37 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 37 element(er)

Aktive filtre

Små hjørnesofaer – få det bedste ud af pladsen

Sofaen er et samlingspunkt. Når den står på afslapning, retter de fleste deres blik efter dette møbel i stuen. Dette gælder både, når du på egen hånd trænger til at slappe af efter en lang dag, eller når den står på afslapning og hygge i familiens eller vennernes lag. Under alle omstændigheder er en sofa et oplagt sted at trække stikket.

I mindre stuer eller lejligheder kan det dog være svært at finde plads til dette essentielle møbel i boligindretningen – men fortvivl ej. Små hjørnesofaer er netop til for at udnytte pladsen bedst muligt, sådan enhver kan få glæden af en sofa fra sofa.dk i deres hjem.

Skab en unik stemning med en lille hjørnesofa

Der er intet værre end pladsmangel, når du gerne vil indrette din stue med både en gulvlampe, et sofabord og en sofa. Der er dog ingen grund til, at du går på kompromis her. Hvis du vælger en hjørnesofa, får du pludselig en praktisk og overraskende stor sofa, som du kan placere op ad hjørnet i stuen, hvor der alligevel ikke ville være plads til andre møbler.

Derudover kan en lille hjørnesofa give rummet en helt anden udstråling, end hvis du har en to-personers-sofa stående op ad væggen. Med en hjørnesofa får du en fornemmelse af dybde i rummet, mens du også formår at udnytte pladsen optimalt. Derved vil du ikke have behov for en puf, der blot tager endnu mere plads i den i forvejen trange stue.

Selvom en lille hjørnesofa har mange praktiske fordele, får du også en merværdi med i denne sofatype. Du får nemlig et helt unikt sted i stuen. Hyggehjørnet. Hvis du placerer nogle behagelige puder og tæpper i din hjørnesofa, vil du nå helt nye højder i forhold til hygge og afslapning. Du kan grave dig ned i hjørnet og nyde et spændende fjernsynsprogram eller fordybe dig i en inspirerende bog.

Små hjørnesofaer passer ind i ethvert hjem

Det er ikke kun de små stuer eller lejligheder, der fortjener små hjørnesofaer. Til en stor stue kan en lille hjørnesofa være et fint supplement til læne- eller sækkestole. Ved at placere sofaen i et tomt hjørne, kan du på én og samme tid få stuen fyldt ud og få et helt nyt opholdssted i din stue.

Derudover vil det i mange tilfælde være muligt at finde en lille hjørnesofa her på siden, som bærer samme udseende som din nuværende sofa. Derved får du en gennemført boligindretning, hvor der er en perfekt balance mellem stuens møbler.

Til en større familie vil en stor hjørnesofa være det helt sikre valg. Derved kan hele familien få fornøjelse af en sofa, når der skal hygges omkring fjernsynet en fredag aften. Derudover vil en hjørnesofa opretholde freden i familien, da alle vil være i samme afstand fra sofabordet, hvor slikskålen holder til.

Få det optimale ud af din lille hjørnesofa

Her på siden finder du vores små hjørnesofaer, som alle er skabt af danske designere, der har taget højde for enhver form for boligindretning. Generelt skal en hjørnesofa nemlig passe ind i netop din stue – uanset størrelse.

De fleste kan derfor finde plads til en lille hjørnesofa i deres hjem. Måske mangler du en sofa til at fylde et tomt hjørne i stuen eller på et værelse? Eller også har du brug for en sofa til et lille rum? Under alle omstændigheder vil små hjørnesofaer være en god beslutning, da de kommer i flere modeller, størrelser og stoftyper. Du formår at udnytte pladsen optimalt med et møbel, der med sin gode kvalitet og form netop kan spille en afgørende rolle for din boligindretning.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.