4 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

Chaiselong dobbelt – Dobbelt op på komfort

Der findes næppe noget bedre end at smække fødderne op i sofaen efter en lang arbejdsdag og blive omfavnet af sin sofa? For en tid kan man parkere alle bekymringer og bare nyde sofaens bløde komfort. Og det er nemlig nøgleordet, når det handler om sofaer: komfort. Det skal være rart at sidde i sin sofa, så man kan afspænde fuldkomment. Derfor er det heller ikke uden betydning, hvilken sofa du vælger.

Ultimativ komfort for hele familien

Vælger du en dobbelt-chaiselong, skal du på ingen måde gå på kompromis med komforten. Her kan du trygt smække benene op og nyde den gode rygstøtte og benenes hvile. Men det gode ved den dobbelte chaiselong er, at du ikke er ene om at nyde dens gode kvaliteter.

For med en dobbelt-chaiselong er der også dobbelt op på komfort, som andre af familiens beboere kan nyde godt af, da den imiterer hjørnesofaens kvaliteter. Det må siges at være en ultimativ form for luksus, man kan invitere indenfor i sit hjem.

Vælg den rigtige dobbelte chaiselong til hjemmet

Familier er aldrig ens. Det er deres behov inden for sofaer heller ikke. Men faktisk er der mange faktorer i spil, når den rigtige sofa skal vælges. Der skal nemlig tages hensyn til antallet af beboere, rummets størrelse, valg af materialer, farveønsker og meget, meget mere. Disse hensyn er derfor vigtige at have med i sine overvejelser før et køb.

Med en dobbelt-chaiselong er verden åben for muligheder. Den findes nemlig i et væld af udgaver. Derfor er det vigtigt, at du tager pulsen på dine behov. Måden, hvorpå den dobbelte puf eller de separate puffer er placeret er nemlig heller ikke uden betydning, når den rigtige dobbelte chaiselong skal vælges.

Den dobbelte chaiselongs mange muligheder

Overordnet set er der tre veje, du kan gå, når du skal vælge en dobbelt-chaiselong. 1. Du kan vælge at have en dobbelt-puf i venstre side. 2. Du kan vælge at have en dobbelt-puf i højre side. 3. Du kan vælge at have to separate puffer i hver sin side, så den danner en U-form. Så overvej, hvilken version der passer bedst ind i dit hjem, indretning og levestil.

Men. For der er et men. Der findes faktisk også en fjerde vej at gå. På sofa.dk kan du nemlig også designe din helt egen dobbelte chaiselong og dermed selv bestemme, præcis hvordan den skal se ud, og hvor mange siddepladser den skal have.

Design din egen chaiselong på sofa.dk

Hos sofa.dk kan du selv designe din egen dobbelte chaiselong med vores modulsystem, der giver dig ultimativ frihed og fleksibilitet. Du kan dermed selv vælge, hvor mange siddepladser den skal have, antallet af puffer, farven på stoffet og hvilket materiale, du ønsker betrækket skal være. Du kan med andre ord skabe en dobbelt-chaiselong, der passer fuldkommen til din stil og behov.

For det er lige præcis det, vi er eksperter i. At give vores kunder det, de drømmer om, når de troede, de havde løbet panden mod muren. Vi opfylder nemlig boligdrømme, så du kan få den perfekte sofa hjem at bo i din stue uden at skulle gå på kompromis med din designvision.

sofa.dk – Dansk kvalitetsdesign, der er til at betale

Vi mener, at design er for alle. Og det skal ikke koste spidsen af en jetjager at omgive sig med dansk design af høj kvalitet. Det er vores motto, som vi hver dag forsøger at efterleve. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde alle vores kunder lækre møbler til deres hjem til fornuftige priser.

Derfor har vi fjernet alle fordyrende mellemled mellem os og kunderne. Når du bestiller en dobbelt-chaiselong eller andre sofaer på vores hjemmeside, producerer vi produktet til dig. Du får med andre ord et unikt produkt direkte fra fabrikken.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.