1 produkt fundet

Chicago

Kendetegnet ved vores Chicago sofa, er det hyggelige udtryk som den giver både i form af mulige farver, men også ved de mange puder som medfølger. Du får derfor en sofa som er komfortabel for dig og dine gæster, samtidig med at den vil stå smukt i... Læs mere

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Materiale
Filter
Tilbage til toppen

Kendetegnet ved vores Chicago sofa, er det hyggelige udtryk som den giver både i form af mulige farver, men også ved de mange puder som medfølger. Du får derfor en sofa som er komfortabel for dig og dine gæster, samtidig med at den vil stå smukt i hjemmet.

En unik sofa med fokus på detaljerne

Der er i dén grad fokus på detaljerne ved denne flyder, hvor det er muligt at bruge sofaen uden puderne, da den også er polstret i rygdelen. Dette vil derfor ikke have en negativ effekt for selve komforten. Derudover er Chicago monteret med runde træben, som er med til at skabe noget unikt for hele udseendet af sofaen. 

Chicago er en dejlig flyder med god mængde af plads 

Chicago har en god størrelse, og samtidig er den dyb, som bevirker en lækker siddekomfort. Det er en 3-personers sofa, hvor du ved bare to sammensatte moduler, kan få det fulde ud af sofaens rummelighed. Der er derfor tale om en sofa, hvor der er plads til flere personer uden pladsen vil virke trang. 

Vælg en sofa med god kvalitet og en farve som passer til dit hjem

Sofaen kommer i det fine stof Milano, som er 100% polyester. Det har en lækker glat struktur, og er derudover meget blødt. Stoffet har en martindale på 35.000, hvilket er udtryk for en høj slidstyrke. 
Der er mulighed for at vælge modellen i 3 flotte farver: Grå, lysegrå og latte. Bemærk, at sofaen faktisk kan laves i næste alt stof på webshoppen. Skriv gerne til info@sofa.dk og hør nærmere omkring dine muligheder mht. stof.