Dobbelt chaiselong sofa

Der findes næppe noget bedre end at smække fødderne op i sofaen efter en lang arbejdsdag og blive omfavnet af sin sofa? For en tid kan man parkere alle bekymringer og bare nyde sofaens bløde komfort. Og det er nemlig nøgleordet, når det handler om...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Der findes næppe noget bedre end at smække fødderne op i sofaen efter en lang arbejdsdag og blive omfavnet af sin sofa? For en tid kan man parkere alle bekymringer og bare nyde sofaens bløde komfort. Og det er nemlig nøgleordet, når det handler om sofaer: komfort. Det skal være rart at sidde i sin sofa, så man kan afspænde fuldkomment. Derfor er det heller ikke uden betydning, hvilken sofa du vælger.

Ultimativ komfort for hele familien

Vælger du en dobbelt-chaiselong, skal du på ingen måde gå på kompromis med komforten. Her kan du trygt smække benene op og nyde den gode rygstøtte og benenes hvile. Men det gode ved den dobbelte chaiselong er, at du ikke er ene om at nyde dens gode kvaliteter.

For med en dobbelt-chaiselong er der også dobbelt op på komfort, som andre af familiens beboere kan nyde godt af, da den imiterer hjørnesofaens kvaliteter. Det må siges at være en ultimativ form for luksus, man kan invitere indenfor i sit hjem.

Vælg den rigtige dobbelte chaiselong til hjemmet

Familier er aldrig ens. Det er deres behov inden for sofaer heller ikke. Men faktisk er der mange faktorer i spil, når den rigtige sofa skal vælges. Der skal nemlig tages hensyn til antallet af beboere, rummets størrelse, valg af materialer, farveønsker og meget, meget mere. Disse hensyn er derfor vigtige at have med i sine overvejelser før et køb.

Med en dobbelt-chaiselong er verden åben for muligheder. Den findes nemlig i et væld af udgaver. Derfor er det vigtigt, at du tager pulsen på dine behov. Måden, hvorpå den dobbelte puf eller de separate puffer er placeret er nemlig heller ikke uden betydning, når den rigtige dobbelte chaiselong skal vælges.

Den dobbelte chaiselongs mange muligheder

Overordnet set er der tre veje, du kan gå, når du skal vælge en dobbelt-chaiselong. 1. Du kan vælge at have en dobbelt-puf i venstre side. 2. Du kan vælge at have en dobbelt-puf i højre side. 3. Du kan vælge at have to separate puffer i hver sin side, så den danner en U-form. Så overvej, hvilken version der passer bedst ind i dit hjem, indretning og levestil.

Men. For der er et men. Der findes faktisk også en fjerde vej at gå. På sofa.dk kan du nemlig også designe din helt egen dobbelte chaiselong og dermed selv bestemme, præcis hvordan den skal se ud, og hvor mange siddepladser den skal have.

Design din egen chaiselong på sofa.dk

Hos sofa.dk kan du selv designe din egen dobbelte chaiselong med vores modulsystem, der giver dig ultimativ frihed og fleksibilitet. Du kan dermed selv vælge, hvor mange siddepladser den skal have, antallet af puffer, farven på stoffet og hvilket materiale, du ønsker betrækket skal være. Du kan med andre ord skabe en dobbelt-chaiselong, der passer fuldkommen til din stil og behov.

For det er lige præcis det, vi er eksperter i. At give vores kunder det, de drømmer om, når de troede, de havde løbet panden mod muren. Vi opfylder nemlig boligdrømme, så du kan få den perfekte sofa hjem at bo i din stue uden at skulle gå på kompromis med din designvision.

sofa.dk – Dansk kvalitetsdesign, der er til at betale

Vi mener, at design er for alle. Og det skal ikke koste spidsen af en jetjager at omgive sig med dansk design af høj kvalitet. Det er vores motto, som vi hver dag forsøger at efterleve. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde alle vores kunder lækre møbler til deres hjem til fornuftige priser.

Derfor har vi fjernet alle fordyrende mellemled mellem os og kunderne. Når du bestiller en dobbelt-chaiselong eller andre sofaer på vores hjemmeside, producerer vi produktet til dig. Du får med andre ord et unikt produkt direkte fra fabrikken.