Palermo

Vores Palermo-serie byder på en stor og lækker flydersofa med plads til maksimal afslapning for dig, familien og jeres gæster. Designet er moderne og sofaen har et helt unikt udtryk, der passer særligt godt ind i større stuer og rum med højt til loftet.

... Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Vores Palermo-serie byder på en stor og lækker flydersofa med plads til maksimal afslapning for dig, familien og jeres gæster. Designet er moderne og sofaen har et helt unikt udtryk, der passer særligt godt ind i større stuer og rum med højt til loftet.

Modulsofaen med mange muligheder

Grundet modulernes robusthed og tyngde, kan du sagtens bruge puffen som en chaiselong. Dermed får du masser af plads til at slænge dig, og behøver i øvrigt ikke bekymre dig for meget om, hvorvidt du nu lige får bestilt en højre- eller venstrevendt sofa.

Fordelen ved en puf kontra en chaiselong er, at den ikke er fasttømret til sofaen. I stedet kan den flyttes rundt separat, således, at den eksempelvis også kan bruges som siddeplads på den anden side af sofabordet.

Palermo er rummelig og indbydende

En af kendetegnene for vores Palermo-sofa er dens rummelighed og dens udtryk. Vi har designet Palermo-serien med et mål om at skabe en komfortabel sofa, der ser tilpas indbydende ud til, at man straks får lyst til at sætte sig i den, når man ser den.

Men det er også sofaen til dig med den store familie eller som regelmæssigt får besøg af gæster, hvor I gerne sætter jer i sofaen i løbet af aftenen. Der er i hvert fald plads til det hele med en Palermo-sofa, og fordi den er opbygget i moduler, kan du helt selv bestemme størrelsen og udformningen af den. På den måde kan du sikre, at det kommer til at passe ind i lige netop din stue og til lige netop dine behov.

Kvalitet og slidstærkhed uden lige

Når du køber en af vores Palermo-sofaer, så er den lavet med såkaldt koldskum. Det er det absolut bedste skum man kan anvende, når det kommer til modulsofaer. Af samme årsag bruges det også i flere af vores andre modulsofaserier som eksempelvis New York, Toronto og Paris.

Fordelen ved skummet er, at det tilpasser sig din kropsform, når du sætter dig, men efterfølgende trækker sig tilbage på plads, så at sige. Dermed sikres den høje komfort og sofaens form også på sigt. Men det er ikke kun skummet, der har en indflydelse på slidstærkheden - også valget af betræk kan gøre en forskel.

Du kan enten købe din nye Palermo-sofa med et betræk af almindeligt stof (Rio) eller med et betræk af fløjl (Tango). Begge er fremstillet af polyester, men der er lidt forskel på betrækkenes udtryk og overflade. Fløjl fremstår og føles lidt blødere, og kan fås i farverne Gammel Rosa og Latte.

Vælger du derimod Rio, som er det vi kalder for almindeligt stof, får du en fortsat utroligt komfortabel sofa, der er ualmindelig slidstærk. Helt konkret er betrækket testet til 100.000 Martindale, hvilket er praktisk talt uopslideligt. I hvert fald er det noget mere end den anbefalede minimumsværdi til sofaer i private hjem på mellem 15.000 og 30.000 Martindale - og det er med til at gøre Palermo-sofaen til en ekstra god og ikke mindst langsigtet investering.