57 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 57 element(er)

Aktive filtre

Hjørnesofa med chaiselong – et praktisk og moderigtigt valg

Din boligindretning har stor indflydelse på, hvordan folk ser både dit hjem og dig som person. Selvom det altid er rart at give et godt førstehåndsindtryk, er stuens udtryk ikke altafgørende. Du bør huske på, at du skal holde til at bo der hver eneste dag – og ikke kun lige til middagsselskabet om fredagen.

Derfor er det vigtigt med en sofa, som dine gæster i weekenden finder smuk og æstetisk, mens du selv finder den uundværlig en mandag aften i selskab med en spændende bog og en varm kop te. Her vil en hjørnesofa med chaiselong være den perfekte balancegang mellem et moderigtigt og praktisk møbel. Derfor har vi hos sofa.dk samlet et stort udvalg af hjørnesofaer med chaiselong, der netop skaber harmoni i din stue.

Udfyld hjørnets tomrum med en hjørnesofa med chaiselong

Den perfekte sofa behøver ikke at være placeret midt på stuegulvet for at være et samlingspunkt. Hjørnesofaer er netop et bevis på, at en sofa sagtens kan være gemt en smule af vejen, uden den mister sin essentielle del af boligindretningen.

Når du placerer din hjørnesofa med chaiselong i hjørnet af rummet, vil du have rig mulighed for at sammensætte din stue således, at der kommer en harmoni mellem sofabordet, reolen, lænestolen, sofaen m.m. Derved vil intet møbel være dominerende i indretningen.

Hjørnesofaer med chaiselong er også den helt rette løsning til en mindre stue, hvor boligindretningen primært er præget af pladsmangel. Denne sofa hjælper dig af med den lille firkant af gulv i hjørnet, som er for lille til en reol, men for stor til en plante. På den måde udnytter du pladsen i din stue optimalt, og du kan få plads til de andre møbler, der giver netop din stue et personligt præg.

Hjørnesofaer med chaiselong giver både et udtryk af stil og afslapning

Med de moderigtige modeller her på siden ser du et klart eksempel på, hvordan en hjørnesofa med chaiselong giver indretningen i stuen en udstråling af en moderigtig stue med en afslappende stemning. Selv dine gæster vil helt sikkert sætte pris på den rummelige og komfortable sofa, der højst sandsynligt bliver det naturlige samlingspunkt for sammenkomsten.

Til større familier vil en stor hjørnesofa med chaiselong være et must. Der er intet bedre end at samles hele familien i en sofa, der både har plads og komfort i højsædet. Forestil dig hele din familie samlet i hjørnet af din flotte stue, mens den mest ikoniske Disney-film ruller over skærmen – hyggeligt, ikk’?

Derudover vil en stor hjørnesofa med chaiselong ikke virke overvældende, da placeringen i hjørnet formår at få sofaen til at se mindre ud. Du får altså en sofa med plads til maksimal afslapning, uden den signalerer dovenskab og bliver dominerende i hjemmet.

En populær sofa med mange muligheder

Hjørnesofaer med chaiselong er utvivlsomt højt på ønskelisten hos de fleste indretningseksperter, da sofaen passer ind i stort set alle huse – i hvert fald dem med fire vægge. Derfor bliver sofaen også produceret i forskellige design, former og størrelser.

Det får selvfølgelig den populære sofa til at svinge i pris, alt efter hvad du søger i den perfekte sofa. Derfor kan det nogle gange være værd at holde øje med vores hjørnesofaer på tilbud. Her kan du være heldig at finde den perfekte, store hjørnesofa med chaiselong, som både din boligindretning og pengepung vil værdsætte.

Man kan ikke se igennem fingrene med, at denne sofa har ubeskriveligt mange fordele, når du skal indrette din stue bedst muligt. Derudover er hjørnesofaerne med chaiselong her på siden af højeste kvalitet, hvilket gør sig gældende ved alle vores sofaer på webshoppen. Du skal nemlig ikke være i tvivl om, at din kvalitetssofa bliver perfekt til både boligindretningen, dine gæster i weekenden og de rolige stunder i dagligdagen.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.