Toronto

Sammensæt din helt egen Torontosofa, som er fleksibel og kan tilpasses alt efter lyst og behov. Dette gøres med bare tre forskellige moduler som serien indeholder, så mere simpelt bliver det ikke at skabe din næste sofa helt selv. Det er kun fantasien der sætter grænser for...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
Toronto | Puf
6.598,00 kr Eller 660 kr. pr. måned i 10 mdr.
Levering: Ca. 3 uger pga. ferie

Sammensæt din helt egen Torontosofa, som er fleksibel og kan tilpasses alt efter lyst og behov. Dette gøres med bare tre forskellige moduler som serien indeholder, så mere simpelt bliver det ikke at skabe din næste sofa helt selv. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan en sofa fra vores serie Toronto skal se ud, så om du ønsker en ny hjørnesofa eller en almindelig 4-personers sofa, så får du altså muligheden med Toronto. En ting som du kan være sikker fra start af, er at den bidrager med et stilrent udtryk og lækre runde hjørner.

En behagelig flyder

Udover at t serien er Toronto stilren sofa som passer ind i det moderne hjem, så er den samtidig en af vores laveste og dybeste sofaer, som også er dejlig blød. Den betegnes derfor som en helt perfekt flyder, som vil gøre sig godt i forskellige rum. Så her får du altså den perfekte kombination af det smukke og det behagelige.

Nem vedligeholdelse

En fordel ved Toronto er at den er let at rengøre og derudover meget slidstærk med hele 49.000 martindale. Det er nok også derfor at stoftypen Mano er en af vores mest populære. Med denne type sofa går du derfor hverken på kompromis med komfort, holdbarhed eller udseende.

Toronto byder på stilsikre farver

Toronto kommer i det fine stof Mano som er kendetegnet ved at være mere rustikt i sit udseende end nogle af vores andre stoftyper. Ser du på mulige farver til din næste modulsofa, så kan den fås i de fine og neutrale farver: den pæne lysegrå og grå. Begge farver er meget stilsikre, så lige meget hvilken farve du vælger, vil du aldrig gå helt forkert.

Lyder denne smukke sofa som noget for dig? Så skynd dig at gøre et godt køb. Det bedste af det hele er at du med Toronto serien kan få en sofa som ingen andre du kender har, og dermed får du noget helt unikt for pengene.