50 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 50 element(er)

Aktive filtre

Den blå hjørnesofa til den skandinaviske bolig

Findes der noget smukkere end en sofa, der er stuens centrale møbel, og som skaber den helt rigtige stemning i rummet? Det synes vi ikke. Derfor har vi samlet et stort udvalg af blå hjørnesofaer til dig, så du har mulighed for at skabe den stue, du drømmer om. Hjørnesofaen er i forvejen det helt rigtige valg til dig, der vil have plads til hele familien i stuen, og i kombination med den blå farve får du sat stilen på rette vis.

Vores udvalg af hjørnesofaer i blå byder på forskellige størrelser og materialer, så du nemt kan finde en hjørnesofa efter din smag. Vi holder priserne i bund, uden at du skal gå på kompromis med den gode kvalitet. Med en hjørnesofa fra SOFA får du alt det, som en moderne sofa skal indeholde. Mere simpelt bliver det ikke.

Hjørnesofaen som det centrale møbel i stuen

Vores bolig afspejler dem, vi er, og derfor er det essentielt for boligen, at du finder nogle møbler, der falder i din smag. Sofaen er det centrale møbel i stuen og er derfor uundværligt og vigtigt for dig. Med en hjørnesofa kan du samle hele rummet ved at placere sofaen på forskellige måder, idet dens form er med til at zoneinddele en bolig.

Vores sortiment af hjørnesofaer i blå består af både fast opbyggede modeller og modulsofaer. Vores modulsofaer kan du helt selv designe, så de passer ind i det rum, som de er tiltænkt i. På den måde får du en hjørnesofa, der hverken bliver for voldsom eller malplaceret i rummet, men i stedet frembringer alt det gode ved en sofa.

En blå hjørnesofa passer ideelt ind i den skandinaviske boligstil, der kan fungere sammen med mange andre materialer og farvenuancer. Det samme gør sig gældende med vores grå hjørnesofaer, hvor disse to nuancer både giver liv til rummet og passer sammen med træ, bløde tekstiler samt sorte og hvide overflader.

Altid gode priser hos SOFA

For os er det vigtigt, at du får god kvalitet for dine penge. Faktisk går vi så meget op i kvalitet, at alle vores sofaer kommer direkte fra vores fabrik, hvor alle sofaer er håndlavede og i ægte dansk design. Vores hold af både interne og eksterne designere har sørget for hjørnesofaer, der har et stilrent udtryk, og hvor siddekomforten er i højsædet.

Alle vores hjørnesofaer har deres helt egen stil, hvoraf du både finder modeller med ben og uden. Nogle af vores hjørnesofaer kommer uden høje ben, og dermed er det en sofa med et sandt statement i sig selv. Er du til den mere klassiske hjørnesofa, har vi også et væld af gode muligheder for dig, og som egner sig til ethvert hjem.

Når du finder den sofamodel, der passer til dig, får du mulighed for at foretage nogle valg, der gør din sofa unik. Du vil finde forskellige farver og materialer, så du frit kan vælge netop dét, du er på jagt efter.

Altid høj kvalitet på din nye hjørnesofa

Hos SOFA har vi den vision, at kvalitetssofaer ikke skal koste en formue. Det betyder for dig, at du altid kan få en sofa af høj kvalitet til den bedste pris på markedet. Samtidig vil du altid kunne finde tilbud på en hjørnesofa hos os, hvis du gerne vil gøre et endnu bedre køb.

Når du bestiller din hjørnesofa hos SOFA, leverer vi den typisk inden for 6-8 uger. Du får den direkte fra fabrikken, og du skal blot vente på at modtage din nye sofa hjemme hos dig. Har du spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe dig, og du kan kontakte os på mail, telefon eller via vores chat-funktion.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos SOFA.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos SOFA.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos SOFA.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på SOFA.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. SOFA.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.