Hjørnesofaer stof

Nogle sætter pris på det praktiske aspekt i indretningen, mens andre lægger vægt på det smukke. Når det kommer til din sofa, behøver du ikke at gå på kompromis. Med en hjørnesofa af stof kan du få en praktisk sofa, der hverken trapper ned på design eller udstråling.

Her på siden finder...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Nogle sætter pris på det praktiske aspekt i indretningen, mens andre lægger vægt på det smukke. Når det kommer til din sofa, behøver du ikke at gå på kompromis. Med en hjørnesofa af stof kan du få en praktisk sofa, der hverken trapper ned på design eller udstråling.

Her på siden finder du vores hjørnesofaer af stof, der har forskellige teksturer, tekstiltyper og praktiske anliggender.

Vælg det rette stof til din hjørnesofa

Det er ofte en smagssag, når man taler om diverse tekstiltyper af stof til en sofa. Hvis du foretrækker en sofa med en glat og blød overflade, kan du passende rette blikket mod en hjørnesofa af stoffet velour. Hvis du til gengæld søger stof med mere tekstur, kan stof af kategorien North være et bedre valg.

Dine personlige præferencer i forhold til komfort tager højst sandsynligt udgangspunkt i både teksturen, stoffet og selve formen på sofaen. Komforten er trods alt en af de vigtigste forventninger, som vores sofaer her hos SOFA.dk skal leve op til. Derfor monterer vi både vores sofaer med koldskum, stærke Nozag-fjedre og stærke rammer af massivt træ.

Når du har valgt din foretrukne tekstiltype på en sofa her på siden, bør du tage højde for sofaens martindale. En hjørnesofa er en ideel løsning, når du skal slappe af efter en lang dag. Den står altid til rådighed ovre i hjørnet og bliver hurtigt et af de mest brugte møbler i hjemmet. Hjørnesofaers stof skal derfor holde til en del hverdagsslid gennem tiden.

Til at måle slidstyrken bruger man måleenheden martindale. Hvis du blot bruger din sofa til et helt normalt brug, kan du sagtens vælge en hjørnesofa af stof med en martindale på 15.000. På grund af hjørnesofaens placering op ad to vægge vil det være smartere at sigte efter en martindale på 25.000 eller over.

Hjørnesofaer af stof – vedligeholdelse

De populære hjørnesofaer er for mange blevet en fast del af boligindretningen. Der er heller ingen tvivl om, at en hjørnesofa af stof har langt flere fordele end ulemper. Ethvert kedeligt hjørne bliver på ingen tid forvandlet til det bedste sted i stuen.

Det kræver dog en smule arbejde at vedligeholde hjørnesofaer af stof. Det smukke møbel kan nemlig være en del af din boligindretning i lang tid, hvis du forkæler den blot en brøkdel af den mængde, møblet forkæler dig.

Alle sofaer her på siden har fået en overfladebehandling fra vores stofleverandør. Dette gør det væsentlig nemmere for dig at vedligeholde din hjørnesofa af stof. En hurtig imprægnering og ugentlig støvsugning vil gøre store underværker – og din sofa vil altid føles som ny.

Hvis du får fingrene i en hjørnesofa med chaiselong og placerer den i et solrigt hjørne, gør du blot sofaen en bjørnetjeneste. I begyndelsen af jeres første tid sammen vil sofaen stråle op, og dens farver vil afspejle sig i lokalet. Desværre vil sollyset på sigt få de lyse farver til at falme, og det ellers strålende møbel vil få en mat kulør.

Hjørnesofaer i stof glider ind i enhver boligindretning

Hjørnesofaer skiller sig stort set ikke ud i forhold til andre sofaer, når det drejer sig om stoftype og vedligeholdelse. Hvis du overvejer at få en hjørnesofa til at udnytte pladsen i din stue på bedste vis, kan du derfor sagtens kaste dig over en af vores mange sofaer her på siden.

Derudover gør formen på en hjørnesofa denne model til en yderst attraktiv og praktisk sofa til både store og små hjem. I forlængelse af dette er alle vores sofaer af dansk design. På den måde får du en hjørnesofa i stof til dit hjem, der både tager højde for det praktiske og moderigtige aspekt i din boligindretning.