61 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 61 element(er)

Aktive filtre

Grå hjørnesofa: Find den perfekte hos os

Vi kommer ikke udenom den grå hjørnesofa, der for mange danskere er et sikkert hit i stuen. Vi må bare sige, at vi er enige, for her får du en hjørnesofa, der kan passe ind i enhver boligindretning, og hvor der er plads til hele familien. Hos sofa.dk er det vigtigt for os, at du får alle muligheder for en hjørnesofa i lige præcis den farve, du drømmer om. Her er grå sjældent en undtagelse, og derfor har vi et stort udvalg af modeller i grålige nuancer.

Når det gælder den grå farve, handler det ikke blot om én enkelt nuance. Vi har udvalgt en række af forskellige farvenuancer, så du ikke skal vælge en enten-eller, men i stedet kan finde en god kombination af dine foretrukne farvekombinationer.

Din nye hjørnesofa i et sofadesign, der holder

Hos SOFA har vi forstået vigtigheden i at producere en sofa af høj kvalitet, uden at det skal koste dig en formue. Alle vores sofaer kommer direkte fra fabrikken, og vi garanterer dig håndlavede sofaer i dansk design, som vi kender det bedst. Som thyboer kan vi stolt bære den solide ærlighed og troværdighed med os, så du altid får det, vi lover dig.

Alle sofaer hos os er produceret gennem dygtige producenter, hvor vi forsøger at levere det hele til dig på kortest mulig tid. Derfor springer vi flere forskellige led over, så du får den bedste pris på en ægte kvalitetssofa. Og selvom det sjældent hænger sammen, når det kommer til kvalitet og pris, så kan du her få topkvalitet for få penge uden at skulle frygte for ubehagelige overraskelser.

Vores team består af dygtige designere, der både internt og eksternt skaber holdbare løsninger til dig og mange andre. Derfor har vi et stort udvalg af hjørnesofaer i både grå, blå og mange andre farver. Spørgsmålet er bare, hvad du vælger.

Vælg selv stof og farve på din nye hjørnesofa

En hjørnesofa er ikke bare en sofa. Den kommer i forskellige størrelser, materialer og blødheder. Hvad enten du leder efter en moderne, blød eller klassisk sofa, kan du altid gå på jagt i vores sortiment af hjørnesofaer. Når du vælger din foretrukne sofa hos os, vil du ofte blive præsenteret for nogle mulige materialetyper. Her kan du frit vælge det materiale, som du foretrækker, og så sørger vi for at levere en skarp sofa til dig hurtigst muligt.

Vi prioriterer design og materiale højt, og det sikrer dig en sofa i et slidstærkt og solidt materiale, der både ser flot ud og holder i mange år. Du slipper for at skulle irritere dig over en sofa, der inden for få år bliver slidt, og i stedet kan du nyde synet af din kvalitetssofa fra os.

En hjørnesofa med mulighed for egen opbygning

På vores SOFA-stamme finder du forskellige hjørnesofaer, og her vil du altid kunne finde en model, der stemmer godt overens med din indretningsstil. Hjørnesofaen kan bruges på forskellige måder, og den kan blandt andet fungere som zoneinddeler i rummet. Lader du vinklen på sofaen stå ud i rummet, vil du nemlig afskærme sofaområdet og dermed kunne arbejde med zoner i stuen.

Hos os kan du altid få en stilren sofa, der samtidig er utrolig fleksibel, idet vi tilbyder modulsofaer, som du helt selv kan bygge op. Det giver dig en sofa, der fungerer som byggeklodser, og hvor der ikke er grænser for størrelsen eller formen på din nye hjørnesofa. Byg din helt egen sofakombination, der passer til hele familien, og få nordisk kvalitetsdesign ind i stuen, lige som du vil have det. Sofaen har et stramt design, der holder form og stil, og med andre ord er det dét, som vi kender fra det danske design.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.