1 produkt fundet

Cambrigde

Med vores Cambridge serie er du sikret en både hyggelig, trendy og slidstærk sofa med uovertruffen siddekomfort. Alle sofaerne fra serien er samlet på denne side, så du i ro og mag kan finde netop din favorit. Cambridge sofaerne passer ind i de fleste hjem, så der vil helt sikkert også være en...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Med vores Cambridge serie er du sikret en både hyggelig, trendy og slidstærk sofa med uovertruffen siddekomfort. Alle sofaerne fra serien er samlet på denne side, så du i ro og mag kan finde netop din favorit. Cambridge sofaerne passer ind i de fleste hjem, så der vil helt sikkert også være en sofa fra denne serie, der er som skabt til din stue. Udforsk mulighederne her på siden og lad dig inspirere. 

Hyggelige og trendy sofaer 

Stuen er ikke fuldendt uden en hyggelig og trendy sofa. Er du enig i den betragtning, og er du på udkig efter en ny sofa til det måske vigtigste rum i hjemmet, så vil vores Cambridge serie med al sandsynlighed fange din interesse. Sofaerne fra denne serie sprudler nemlig af hygge.

Sofaerne er ligeledes yderst trendy, hvorfor du har rig mulighed for at få en sofa, der passer til tidens trends inden for boligindretning. 

De flotte egetræsben fuldender sofaerne

Med vores Cambridge serie kan vi indfri dit ønske om at indrette din stue med en sofa med flotte egetræsben. Sofaerne byder nemlig netop på egetræsben.

Sofaernes smukke og slidstærke ben af egetræ er med til at give sofaerne et stilfuldt, hyggeligt og hjemligt udtryk. Et udtryk, som helt sikkert vil falde i din smag. 

Store eller små rygpuder? Du bestemmer selv

Vores Cambridge sofaer fås i en række forskellige udgaver, hvilket du kan danne dig et overblik over her på siden. Du kan f.eks. få en sofa med små rygpuder eller en sofa med to store rygpuder. Om du vælger en sofa med små eller store rygpuder kan bl.a. have en betydning i forhold til sofaens udtryk, ligesom det mere praktisk kan have en betydning. I sidste ende er det dog smag og behag, hvad man er mest til. Cambridge serien byder i hvert fald på noget for enhver smag. 

Sofaer med høj slidstyrke og holdbarhed

Med en sofa fra Cambridge serien kan du vide dig sikker på, at du ikke skal ud og købe ny sofa de næste mange år. Sofaerne byder nemlig på meget høj slidstyrke og holdbarhed. 

Fantastisk siddekomfort

Sofaerne fra Cambridge serien er ikke kun flotte og hyggelige at se på. De er også yderst rare og komfortable at sidde og ligge i. Dette er takket være de skønne rygpuder samt de faste og gode siddepuder. Når først du har sat dig i sofaen, så har du ikke lyst til at forlade den igen.