Hjørnesofa grå

Vi kommer ikke udenom den grå hjørnesofa, der for mange danskere er et sikkert hit i stuen. Vi må bare sige, at vi er enige, for her får du en hjørnesofa, der kan passe ind i enhver boligindretning, og hvor der er plads til hele familien....

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Vi kommer ikke udenom den grå hjørnesofa, der for mange danskere er et sikkert hit i stuen. Vi må bare sige, at vi er enige, for her får du en hjørnesofa, der kan passe ind i enhver boligindretning, og hvor der er plads til hele familien. Hos sofa.dk er det vigtigt for os, at du får alle muligheder for en hjørnesofa i lige præcis den farve, du drømmer om. Her er grå sjældent en undtagelse, og derfor har vi et stort udvalg af modeller i grålige nuancer.

Når det gælder den grå farve, handler det ikke blot om én enkelt nuance. Vi har udvalgt en række af forskellige farvenuancer, så du ikke skal vælge en enten-eller, men i stedet kan finde en god kombination af dine foretrukne farvekombinationer.

Din nye hjørnesofa i et sofadesign, der holder

Hos SOFA har vi forstået vigtigheden i at producere en sofa af høj kvalitet, uden at det skal koste dig en formue. Alle vores sofaer kommer direkte fra fabrikken, og vi garanterer dig håndlavede sofaer i dansk design, som vi kender det bedst. Som thyboer kan vi stolt bære den solide ærlighed og troværdighed med os, så du altid får det, vi lover dig.

Alle sofaer hos os er produceret gennem dygtige producenter, hvor vi forsøger at levere det hele til dig på kortest mulig tid. Derfor springer vi flere forskellige led over, så du får den bedste pris på en ægte kvalitetssofa. Og selvom det sjældent hænger sammen, når det kommer til kvalitet og pris, så kan du her få topkvalitet for få penge uden at skulle frygte for ubehagelige overraskelser.

Vores team består af dygtige designere, der både internt og eksternt skaber holdbare løsninger til dig og mange andre. Derfor har vi et stort udvalg af hjørnesofaer i både grå, blå og mange andre farver. Spørgsmålet er bare, hvad du vælger.

Vælg selv stof og farve på din nye hjørnesofa

En hjørnesofa er ikke bare en sofa. Den kommer i forskellige størrelser, materialer og blødheder. Hvad enten du leder efter en moderne, blød eller klassisk sofa, kan du altid gå på jagt i vores sortiment af hjørnesofaer. Når du vælger din foretrukne sofa hos os, vil du ofte blive præsenteret for nogle mulige materialetyper. Her kan du frit vælge det materiale, som du foretrækker, og så sørger vi for at levere en skarp sofa til dig hurtigst muligt.

Vi prioriterer design og materiale højt, og det sikrer dig en sofa i et slidstærkt og solidt materiale, der både ser flot ud og holder i mange år. Du slipper for at skulle irritere dig over en sofa, der inden for få år bliver slidt, og i stedet kan du nyde synet af din kvalitetssofa fra os.

En hjørnesofa med mulighed for egen opbygning

På vores SOFA-stamme finder du forskellige hjørnesofaer, og her vil du altid kunne finde en model, der stemmer godt overens med din indretningsstil. Hjørnesofaen kan bruges på forskellige måder, og den kan blandt andet fungere som zoneinddeler i rummet. Lader du vinklen på sofaen stå ud i rummet, vil du nemlig afskærme sofaområdet og dermed kunne arbejde med zoner i stuen.

Hos os kan du altid få en stilren sofa, der samtidig er utrolig fleksibel, idet vi tilbyder modulsofaer, som du helt selv kan bygge op. Det giver dig en sofa, der fungerer som byggeklodser, og hvor der ikke er grænser for størrelsen eller formen på din nye hjørnesofa. Byg din helt egen sofakombination, der passer til hele familien, og få nordisk kvalitetsdesign ind i stuen, lige som du vil have det. Sofaen har et stramt design, der holder form og stil, og med andre ord er det dét, som vi kender fra det danske design.