4 personers sofa

En rigtig god sofas betydning kan næppe undervurderes. Når hele familien skal samles, er det skønt med et sted, hvor alle mand kan slappe af og sidde behageligt. Helt uden at blive mast og med albuer og knæ i siderne fra familiens mindste. Det er også årsagen til, at mange familier...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
Pisa | Chaiselongsofa
23.998,00 kr Eller 2.400 kr. pr. måned i 10 mdr.
Levering & fremstilling: Afhentes i Thisted

En rigtig god sofas betydning kan næppe undervurderes. Når hele familien skal samles, er det skønt med et sted, hvor alle mand kan slappe af og sidde behageligt. Helt uden at blive mast og med albuer og knæ i siderne fra familiens mindste. Det er også årsagen til, at mange familier vælger at opgradere deres sædvanlige sofamodel med en 4-personers sofa, så der er sikret en plads til hele familien.

Få plads til alle med sofaer fra sofa.dk

Er I en større familie, kan I kombinere jeres 4-personers sofa med yderligere en 2 personers sofa eller en 3 personers sofa. Flere vælger at have flere sofaer frem for eksempelvis en hjørnesofa, da det kan give mere fleksibilitet i forhold til boligens øvrige indretning.

Med en ekstra sofa har I også rigeligt med ekstra siddepladser, når børnene har legeaftaler med hjem eller gæster, og den udvidede del af familien kommer på besøg til en tår kaffe omkring sofabordet. Og det bedste ved en stor sofa er, at når der er mange pladser i sofaen, er der altid plads til én gæst mere.

En 4-personers sofa er en investering i familiens velvære

En sofa er en investering i familiens velvære. Den er hjemmets naturlige midtpunkt, da det gerne er her, familien samles om aftenen, og når der skal skrues op for hyggen. Derfor skal en 4-personers sofa være magelig, så alle kan brede sig. Så der er rigeligt med plads til at flyde ud og lade op.

Fordi sofaen er så vigtig for familiens velvære i dagligdagen, gør vi også vores yderste for, at jeres sofa fra sofa.dk er i absolut topklasse. Vi lægger mange timer i såvel designprocessen såvel som i produktionen af hver enkelt sofa. Og alle sofaer bliver håndlavet på vores fabrik, inden de leveres hjem til dig og din familie.

Det er også den direkte vej fra vores fabrik til dig som forbruger, der sikrer, at vi kan holde priserne på vores kvalitets-4-personers sofaer og alle vores andre sofaer nede. Vi har nemlig skåret de fordyrende mellemled over, så du kan få danskdesignede sofaer til skarpe priser.

Sådan vælger du den rigtige sofa til familien

Vi er godt klar over, at både behov og stil er forskellig fra person til person eller fra familie til familie. Ingen har de samme behov, hvilket vi forsøger at imødekomme på sofa.dk, så du kan skræddersy din sofa til dig og din families behov.

På sofa.dk finder du derfor et stort udvalg af 4-personers sofaer i høj kvalitet, som blot venter på at flytte hjem til den helt rigtige familie. Du finder en væld af forskellige farver og materialevalg på vores hjemmeside, så I kan få en 4-personers sofa med plads til hele familien, der passer lige ind i omgivelserne i jeres hjem.

Er der mindre børn eller husdyr i jeres familie, kan det være en fordel at vælge en sofa i et slidstærkt materiale, som er let at rengøre. Vælg eksempelvis vores Urban-møbelstof, der blandt andet udmærker sig ved dets holdbarhed. Og så er det bare utrolig lækkert at slænge sig i.

Design din egen 4-personers sofa på sofa.dk

Vi går faktisk skridtet videre hos sofa.dk, når det handler om at designe sin egen 4-personers sofa. Hos os kan du nemlig finde din indre designer frem og selv sammensætte din unikke sofa med vores modulsystemer. Tilføj et modul, et midterstykke, en chaiselong eller hvad du nu ønsker, din sofa skal have, og opnå en fuldkommen skræddersyet løsning til jeres hjem.

Du finder alle guides til at bygge sin egen sofa på vores hjemmeside. Men hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar med svar på dine spørgsmål.