Malaga

Vores populære Malaga-serie byder på komfortable og lette siddemøbler i form af en stol og en lækker 3-personers sofa. Dermed får du nu for alvor muligheden for at slænge dig efter en lang dag – uden at det kræver en visuelt tung sofa eller lænestol.

... Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-50% Malaga|Stol
9.998,00 kr 4.999,00 kr Eller 500 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 6 uger

Vores populære Malaga-serie byder på komfortable og lette siddemøbler i form af en stol og en lækker 3-personers sofa. Dermed får du nu for alvor muligheden for at slænge dig efter en lang dag – uden at det kræver en visuelt tung sofa eller lænestol.

Lækker siddekomfort

Uanset om du vælger vores Malaga sofa eller den store stol i samme serie, kan du være helt sikker på, at komforten er helt i top. Det skyldes blandt andet de faste puder, der sørger for en fornuftig støtte af kroppen, uanset hvordan du sidder i sofaen.

På trods af, at der er tale om en sofa og stol, som har det vi kalder for en fast komfort, skal du ikke bekymre dig for om den er hård at sidde i. Du sidder nemlig fortsat blødt og behageligt, hvorfor du uden problemer kan bruge en helt aften i møblerne fra Malaga-serien.

Slidstærkt betræk i flere farver

Ved bestilling af en sofa eller stol fra Malaga-serien, kan du vælge mellem flere forskellige farver af det slidstærke Aloha-betræk. Helt konkret kan de serien fås i antracitgrå, brun, grå og khakigrøn. Det betyder, at uanset om du er til de mere afdæmpede og neutrale farver eller om du drømmer om en sofa med mere præsens, så kan det lade sig gøre.

Uagtet dit farvevalg, vil betrækket som sagt være det såkaldte Aloha-betræk, der er lavet af 100% polyester, også kaldet almindeligt stof. Det er testet til 50.000 Martindale, som er et udtryk for slidstærkheden.

Dette skal ses i lyset af, at man normalvis anbefaler, at en sofa til private hjem har mellem 15.000 og 30.000 Martindale. Alt derover er i princippet slidstærkt nok til at blive brugt på offentlige steder. Du kan derfor være helt rolig ved at købe en Malaga-sofa eller -stol, for den skal nok holde mange år ud i fremtiden.

Malaga-seriens høje slanke ben giver et let udtryk

Mange drømmer om at kunne komme hjem fra arbejde eller studiet og sætte os i en komfortabel sofa. Ofte kan sådanne sofaer dog hurtigt blive lidt tung i deres udtryk. Det kan i sig selv være ganske flot, men det stiller også krav til rummet, hvori sofaen placeres.

Det er heldigvis ikke et problem, når du køber en sofa eller en stol fra Malaga-serien. Vores fokus har nemlig været at skabe lige netop en komfortabel sofa og stol, som man glæder sig til at sætte sig i - uden at de bliver for bombastiske at se på.

Dette har vi især opnået ved brugen af høje slanke ben, som både i sig selv går ubemærket hen, men også sikrer masser af luft under sofaen og stolen. Dermed kommer de til at fylde mindre i rummet rent visuelt, og får på den måde et let udtryk.

Lige netop det lette udtryk kan være guld værd, hvis man har et hjem, hvor det hurtigt kan komme til at virke en anelse proppet. Det kunne eksempelvis være grundet få kvadratmeter, mange andre møbler eller begrænset naturligt lysindfald.