1 produkt fundet

Chicago

Hvis der er ét ord, der skal beskrive vores Chicago-serie, så er det ”hygge”. Det er simpelthen intet mindre end en hyggesofa, der kan købes i rolige farver og har masser af medfølgende puder. Dertil kommer naturligvis komforten, som er i særklasse.

... Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Hvis der er ét ord, der skal beskrive vores Chicago-serie, så er det ”hygge”. Det er simpelthen intet mindre end en hyggesofa, der kan købes i rolige farver og har masser af medfølgende puder. Dertil kommer naturligvis komforten, som er i særklasse.

Hyggelig sofa med et unikt design

Vi er ikke selv i tvivl om, at Chicago-sofaen, rent udseendemæssigt, er den hyggeligste sofa i vores sortiment. Det skyldes det bløde udtryk, de polstrede ryglæn, de mange puder og de lave træben, som bidrager med en god varme.

Når du køber en Chicago-sofa, kan du vælge mellem en afdæmpet, flot og neutral grå farve, eller en lidt varmere, men fortsat rolig latte-farve. Begge valg fungerer perfekt i langt de fleste hjem, netop fordi de er så afdæmpede.

Fremfor at din sofa dermed bliver et altoverskyggende møbel i skarpe farver, indgår Chicago-sofaen diskret og hyggeligt ind i din stue. Her fungerer den mere som et varmt og komfortabelt element med fokus på at understøtte hyggen og afslapningen.

Flydersofa med masser af plads

Når vi siger, at afslapningen understøttes, så mener vi det. Her er tale om en lækker flydersofa med masser af plads. Helt konkret måler en 3-personers Chicago-sofa 262 centimeter i længden og 62 centimeter i siddedybden.

Det betyder, at du uden problemer kan sidde, ligge og slænge dig præcis på den måde, der er mest behagelig for dig. Dette hjælpes på vej af de mange puder, der kan understøtte din stilling på bedst mulig vis – også selvom det er ved at fjerne dem.

Puderne er nemlig løse, og kan nemt fjernes og flyttes på som det passer dig. Vælger du at fjerne dem helt eller delvist, betyder det ikke, at du kommer til at gå ned på komfort. Ryglænet og armlænene er nemlig polstret, så du ganske behageligt kan læne dig heropad.

Skulle man få brug for en ekstra soveplads, kan Chicago-sofaen også bruges i en snæver vending. Det hjælpes blandt andet på vej af puderne, der nemt kan fjernes, og den førnævnte polstring. Det betyder, at så længe den overnattende gæst kan leve med, at sofaen er lidt smal, kan de se frem til en fornuftig nattesøvn.

Chicago-serien er oplagt til sommerhuset

En sofa fra Chicago-serien er betrukket med polyester-betrækket ved navn Milano. Det er lavet ud af det, som du sandsynligvis ville betegne som ”almindeligt stof”. Det betyder, at det er ganske behageligt at ligge på, men samtidig også er vældig slidstærkt.

Faktisk er lige netop betrækket på Chicago-sofaen testet til 35.000 Martindale. Generelt er det anbefalingen, at man går efter en sofa, der testes til mellem 15.000 og 30.000 Martindale, hvis den skal bruges i et privat hjem.

Alt over 30.000 Martindale bliver betragtet som slidstærkt nok til hyppigt brug i offentligt rum. Med sine 35.000 Martindale er vores Chicago-sofa derfor et holdbart valg til hjemmet og ikke mindst sommerhuset – især hvis det lejes ud.

Her kan du nemlig være sikker på, at din sofa holder til intensivt brug, samtidig med, at det hyggelige udtryk om noget passer ind i den klassiske sommerhusstemning.