61 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 61 element(er)

Aktive filtre

En stor hjørnesofa giver plads til mere i stuen

Sofadrømme kommer i forskellige størrelser. Her taler vi selvfølgelig som sofaens udformning, og vi har gjort plads til både de store og små drømme. Derfor finder du altid en stor hjørnesofa i ærligt dansk design hos os, og du kan selv være herre over, hvordan den skal se ud. Du kan nemlig selv vælge farve og sågar bygge din helt unikke hjørnesofa, som du vil have den.

En stor hjørnesofa er det perfekte valg til stuen, der skal kunne rumme hele familien. Her er der lagt op til afslapning og ægte familiehygge, hvor alle kan smide sig i den store hjørnesofa. Men selvom sofaen er stor, er prisen stadigvæk lille. Vi springer de dyre mellemled over, så alle kan få råd til en stor hjørnesofa i høj kvalitet fra SOFA.

Få designet din nye hjørnesofa efter dine ønsker

Når det kommer til en stor hjørnesofa, har vi ofte en klar idé om, hvad vi går og drømmer om. Alle vores hjørnesofaer er gennemtænkt ned til mindste detalje, så både æstetik, tidløshed og komfort er helt i top. Vores udvalg af store hjørnesofaer består af både faste modeller og modulopbyggede hjørnesofaer. Vores modulopbyggede hjørnesofaer giver dig mulighed for at tilføje ekstra moduler på hver side og få en sofa i en helt anden kaliber end de andre på markedet.

Selvom alle vores sofaer kommer med et understel af massivt træ, er der stor forskel på udformningen af disse. Du finder en stor hjørnesofa med ben og andre modeller helt uden. Det er nemlig vigtigt for os at skabe sofadesign, der kan imødekomme alle – og forhåbentlig også dig.

Find hjørnesofaer til både store og små rum

Størrelsen på din stue kan være afgørende for, hvilken sofa du bør vælge. Derfor har vi ikke kun store hjørnesofaer, men også de små af slagsen. En lille hjørnesofa er kendetegnet ved, at dens størrelse er optimeret, men bibeholder den velkendte form fra en hjørnesofa. Denne sofamodel er det rette valg i en stue, hvor der kan være begrænset med plads til den nye sofa, men hvor du alligevel ikke vil gå på kompromis med at kunne smide benene op efter en lang dag.

Vores chaiselong-sofaer kan være et godt alternativ til hjørnesofaen. Her får du en regulær sofamodel, der i den ene side vil have en længere siddeflade, hvor du nemt kan få benene op eller bruge pladsen som en ekstra siddeplads. Den mærkbare forskel er ryglænet, der ikke strækker sig langs med chaiselongen.

Farver og materialer er essentielle for den perfekte sofa

I vores stofkollektion finder du alle vores stoftyper og -farver, der kan være din rettesnor, i forhold til hvilken stor hjørnesofa du bør vælge. Her finder du blandt andet materialer som velour, læder og 100 % polyester med smukke strukturer. Alle stoftyper har minimum 25.000 martindale, og det er mere end rigeligt til at sørge for en sofa, der er særdeles slidstærk og velegnet til familielivet.

SOFA blev til for at kombinere høj kvalitet og gode priser. Derfor producerer vi alle sofaer på vores egen fabrik, og på den måde holder vi prisen i bund. Det kan måske lyde for godt til at være sandt, men det er faktisk ikke tilfældet. For som thyboer kender vi til ærligt håndværk og høj kvalitet, der skal kunne holde i mange år.

Vi leverer din nye hjørnesofa hjem til dig

Vi leverer din nye sofa inden for 6-8 uger, og vi vil hellere end gerne levere den direkte hjem til dig. Vi tripper for at gøre arbejdet for dig, så du hverken skal montere ben eller samle sofaen selv, og så tager vi alt emballagen med os igen. Det skal nemlig være nemt for dig at få kvalitet og dansk design ind i boligen, og det er det med en sofa fra SOFA.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.