1 produkt fundet

Nice

Skab hygge og komfort i stuen med sofaer og tilbehør fra vores Nice serie. Serien indeholder både sofaer og puffer i høj kvalitet. Produkter, der alle byder på høj komfort og flotte designs.

Med en sofa eller puf fra serien kan...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Materiale
Antal personer
Filter
-50% Nice | Rund puf

+4 materialer

6.998,00 kr 3.499,00 kr Eller 350 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 6 uger

Skab hygge og komfort i stuen med sofaer og tilbehør fra vores Nice serie. Serien indeholder både sofaer og puffer i høj kvalitet. Produkter, der alle byder på høj komfort og flotte designs.

Med en sofa eller puf fra serien kan du sætte prikken over i’et på din stueindretning, samtidig med at du får skabt et rart og hyggeligt samlingssted for dig, familien og gæster udefra. Med disse sofaer og tilbehør bliver stuen med sikkerhed dit nye yndlingsrum i hjemmet. 

Kvaliteten og komforten er i højsædet

Nice serien indeholder puffer, hvor både kvaliteten og komforten er i højsædet.

Samtlige produkter fra serien er, ligesom vores øvrige produkter, håndlavet i Europa. Produktionen sker på nøje udvalgte fabrikker, og der anvendes udelukkende kvalitetsmaterialer for at sikre, at både sofaerne og pufferne holder formen år efter år.

Komforten er ligeledes i top, når du vælger en sofa eller puf fra Nice serien. Du skal altid kunne sidde og ligge fantastisk, når du opholder dig i din stue, og det kan du med produkter fra denne serie.  

Puffer for ekstra siddepladser og komfort

Serien indeholder som bekendt bl.a. puffer. Disse puffer er fantastiske, når du efter en lang dag eller en hård træning har brug for at hvile benene. Læg dig blot til rette i din sofa og smid dine fødder op på puffen, når behovet opstår.

Pufferne fra Nice serien kan også bruges til at skabe ekstra siddepladser. Kniber det ofte med at finde plads til jeres gæster, så er det oplagt at købe en puf eller to. Pufferne fra serien fås i flere forskellige materialer og farver. 

Trendy sofaer og puffer til din stue

Nice serien – og produkterne fra serien – udmærker sig ikke kun ved at levere høj kvalitet og komfort. Pufferne fra serien er også yderst trendy og vil derfor passe ind i de fleste stuer og hjem. Du kan ved bl.a. at angive det ønskede materiale og den ønskede farve ved bestilling skræddersy sofaen og puffen, så møblerne kommer til at passe perfekt ind hjemme hos dig. 

Gratis levering og prisgaranti på alle produkter fra Nice serien

Der er mange fordele ved at handle sofaer og tilbehør hos sofa.dk. Fordele, som du også kan tage del i, hvis du har forelsket dig i vores Nice serie. Vi byder bl.a. på fordele som gratis levering og prisgaranti uanset valg af produkt. Vores prisgaranti betyder, at hvis du finder en af vores sofaer eller puffer billigere hos en anden forhandler, så får du møblet til den laveste pris.