70 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 70 element(er)

Aktive filtre

Nogle sætter pris på det praktiske aspekt i indretningen, mens andre lægger vægt på det smukke. Når det kommer til din sofa, behøver du ikke at gå på kompromis. Med en hjørnesofa af stof kan du få en praktisk sofa, der hverken trapper ned på design eller udstråling.

Her på siden finder du vores hjørnesofaer af stof, der har forskellige teksturer, tekstiltyper og praktiske anliggender.

Vælg det rette stof til din hjørnesofa

Det er ofte en smagssag, når man taler om diverse tekstiltyper af stof til en sofa. Hvis du foretrækker en sofa med en glat og blød overflade, kan du passende rette blikket mod en hjørnesofa af stoffet velour. Hvis du til gengæld søger stof med mere tekstur, kan stof af kategorien North være et bedre valg.

Dine personlige præferencer i forhold til komfort tager højst sandsynligt udgangspunkt i både teksturen, stoffet og selve formen på sofaen. Komforten er trods alt en af de vigtigste forventninger, som vores sofaer her hos SOFA.dk skal leve op til. Derfor monterer vi både vores sofaer med koldskum, stærke Nozag-fjedre og stærke rammer af massivt træ.

Når du har valgt din foretrukne tekstiltype på en sofa her på siden, bør du tage højde for sofaens martindale. En hjørnesofa er en ideel løsning, når du skal slappe af efter en lang dag. Den står altid til rådighed ovre i hjørnet og bliver hurtigt et af de mest brugte møbler i hjemmet. Hjørnesofaers stof skal derfor holde til en del hverdagsslid gennem tiden.

Til at måle slidstyrken bruger man måleenheden martindale. Hvis du blot bruger din sofa til et helt normalt brug, kan du sagtens vælge en hjørnesofa af stof med en martindale på 15.000. På grund af hjørnesofaens placering op ad to vægge vil det være smartere at sigte efter en martindale på 25.000 eller over.

Hjørnesofaer af stof – vedligeholdelse

De populære hjørnesofaer er for mange blevet en fast del af boligindretningen. Der er heller ingen tvivl om, at en hjørnesofa af stof har langt flere fordele end ulemper. Ethvert kedeligt hjørne bliver på ingen tid forvandlet til det bedste sted i stuen.

Det kræver dog en smule arbejde at vedligeholde hjørnesofaer af stof. Det smukke møbel kan nemlig være en del af din boligindretning i lang tid, hvis du forkæler den blot en brøkdel af den mængde, møblet forkæler dig.

Alle sofaer her på siden har fået en overfladebehandling fra vores stofleverandør. Dette gør det væsentlig nemmere for dig at vedligeholde din hjørnesofa af stof. En hurtig imprægnering og ugentlig støvsugning vil gøre store underværker – og din sofa vil altid føles som ny.

Hvis du får fingrene i en hjørnesofa med chaiselong og placerer den i et solrigt hjørne, gør du blot sofaen en bjørnetjeneste. I begyndelsen af jeres første tid sammen vil sofaen stråle op, og dens farver vil afspejle sig i lokalet. Desværre vil sollyset på sigt få de lyse farver til at falme, og det ellers strålende møbel vil få en mat kulør.

Hjørnesofaer i stof glider ind i enhver boligindretning

Hjørnesofaer skiller sig stort set ikke ud i forhold til andre sofaer, når det drejer sig om stoftype og vedligeholdelse. Hvis du overvejer at få en hjørnesofa til at udnytte pladsen i din stue på bedste vis, kan du derfor sagtens kaste dig over en af vores mange sofaer her på siden.

Derudover gør formen på en hjørnesofa denne model til en yderst attraktiv og praktisk sofa til både store og små hjem. I forlængelse af dette er alle vores sofaer af dansk design. På den måde får du en hjørnesofa i stof til dit hjem, der både tager højde for det praktiske og moderigtige aspekt i din boligindretning.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.