Napoli

Vores Napoli-serie er designet med et fokus på at skabe en flot, elegant og stilren sofa, der kan passe ind i de fleste hjem. Hvis vi selv skal sige det, er vi nået fornuftigt i mål med dette, samtidig med, at vi også har skabt en komfortabel sofa med masser af...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Vores Napoli-serie er designet med et fokus på at skabe en flot, elegant og stilren sofa, der kan passe ind i de fleste hjem. Hvis vi selv skal sige det, er vi nået fornuftigt i mål med dette, samtidig med, at vi også har skabt en komfortabel sofa med masser af plads.

Chaiselong til de hyggelige stunder

En chaiselong er et oplagt valg til dig, der gerne vil kunne flade helt ud i sofaen uden at skulle ligge på tværs. Dertil giver den plads til flere personer i både siddende og liggende stillinger, og kan være oplagt, hvis man er flere, der eksempelvis skal sidde rundt om et sofabord.

Det er i hvert fald tilfældet med den populære Napoli-sofa med chaiselong. Den godt nok betegnet som en 2-personers sofa, men det er en underdrivelse. Selve chaiselongen har plads til i hvert flad én og i mange tilfælde også to personer.

Dertil kommer de to traditionelle sofasæder, så man faktisk i alt, med lidt god vilje, kan være fire i den ikke bare flotte, men også særdeles komfortable sofa. Der er således masser af rummelighed og ikke mindst praktisk anvendelighed forbundet med et køb af vores Napoli chaiselong-sofa.

Der er i øvrigt ingen grund til bekymring om, hvorvidt du kan få chaiselongsofaen til at passe ind hjemme hos dig. Når du bestiller en Napoli-sofa, vælger du nemlig om den skal være højre- eller venstrevendt.

Stilrent design med fokus på komforten

Napoli-sofaen er som sagt designet ud fra et mål om at skabe en flot, elegant og stilren sofa. Dette har vi gjort blandt andet ved brugen af høje og slanke ben, der får sofaen til at virke fremstå mindre tung i sit udtryk. Dermed kan den indgå mere elegant ind i stuen eller der hvor den ellers skal stå.

Samtidig har den afrundede armlæn, som har to funktioner. Den ene er visuel; de sikrer nemlig en mere blød fremtræden og byder ind til at man straks sætter eller lægger sig godt til rette. Den anden funktion er komforten; afrundede former har det med at være mere behagelige at læne sig op ad end mere kantede armlæn.

Puderne er ikke så bløde, at du synker ned i dem, men har derimod en vis fasthed. Dette sikrer god komfort og generel bedre understøttelse af kroppen ved især længerevarende brug. Dertil kan du glæde dig over puderne, der er tilpas tunge til, at de bliver på plads og holder formen nærmest uanset, hvor meget du bruger sofaen.

Napoli-sofaen holder til det meste

En sofa fra Napoli-serien er ikke bare komfortabel, stilren, enkel og flot – den er også slidstærk. Helt konkret er den betrukket med et betræk, der går under navnet Mano. Det er lavet af 100% polyester, som er det de fleste nok ville betegne som ”almindeligt stof”.

Betrækket er testet til 49.000 Martindale, hvilket er noget mere end de 15.000 – 30.000, der generelt anbefales som tilstrækkeligt for en sofa i et privat hjem. Alt over 30.000 Martindale betragtes som værende slidstærkt nok til brug i offentlige rum. Du kan med andre ord glæde dig til en meget slidstærk sofa, hvis du vælger at købe en model fra Napoli-serien.