13 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 13 element(er)

Aktive filtre

En sofa af læder er ekstrem lækker – både at se på og sidde i. Derfor er det den perfekte sofa at tilføje til stuen. Her hos sofa.dk finder du et bredt udvalg af forskellige lædersofaer. Det betyder, at du på nem vis kan vælge præcis den lædersofa, der passer til din stil og din stue. Og det fantastiske ved lædersofaer er netop, at de passer til langt de fleste stuer med deres tidløse og stilrene design.  

Lædersofaen er altså et sikkert valg at tage – og et køb af en lædersofa på sofa.dk er ligeledes et valg, du ikke vil fortryde. Vi tilbyder dig nemlig et stort sortiment af lædersofaer i høj kvalitet. Herved er du sikker på, at sofaen holder sig flot de næste mange år frem. Tag et kig på vores skønne lædersofaer her på siden, og lad dig inspirere til dit næste køb. 

Få plads til gæster og hele din familie

Idet stuen er en så central del af hjemmet, som den nu engang er, skal der naturligvis være plads til alle. Dette er uanset, om du får gæster på besøg, eller familien består af mange familiemedlemmer. Alle skal have mulighed for at sidde sammen – enten til fjernsynshygge eller sjove spil. Dog skal du heller ikke snydes for muligheden for en flot lædersofa i stuen, selvom du bor i en mindre lejlighed. Af den grund finder du et skønt udvalg af lædersofaer i varierende størrelser her på siden. 

Det er selvfølgelig ikke kun varierende sofastørrelser, du kan vælge mellem. Vi tilbyder naturligvis også forskellige farver af lædersofaer. Specielt vores sorte og brune lædersofaer er populære, og disse er også yderst flotte at se på. Derudover passer de ind i stort set alle hjem, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt den sorte eller brune lædersofa nu også passer ind i din stue. 

Når du udforsker vores mange sofaer på siden, skal du heller ikke bekymre dig om kvaliteten. Alle vores sofaer er nemlig håndlavede i Europa og af dansk design. Det betyder, at du er sikret en lædersofa i høj kvalitet, som altså både er flot at se på og komfortabel at sidde i. Skal sofaen primært bruges til at sidde i, vil det være mest optimalt at vælge en lædersofa med faste hynder. Dette vil give den bedste støtte til ryggen og lænden. 

Få din næste lædersofa til en god pris

Men nu hvor alle vores sofaer er i så god kvalitet og behagelige at sidde i, er de så ikke dyre? Overhovedet ikke. Når du handler hos sofa.dk, får du konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med – uanset pengepungens størrelse. Vi har nemlig et ønske om, at alle får mulighed for at indrette deres stue med præcis den sofa, de drømmer om.

Dette er også en af grundene til, at vi tilbyder prismatch. Vi har nemlig et brændende ønske om at tilbyde alle vores kunder den bedste service – og dette inkluderer altså også den bedste pris på markedet. Finder du derfor din ønskede sofamodel til en billigere pris hos en af vores konkurrenter, sørger vi altså for at matche netop denne pris. Du kan også med fordel sørge for at holde løbende øje med vores gode tilbud. Herved kan du virkelig få en fantastisk sofa, hvor du samtidig også sparer penge. 

Vi er selvfølgelig klar over, at det langt fra er alle, der kan betale et større beløb til en sofa i én omgang. Derfor tilbyder vi dig også en fordelagtig afdragsordning, hvor du altså betaler din nye lædersofa i mindre bidder. For mange er dette en fantastisk måde at få mulighed for at købe drømmesofaen, uden det ødelægger budgettet fuldstændig. Vores afbetalingsordning er uden dyre gebyrer og renter, og du kan her læse mere om vores gratis afbetaling. 

Lædersofaen er en af de mest populære sofaer 

Vi mærker uden tvivl, at lædersofaen er et af de allermest populære valg til de danske hjem. Dette forstår vi udmærket godt, da der er mange fordele forbundet med en lædersofa. Først og fremmest er den robust og klarer hverdagens brug. Der skal virkelig meget til, før lædermaterialet ødelægges i overfladen. Det betyder, at læderet holder sig flot de næste mange år. 

Derudover er lædersofaen let at rengøre. Den glatte overflade betyder nemlig, at du blot ved brug af en fugtet klud kan tørre skidt og snavs af med det samme. Dette er yderst smart til den travle børnefamilie, familien med husdyr – eller blot for dig, der har tendens til at spilde i sofaen. Når du tørrer lædersofaen af med den våde klud, efterlades der ikke trælse spor. Overfladen forbliver blot ensartet og flot.

Med jævne mellemrum bør du sørge for at behandle lædermaterialet med passende plejemiddel. Herved forlænger du læderets levetid yderligere – og du kan herigennem få en sofa for livet. Det er også en god idé at rengøre lædersofaen grundigt fra tid til anden. Her bør du gøre brug af skumrens eller andet rensemiddel til møbler. To gange om året vil det være fordelagtigt at anvende en læderrengøring.

En lædersofa kræver altså ikke specielt meget vedligeholdelse, hvilket kommer bag på mange. Men lædermaterialet afviser altså det meste skidt og snavs på nem vis. Materialet sørger for ikke at absorbere pletterne, og du kan derfor hurtigt og let få rengjort overfladen igen. Hvis du har brug for flere tips til vedligeholdelse af din sofa, kan du her få brugbare tips. 

Dette skal du overveje i forbindelse med købet

Inden du beslutter dig fuldt og fast på din næste lædersofa, er der en række overvejelser, der er gode at gøre sig inden købet. På denne måde er du sikker på, at du får købt præcis den lædersofa, der dækker dine behov bedst. Først bør du overveje, hvor mange personer der på samme tid skal sidde i sofaen. Hvis du har pladsen til det, vil den største sofa oftest være mest behagelig. 

Vil det være fordelagtigt med en chaiselong? Og i hvilken side skal denne så sidde? I forbindelse med valg af chaiselongside bør du sørge for at kaste et blik på stuens resterende indretning. Aspekter såsom radiatorer, rumfordeling, fjernsyn, plads og lignende kan alt sammen være med til at afgøre, hvilken side chaiselongen er mest fordelagtigt i. 

Derudover skal du selvfølgelig tage stilling til, hvilken stil du bedst synes om. Nogle foretrækker minimalistiske og smalle lædersofaer, mens andre mere er til det bombastiske look, hvor der i sandhed er plads til at slænge sig. Det er helt op til dig at afgøre, hvordan netop din næste sofa skal se ud. 

Slutteligt er det vigtigt at undersøge kvaliteten af lædersofaen. Du kan nemlig komme til at købe en sofa, der umiddelbart ligner en lædersofa – men som faktisk er lavet af syntetisk læder. Dette er selvfølgelig ikke optimalt, og selvom imitationerne ligner ægte lædersofaer, må du ikke lade dig snyde. Det syntetiske læder vil nemlig hurtigere blive slidt, og derfor vinder du ikke meget ved den billigere pris. 

Fordelene ved at vælge en lædersofa

Som du kan se, er der altså mange gode grunde til at vælge en lædersofa. Lædersofaens følelse er tidløs, og udseendet passer både til moderne og klassiske stilarter. Derfor får du altså en sofa, som altid er in og aldrig går af mode. Du kan ligeledes bruge lædersofaen i et hav af indretningsstile, så derfor skal du ikke bekymre dig om, at du skal finde en ny sofa, hvis du en dag beslutter dig for at ommøblere og omdekorere stuen.

Derudover er lædermaterialet blandt de bedste sofamaterialer på markedet. Den usammenlignelige og naturlige kvalitet giver både en resistent og slidstærk sofa, der kræver minimum vedligeholdelse. Af den grund holder lædersofaen sig flot de næste mange år, da den ikke slides specielt meget med tiden. Man kan altså sige, at en investering i en lædersofa, er en investering, der bærer frugt de næste mange, mange år. 

Lædersofaer fås desuden i et væld af varierende design. Uanset om du er til det rustikke, minimalistiske eller klassiske udtryk, vil du kunne finde en lædersofa, som netop afspejler dette. Den rustikke lædersofa er en populær stilart, hvor du skaber en hjemlig og varm følelse. Den minimalistiske lædersofa oser af nordisk design og lige linjer, hvilket især ser sig flot ud i monokrome rum og nutidige stile. Slutteligt er den klassiske lædersofa sofistikeret og elegant. 

Gratis levering på sofa.dk

Hvis du endnu ikke er overbevist om, hvorfor du skal købe din næste lædersofa hos sofa.dk, kommer vi her med endnu en god grund. Når du køber sofaer hos os, sørger vi for gratis levering af sofaen til kantsten. Ønsker du at slippe for besværet med at bære sofaen ind og samle den, kan du naturligvis tilkøbe dette. Vi kan endda også tage din gamle sofa med os, når vi kører fra adressen – det bliver altså ikke nemmere at få en ny sofa til hjemmet. 

Grunden til, at vi tilbyder vores kunder så mange fantastiske fordele, er, at vi ønsker at give den bedste kundeservice. Derfor er vi også ovenud glade for vores gode anmeldelser, som vores skønne kunder giver os. Med anmeldelser om supergod service, top komfort, hurtig levering, god kvalitet og god kommunikation er vi virkelig stolte af vores arbejde.

Du kan også blive en del af vores tilfredse kundeskare ved at bestille din næste lædersofa her på siden. Husk at gøre brug af vores mange gode fordele såsom prismatch, gratis levering og mulighed for gratis afbetaling. Vi glæder os til at levere din næste kvalitetssofa hjemme hos dig, sådan du får en fantastisk komfort og et flot møbel til stuen. 

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos SOFA.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos SOFA.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos SOFA.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på SOFA.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. SOFA.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.