Puffer

En puf er et multifunktionelt møbel med mange anvendelsesmuligheder. Den kan fungere som en ekstra siddeplads i stuen, en god fodskammel til lænestolen eller et skjult opbevaringsmøbel. Mange bruger den endda som fralægningsplads eller blot et ekstra pift til den moderne indretning.

... Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-40% Roma | Puf
+ 7
7.998,00 kr 4.798,80 kr Eller 480 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 8 uger
-40% Berlin puf i polyester urban mørkeblå forfra
5.498,00 kr 3.298,80 kr Eller 330 kr. pr. måned i 10 mdr.
4-8 uger
-50% Toronto | Puf
6.598,00 kr 3.299,00 kr Eller 330 kr. pr. måned i 10 mdr.
Levering: 5 - 7 hverdage

En puf er et multifunktionelt møbel med mange anvendelsesmuligheder. Den kan fungere som en ekstra siddeplads i stuen, en god fodskammel til lænestolen eller et skjult opbevaringsmøbel. Mange bruger den endda som fralægningsplads eller blot et ekstra pift til den moderne indretning.

Derfor vil alle hjem kunne nyde godt af en puf. Hos sofa.dk har vi et stort sortiment, hvorfor vi også har en puf, der appellerer til dig. Dette gør sig gældende, hvad enten du leder efter en velour puf, en sofa puf eller måske en større puf med opbevaring.

Du kan bruge en puf mange steder i hjemmet

En puf kan ikke blot bruges i stuen. Faktisk er det et møbel, der kan bruges overalt i hjemmet. Derfor kan du også sagtens placere en rund puf i soveværelset, dit walk-in closet eller måske på børneværelset. Hos de fleste bliver den dog anvendt i stuen, hvor den trods alt får flere anvendelsesmuligheder, end andre steder.

Eksempelvis egner den sig godt som et alternativ til chaiselong i forbindelse med sofa. Den er dog også god, hvis du leder efter en stilrigtig skammel til lænestolen. Her på siden finder du et stort udvalg af puffer, der alle har et moderne, skandinavisk og stilrent look, hvorfor der også er noget for dig.

Bryd rummet op med en puf

Mange leder efter en måde at pifte deres hjem lidt op. I den forbindelse er der desværre ikke mange, der har en eller flere puffer med i overvejelserne. Det er gældende til trods for, at de blevet mere populær i løbet af de seneste år, eftersom flere og flere har fået øjnene op for, at det ikke blot er et møbel.

Puffer er i lige så høj grad designelementer, der kan gøre underværker for din indretning. Med puffer har du en unik mulighed for at give din indretning kant. Desuden er det et fortrinligt møbel at anvende, hvis du har et ønske om at bryde rummet mere op.

Din sofa og øvrige større møbler placeres ofte ind mod væggen, da man har et ønske om at skabe et mere rummeligt lokale. Har du et ønske om at samle rummet, kan du vælge at placere en puf lidt ude i lokalet. De fås i mange former, farver og størrelser, hvorfor du også finder en puf, der passer ind i din stue.

Giv din stue mere liv

Hvis du vælger en puf, der er farverig eller mønstret, kan det give et friskt pust og mere skævt udtryk til din indretning. Det kan være en god måde at skabe mere liv i din stue, såfremt du har et ønske om dette. Det kan eksempelvis være aktuelt i tilfælde af, at de øvrige møbler i stuen er forholdsvis neutrale.

Omvendt kan en stilren og elegant puf også udstråle eksklusivitet, ligesom den på en anderledes måde kan bryde med det sædvanlige sofaarrangement. Det vidner om, at en puf kan bruges til en lang række formål, hvilket blot understreger, hvad der har resulteret i, at det er blevet et mere populært møbel i danske hjem.