Paris

Hvis du er på udgik efter en sofa som du helt selv kan tilpasse og kombinere efter dine egne behov, vil vores Paris serie være et oplagt valg. Paris er nemlig en af vores modulserier, som består af tre forskellige moduler du helt selv kan sammensætte efter din egen...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
Paris | Puf
6.598,00 kr Eller 660 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 8 uger
Paris | Puf
6.896,00 kr Eller 690 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 8 uger

Hvis du er på udgik efter en sofa som du helt selv kan tilpasse og kombinere efter dine egne behov, vil vores Paris serie være et oplagt valg. Paris er nemlig en af vores modulserier, som består af tre forskellige moduler du helt selv kan sammensætte efter din egen fantasi og behov.

I serien kan du også tilkøbe den fleksible puf, som gør det nemt at skabe en helt ny sofa på ingen tid. Vælg som om den skal stå i højre eller venstre side, eller måske ønsker du den som en særskilt siddeplads. Mulighederne er mange.

Praktisk til hverdagen

Paris minder på mange områder om vores anden serie New York. Forskellen er dog at Paris serien består af lange sorte ben. Dette er en klar fordel når der skal rengøres i hjemmet, for her har du altså plads til at en robotstøvsuger kan komme ind under sofaen. Rengøring vil derfor fremover blive superlet hvis du vælger en sofa fra denne serie.

En slidstærk sofa i stilsikre farver   

Ønsker du en sofa i et slidstærkt stof, så vil Paris være et særdeles godt valg. Serien er nemlig beklædt i stoftypen Mano som er 100% polyester og har 49.000 i martindale. Du vil her få en sofa som kan holde til lidt af hvert, og den vil derfor kunne holde i mange år. Stoftypen er med til at give Paris sofaen et rustikt udseende, idet at det er forholdsvis groft i vævningen. Det giver dermed nogle smukke detaljer til din nye sofa. Den rigtige farve er selvfølgelig også vigtig når vi taler om en ny sofa. I Paris serien kan du vælge mellem tre flotte og stilsikre farver: antracitgrå, latte og en lysegrå. Dette er alle farver som vil gøre sig godt i det danske hjem, og som nemt kan kombineres med ens øvrige indretning. Med andre ord er Paris et sikkert valg.