Den Bløde med knapper

Ikke så meget bullshit. Bare vælg en Sofa

Den Bløde med knapper


Tilbud 

Ikke så meget bullshit. Bare gode tilbud

Alle fortjener at sidde godt i det, - også til en god pris. Hos Sofa håber vi på at kunne gøre alle dine drømme til virkelighed. Derfor har vi løbende gode tilbud.

Hold øje med siden. Vi har gjort det nemt for dig, som elsker god kvalitet til billige penge, - vi samler alle de gode tilbud her. Kig rundt og find din nye stofsofa her, måske er der også chaiselong´er, modulsofaer eller hjørnesofaer. Der er også 2- og 3 pers. sofaer til nedsatte priser.

Hos Sofa.dk kan vi bryste os af at være førende indenfor modul opbyggede byg-selv sofaer. Her kan du "designe selv" og herved opnå din egen unikke opstilling, som netop passer til dit behov for en sofa. Om den skal kunne rumme hele den pukkelryggede familie eller blot til kæresten og dig. Du bygger selv. Vi har hjørnesofaer, chaiselong eller 3 personers sofa med puf. Utallige muligheder og kun din fantasi, og plads, sætter grænser for udformningen af dit næste sofa-produkt.

Som noget nyt kan vi også tilbyde lækker lounge stol med skammel og skrivebord i eg og valnød.

Hos Sofa.dk gør vi meget ud af kun at anvende slidstærke materialer i vores produktion. Selvom du shopper via vort udsalg eller gode tilbud på webshoppen, vil du altid få samme gode og velkendte kvalitet på alle produkter.