3 personers sofa

En sofa skal udfylde mange roller. På én og samme tid skal den være et stilfuldt element i din boligindretning, mens den også skal leve op til dine forventninger angående komfort. Selvom det umiddelbart virker som en svær opgave at finde en sofa til begge dele, er en 3-personers...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-30% Barcelona | sofasæt
26.998,00 kr 18.898,60 kr Eller 1.890 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 10 uger
-50% Santiago | Sofa sæt
20.998,00 kr 10.499,00 kr Eller 1.050 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 10 uger

En sofa skal udfylde mange roller. På én og samme tid skal den være et stilfuldt element i din boligindretning, mens den også skal leve op til dine forventninger angående komfort. Selvom det umiddelbart virker som en svær opgave at finde en sofa til begge dele, er en 3-personers sofa netop den perfekte løsning til dette.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af 3-personers sofaer, som alle består af god kvalitet, komfort og design fra øverste skuffe. Blandt vores store sortiment her hos sofa.dk er der utvivlsomt en sofa til tre personer, der ubesværet glider direkte ind i din boligindretning.

Få den perfekte størrelsesorden med en 3-personers sofa

Denne klassiske sofa til tre personer har længe været en fast del af indretningen i mange dagligstuer – og med god grund. Sofaen kommer i en ideel størrelse, der hverken er for stor eller for lille. Den indbyder både til hyggestunder med familien og gæsterne, mens du også på egen hånd kan nyde en god bog enten siddende eller liggende på sofaens behagelige hynder.

Derudover får du et hav af forskellige indretningsmuligheder, da størrelsen på en 3-personers sofa gør den relativ flytbar. Oven i hatten vil sofaen ikke nødvendigvis fylde hele stuen. Derfor kan du sagtens give sofaen selskab i form af for eksempel en 2 personers sofa, der kan stå i en vinkel. Ved at bruge to mindre sofaer i stuen fremfor én stor vil din stue få en luftig indretning, der ikke bliver tynget ned af for store møbler.

Kombinationen af to sofaer kan være overvældende i en mindre stue. En 3-personers sofa vil muligvis også virke som et stort møbel, hvis du ikke har særlig mange kvadratmeter at gøre med. Størrelsen og designet på sofaen gør den dog yderst flytbar. Du kan eventuelt lade sofaen stå på skrå, hvilket kan få sofaen til at virke mindre central i indretningen samt give mere plads op ad væggen. På den måde bliver sofaen ikke dominerende i rummet, mens du stadigvæk får en stor nok sofa til at flade fuldstændig ud på efter en lang dag.

Design og komfort går hånd i hånd i en 3-personers sofa

Det er ikke kun størrelsen på en sofa, der kan give din stue det personlige præg, som du vil have i din indretning. Denne populære type sofa kommer i adskillige design på vores webshop, hvilket er en ren luksus for din boligindretning. Derved bliver sofaen mere end blot en sofa, da du med det rette design løfter din stue i forhold til både æstetik, udtryk og komfort.

Til en større stue kan du også spejde efter en 4 personers sofa, der krydser mange af de samme bokse af som ved en 3-personers sofa. Hvis du gerne vil have plads til hele familien i samme sofa, vil en større sofa til tider være det rette valg.

Det minimalistiske udtryk kan dog hurtigt gå tabt, hvis du får en sofa større end en 3-personers sofa. Derudover kan du kombinere denne sofa med en puf, sådan at du kan slynge benene op på andet end det hårde og stive sofabord. Med en lav ryg, en puf og en god nakkestøtte vil sofaen hurtigt forvandle sig til en zone for ren afslapning.

Gå på opdagelse i vores sortiment af sofaer til 3 personer

Hvis du kombinerer dansk design, høj kvalitet og usammenlignelig komfort, får du vores udvalg af 3-personers sofaer her på siden. Lad dig inspirere, og find netop den sofa, der lever op til dine forventninger til et stilfuldt møbel til stuen, der også besidder stor komfort.