Hjørnesofa lille

Sofaen er et samlingspunkt. Når den står på afslapning, retter de fleste deres blik efter dette møbel i stuen. Dette gælder både, når du på egen hånd trænger til at slappe af efter en lang dag, eller når den står på afslapning og hygge i familiens eller...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Sofaen er et samlingspunkt. Når den står på afslapning, retter de fleste deres blik efter dette møbel i stuen. Dette gælder både, når du på egen hånd trænger til at slappe af efter en lang dag, eller når den står på afslapning og hygge i familiens eller vennernes lag. Under alle omstændigheder er en sofa et oplagt sted at trække stikket.

I mindre stuer eller lejligheder kan det dog være svært at finde plads til dette essentielle møbel i boligindretningen – men fortvivl ej. Små hjørnesofaer er netop til for at udnytte pladsen bedst muligt, sådan enhver kan få glæden af en sofa fra sofa.dk i deres hjem.

Skab en unik stemning med en lille hjørnesofa

Der er intet værre end pladsmangel, når du gerne vil indrette din stue med både en gulvlampe, et sofabord og en sofa. Der er dog ingen grund til, at du går på kompromis her. Hvis du vælger en hjørnesofa, får du pludselig en praktisk og overraskende stor sofa, som du kan placere op ad hjørnet i stuen, hvor der alligevel ikke ville være plads til andre møbler.

Derudover kan en lille hjørnesofa give rummet en helt anden udstråling, end hvis du har en to-personers-sofa stående op ad væggen. Med en hjørnesofa får du en fornemmelse af dybde i rummet, mens du også formår at udnytte pladsen optimalt. Derved vil du ikke have behov for en puf, der blot tager endnu mere plads i den i forvejen trange stue.

Selvom en lille hjørnesofa har mange praktiske fordele, får du også en merværdi med i denne sofatype. Du får nemlig et helt unikt sted i stuen. Hyggehjørnet. Hvis du placerer nogle behagelige puder og tæpper i din hjørnesofa, vil du nå helt nye højder i forhold til hygge og afslapning. Du kan grave dig ned i hjørnet og nyde et spændende fjernsynsprogram eller fordybe dig i en inspirerende bog.

Små hjørnesofaer passer ind i ethvert hjem

Det er ikke kun de små stuer eller lejligheder, der fortjener små hjørnesofaer. Til en stor stue kan en lille hjørnesofa være et fint supplement til læne- eller sækkestole. Ved at placere sofaen i et tomt hjørne, kan du på én og samme tid få stuen fyldt ud og få et helt nyt opholdssted i din stue.

Derudover vil det i mange tilfælde være muligt at finde en lille hjørnesofa her på siden, som bærer samme udseende som din nuværende sofa. Derved får du en gennemført boligindretning, hvor der er en perfekt balance mellem stuens møbler.

Til en større familie vil en stor hjørnesofa være det helt sikre valg. Derved kan hele familien få fornøjelse af en sofa, når der skal hygges omkring fjernsynet en fredag aften. Derudover vil en hjørnesofa opretholde freden i familien, da alle vil være i samme afstand fra sofabordet, hvor slikskålen holder til.

Få det optimale ud af din lille hjørnesofa

Her på siden finder du vores små hjørnesofaer, som alle er skabt af danske designere, der har taget højde for enhver form for boligindretning. Generelt skal en hjørnesofa nemlig passe ind i netop din stue – uanset størrelse.

De fleste kan derfor finde plads til en lille hjørnesofa i deres hjem. Måske mangler du en sofa til at fylde et tomt hjørne i stuen eller på et værelse? Eller også har du brug for en sofa til et lille rum? Under alle omstændigheder vil små hjørnesofaer være en god beslutning, da de kommer i flere modeller, størrelser og stoftyper. Du formår at udnytte pladsen optimalt med et møbel, der med sin gode kvalitet og form netop kan spille en afgørende rolle for din boligindretning.

Hjørnesofa lille stue

Selvom en lille stue kan begrænse dine indretningsmuligheder, så kan du være sikker på, at der findes en hjørnesofa eller to, der passer til din stue. Scroller du ned på denne side, så vil du kunne finde en hjørnesofa til en lille stue. Du kan f.eks. gøre klogt i at kigge nærmere på vores små hjørnesofaer fra serierne Madrid og London. Fra begge disse serier vil du kunne finde hjørnesofaer, der ikke fylder alverden. Søger du på hjørnesofa til lille stue, så er det netop nogle af disse serier, der vil dukke op i søgeresultaterne.

En lille stue er dog et vidt begreb, for hvornår er en stue at betragte som lille? Under alle omstændigheder bør du bruge et par minutter på at måle din stue op, så du ved, hvor stor (eller lille) en sofa du kan have stående. Du kan også bare vælge at satse ved at købe en sofa, som du tror vil passe ind, men det kan ikke anbefales.

Mini hjørnesofa til hjemmet

Er dit hjem og dermed også stue mindre end gennemsnittet? I så fald er det måske snarere en mini hjørnesofa end en lille hjørnesofa, du skal investere i.

Det kan f.eks. være, at du står over for at skulle indrette en 1 værelses lejlighed, hvor der også skal findes plads til en seng, en kommode, et skab og et skrivebord. I dette tænkte eksempel siger det sig selv, at du ikke vil kunne købe en stor sofa. Heldigvis kan vi hjælpe dig med at finde en mini hjørnesofa. Og så kan vi glæde dig med følgende fact; en sofa er ikke nødvendigvis mindre stilfuld eller komfortabel, blot fordi den ikke er så stor.

Uanset hvor lille en hjørnesofa du ender med at bestille, så sørger vi for god service og gratis levering. Bemærk i øvrigt, at vi jævnligt udvider vores udvalg af små hjørnesofaer, så der er god grund til at følge os på de sociale medier og via vores nyhedsbrev.