66 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 66 element(er)

Aktive filtre

4-personers sofa – Find hjemmets naturlige midtpunkt på sofa.dk

En rigtig god sofas betydning kan næppe undervurderes. Når hele familien skal samles, er det skønt med et sted, hvor alle mand kan slappe af og sidde behageligt. Helt uden at blive mast og med albuer og knæ i siderne fra familiens mindste. Det er også årsagen til, at mange familier vælger at opgradere deres sædvanlige sofamodel med en 4-personers sofa, så der er sikret en plads til hele familien.

Få plads til alle med sofaer fra sofa.dk

Er I en større familie, kan I kombinere jeres 4-personers sofa med yderligere en 2 personers sofa eller en 3 personers sofa. Flere vælger at have flere sofaer frem for eksempelvis en hjørnesofa, da det kan give mere fleksibilitet i forhold til boligens øvrige indretning.

Med en ekstra sofa har I også rigeligt med ekstra siddepladser, når børnene har legeaftaler med hjem eller gæster, og den udvidede del af familien kommer på besøg til en tår kaffe omkring sofabordet. Og det bedste ved en stor sofa er, at når der er mange pladser i sofaen, er der altid plads til én gæst mere.

En 4-personers sofa er en investering i familiens velvære

En sofa er en investering i familiens velvære. Den er hjemmets naturlige midtpunkt, da det gerne er her, familien samles om aftenen, og når der skal skrues op for hyggen. Derfor skal en 4-personers sofa være magelig, så alle kan brede sig. Så der er rigeligt med plads til at flyde ud og lade op.

Fordi sofaen er så vigtig for familiens velvære i dagligdagen, gør vi også vores yderste for, at jeres sofa fra sofa.dk er i absolut topklasse. Vi lægger mange timer i såvel designprocessen såvel som i produktionen af hver enkelt sofa. Og alle sofaer bliver håndlavet på vores fabrik, inden de leveres hjem til dig og din familie.

Det er også den direkte vej fra vores fabrik til dig som forbruger, der sikrer, at vi kan holde priserne på vores kvalitets-4-personers sofaer og alle vores andre sofaer nede. Vi har nemlig skåret de fordyrende mellemled over, så du kan få danskdesignede sofaer til skarpe priser.

Sådan vælger du den rigtige sofa til familien

Vi er godt klar over, at både behov og stil er forskellig fra person til person eller fra familie til familie. Ingen har de samme behov, hvilket vi forsøger at imødekomme på sofa.dk, så du kan skræddersy din sofa til dig og din families behov.

På sofa.dk finder du derfor et stort udvalg af 4-personers sofaer i høj kvalitet, som blot venter på at flytte hjem til den helt rigtige familie. Du finder en væld af forskellige farver og materialevalg på vores hjemmeside, så I kan få en 4-personers sofa med plads til hele familien, der passer lige ind i omgivelserne i jeres hjem.

Er der mindre børn eller husdyr i jeres familie, kan det være en fordel at vælge en sofa i et slidstærkt materiale, som er let at rengøre. Vælg eksempelvis vores Urban-møbelstof, der blandt andet udmærker sig ved dets holdbarhed. Og så er det bare utrolig lækkert at slænge sig i.

Design din egen 4-personers sofa på sofa.dk

Vi går faktisk skridtet videre hos sofa.dk, når det handler om at designe sin egen 4-personers sofa. Hos os kan du nemlig finde din indre designer frem og selv sammensætte din unikke sofa med vores modulsystemer. Tilføj et modul, et midterstykke, en chaiselong eller hvad du nu ønsker, din sofa skal have, og opnå en fuldkommen skræddersyet løsning til jeres hjem.

Du finder alle guides til at bygge sin egen sofa på vores hjemmeside. Men hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar med svar på dine spørgsmål.

 

 

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.