutrale.

Omvendt kan en stilren og elegant puf også udstråle eksklusivitet, ligesom den på en anderledes måde kan bryde med det sædvanlige sofaarrangement. Det vidner om, at en puf kan bruges til en lang række formål, hvilket blot understreger, hvad der har resulteret i, at det er blevet et mere populært møbel i danske hjem.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.