Forside

Hos SOFA.dk finder du et stort udvalg af sofaer i høj kvalitet og i et dansk design. Det betyder, at vores udvalg af sofaer vil passe ind i den nordiske stil – uanset om du går efter en flyder eller en mere stilren sofa. Sofaen betyder meget for rummet og...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
Toronto | Puf
6.598,00 kr Eller 660 kr. pr. måned i 10 mdr.
Levering: Ca. 3 uger pga. ferie

Hos SOFA.dk finder du et stort udvalg af sofaer i høj kvalitet og i et dansk design. Det betyder, at vores udvalg af sofaer vil passe ind i den nordiske stil – uanset om du går efter en flyder eller en mere stilren sofa. Sofaen betyder meget for rummet og familiens samvær, da en sofa oftest bliver knudepunktet i hjemmets hjerte, nemlig stuen.

Der findes mange forskellige typer af sofaer, hvorfor der også er én, som passer til din stue. Når du skal købe en ny sofa, er det en god idé at vælge efter stilen i dit hjem og dine hverdagsrutiner, men også ud fra hvordan stuen er indrettet og dens størrelse. Sofaer kan både være små og store, og det er vigtigt, at sofaen ikke fylder hele rummet, men at du i stedet finder én, der passer perfekt til stuens størrelse.

Modulsofaer

Hvis din stue er indrettet anderledes, eller den har en anderledes form, så kan en modulsofa være en oplagt mulighed. Med en modulsofa vælger du nemlig selv, hvordan de forskellige dele og siddepladser til sofaen skal sættes sammen. Derudover kan du også selv vælge, hvilket stof og hvilken farve sofaen skal laves ud af.

Vi har både modulsofaer, som allerede er sammensat af vores designere i et smukt, nordisk design, men du har også selv mulighed for at få indflydelse ved at købe modulerne separat. Det betyder, at vi har alle materialerne i en høj kvalitet, som du blot skal sætte sammen, alt efter hvordan din stue ser ud.

Med en modulsofa kan du både skabe en u-sofa, chaiselongsofa eller en hjørnesofa. Alle mulighederne er åbne, det handler bare om, hvilken type sofa du går efter.

Chaiselongsofaer

Du finder også et stort udvalg af håndlavede chaiselongsofaer hos SOFA.dk. En chaiselongsofa er også det, som mange kalder for en ’flyder’, idet man kan smide sig i sofaen på alle ledder og stadig ligge behageligt. Hvis du bruger meget tid i stuen eller har venner og familie på besøg, hvor der skal være plads til alle, så kan en chaiselongsofa sagtens være en god kandidat til at blive din nye sofa.

Ved et køb af en chaiselongsofa er det vigtigt, at du får vendt chaiselongen korrekt. Det betyder, at du skal vurdere, om du vil have chaiselongen til venstre eller højre. Denne beslutning tages ud fra rummet og ikke mindst din stil. Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du altid vælge en u-sofa, hvor der er en chaiselong på venstre og højre side.

Der findes mange forskellige størrelser, når det kommer til chaiselongsofaer. Du kan både finde en mindre chaiselongsofa med plads til tre personer, men der er også meget større sofaer, hvor der er plads til fire eller fem personer.

Hjørnesofaer

En anden sofa, hvor der er plads til hele familien, er en hjørnesofa. En hjørnesofa er et fornuftigt valg, når det kommer til den store familie, hvor alle skal have en god plads. Som navnet antyder, er denne slags sofa et perfekt valg, hvis du skal bruge en sofa til et hjørne. Når man sætter en hjørnesofa ind i hjørnet, skaber man mere plads i rummet, idet man kun har én sofa frem for to eller flere.

Derudover kan en hjørnesofa også være fordelagtig, hvis du har et stort, åbent rum, så kan en hjørnesofa nemlig være med til at danne rammen for, hvor stuen går til i rummet. På den måde bliver der skabt en form for intimitet i det store rum, hvilket kan være en svær stemning at få skabt. Der er derfor flere muligheder med en hjørnesofa, det handler bare om, hvad du gerne vil bruge sofaen til.

Hos SOFA.dk finder du danskdesignede hjørnesofaer, som passer ind i de fleste danske hjem. Ydermere er materialerne valgt med omhu, så du er sikret en høj kvalitet. Vi har både hjørnesofaer i stof eller velour og i mange forskellige farver.

Sofaer på tilbud

Hvis du gerne vil have en sofa i høj kvalitet, men du har et lavt budget, så kan du sagtens finde en sofa på tilbud. Vi udskifter løbende vores sortiment, hvorfor der vil havne nogle lækre modeller i høj kvalitet på tilbud.

Derudover finder du et bredt prisspekter hos SOFA.dk, idet prisen kommer meget an på sofaens størrelse. Alle vores udvalgte produkter vil have en høj kvalitet, idet produkterne er håndlavede.

Sofaens materialer

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilket materiale der skal bruges til sofaen. Lige nu er der mange, som vælger et velourstof, idet velour har den fordel, at det skaber liv i rummet på grund af dets overflade.

Derudover vælger mange også almindeligt, vævet stof, som kan være alt fra polyester, hør, bomuld, en blanding eller en anden form for slidstærkt materiale. Når du vælger en stofsofa, er det vigtigt, at du vælger et slidstærkt materiale, hvilket vi også vægter højt i vores udvalg.

Klassikeren vil altid være en lædersofa, da læder er et slidstærkt materiale, og så har det også den fordel, at det bliver pænere og pænere med tiden. Læder kan også tørres af, hvorfor dette materiale vil være nemt at vedligeholde og holde pænt.

Vælg en farverig sofa

Hvis du gerne vil skabe mere hygge og personlighed i din stue, så kan en sofa hjælpe dig med dette. Det handler blot om, at du skal få lidt farve ind i rummet, i stedet for at alt bliver sort eller gråt. Mange vælger en grå sofa, da det er en sikker farve, men hvis du tør, kan du også springe ud i at vælge en farve i de grønlige eller blålige nuancer.

Køb din nye sofa hos SOFA.dk

Vi står klar med et stort udvalg af håndlavede kvalitetssofaer, der er tegnet at danske designere, og de kommer direkte fra fabrikken. Alle sofaer har et udtryk af det nordiske design, som er kendt for sin kvalitet og ikke mindst sin indflydelse på boliginteriør. Materialerne er velovervejede, så du kan have din sofa i flere år.

Vi mener, at kvalitet skal have en fornuftig pris, hvorfor du også har mulighed for at finde din nye sofa til den rette pris hos os.