10 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Chaiselong til 2 personer – En kombination af æstetik og komfort

Står en chaiselong til to personer øverst på din ønskeliste? Så er du landet det helt rigtige sted. På sofa.dk kan du nemlig få udfriet dine sofadrømme med en lækker chaiselong til to personer, ligesom vi fører en lang række eksklusive møbler til skarpe priser.

I de senere år er chaiselongen blevet en af de hotteste boligtrends, når det kommer til sofaer. Og det er ikke uden grund, at chaiselongen flytter ind hos mange danskere. På fineste vis formår den nemlig at kombinere komfort og æstetik.

Chaiselongen er praktikalitet, når det er bedst

Trods dens gode rummelighed og siddekomfort, så er den hverken stor, kompakt eller klodset. Den tager ikke meget plads i hjemmet, hvilket gør den til en oplagt kandidat i mange hjem, når der skal vælges sofa.

Det er også størrelsen, der gør chaiselongen utrolig praktisk i mindre hjem. Du får nemlig en sofa, der fylder mindre, uden du samtidig skal gå på kompromis med siddepladserne. For ankommer der gæster, kan der sagtens sidde yderligere en eller to personer på chaiselongens puf. Du kan derfor roligt invitere gæster på besøg uden at skulle være urolig for manglende siddepladser.

En chaiselong til 2 personer er perfekt til hygge

En chaiselong til to personer skaber den perfekte ramme for hyggeligt samvær. Forestil dig at smide benene op efter en lang arbejdsdag og bare nyde roen. Det er formentligt et afslappende billede, der vil glæde de fleste. Samtidig er den utrolig bekvem at sidde i, netop fordi du kan hæve benene uden at skulle bruge en skammel, ligesom du kan hente god støtte til nakke og lænd i de bløde rygpuder.

En chaiselong er ikke bare til brug i stuen

En chaiselong til to personer er ikke kun anvendelig i stuen. Nej, det kan være et attraktivt møbel i mange rum for hele familien. Har I ekstra plads i køkkenet, kan en chaiselong gøre underværker. Så kan mor og far være i køkkenet, mens ungerne sidder i chaiselongen og leger eller læser bøger. På den måde kan I alle være samlet i ét rum, selvom I laver vidt forskellige ting.

En chaiselong er også utrolig praktisk på børne- eller ungdomsværelset. På børneværelset kan den indgå som et fast ritual inden sengetid, hvor far eller mor læser godnathistorier. På teenageværelset er den perfekt, når vennerne er på besøg, og der skal være siddepladser til mange. Derudover kan den anvendes som ekstra gæsteseng, når der er overnattende gæster på besøg.

Hvilken 2-personers chaiselong skal du vælge?

Det kan være svært ikke at blive fristet, når man ser vores sortiment af chaiselonger igennem. Her er nemlig noget for enhver smag og helt sikkert også noget for dig. Men inden du kaster din kærlighed på en bestemt chaiselong, kan du med fordel løbe alle dine og familiens behov igennem i tankerne.

Hvilke krav skal chaiselongen opfylde? Hvor skal den stå? Hvilken farve og hvilket materiale skal den fremstilles i? Når du har disse spørgsmål afklaret, vil det uden tvivl være lettere for dig at træffe det rigtige valg.

sofa.dk hjælper dig hele vejen

Hos sofa.dk opfylder vi sofadrømme. Og vi vil også gerne hjælpe dig med at komme nærmere dine drømme, så du kan få en håndlavet sofa i dansk designkvalitet hjem at bo hos dig.

Har du gjort dig tanker omkring din kommende chaiselong til to personer, men er stadig en smule i tvivl? Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Måske har du brug for at se og mærke stoffet? Eller måske vil du gerne afprøve sofaen, inden du køber? Det kan vi også hjælpe dig med. Vi sender nemlig gerne stofprøver ud til dig, så du kan få en fornemmelse af materialet i virkeligheden. Samtidig er du også velkommen til at besøge os i et af vores showrooms, hvor vi også tilbyder råd og vejledning. Her kan du også se et udvalg af vores andre chaiselonger, hjørnesofaer og meget mere.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.