Stor sofa med chaiselong

Mangler du en lækker stilren sofa, der kan give din stue personlighed og dig selv komfort? Så skulle du tage at investere i en stor sofa med chaiselong fra sofa.dk. En chaiselong giver plads til hele...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Mangler du en lækker stilren sofa, der kan give din stue personlighed og dig selv komfort? Så skulle du tage at investere i en stor sofa med chaiselong fra sofa.dk. En chaiselong giver plads til hele familien og skaber et enkelt look til stuen. Fordelen er især, at du kan smide benene op i den ene ende og stadig kan sidde almindeligt på resten af sofaen, hvis du har gæster.

Hos sofa.dk har vi et stort udvalg af lækre chaiselongsofaer i høj kvalitet og dansk design. Vi vægter kvaliteten meget højt, og det kan du se i vores håndlavede chaiselonger, der kommer direkte fra fabrikken. Designet betyder også meget for os, og derfor er alle vores chaiselongsofaer i lækre danske design. Derfor kan du finde din nye sofa med chaiselong lige her hos os.

Få en stor og lækker sofa med chaiselong

Alle vores chaiselonger kan vendes både til højre og venstre. Derfor kan du altid finde en chaiselong, der passer ind i netop din stue. De kommer desuden i mange forskellige størrelser. Vi har især flere store sofaer med chaiselonger, der passer til en stor stue. Sofaen bør være familiens samlingssted og stuens centrum. Det gør derfor ikke noget, at sofaen er stor. En stor sofa med chaiselong er derfor helt ideel til dig, der gerne vil have plads og samtidig udnytte stuen bedst muligt.

Tilpas din store sofa med flere moduler

Vores chaiselongsofaer kommer ofte i flere moduler, så du kan vælge, hvor stor den skal være, og i hvilken rækkefølge det skal komme. De forskellige moduler kan for eksempel være en puf, et hjørnemodul og midtermodul. Du kan få helt op til syv moduler til en stor sofa med chaiselong, hvor du eksempelvis har flere midtermoduler. Den kan altså blive virkelig stor og have plads til hele familien plus ekstra gæster. Hvis du ønsker en endnu større sofa, kan du passende tage et kig på vores hjørnesofaer.

Find en chaiselongsofa, der matcher din stil

Chaiselongsofaerne fra sofa.dk kommer i et stort udvalg af fine farver, så du kan finde lige netop den farve, som passer bedst til din personlighed og stil. Udover valg af farve kan du vælge, hvilket materiale din nye chaiselongsofa skal have. Vores sofaer kommer blandt andet i velour, læder og slidstærkt og holdbart stof. Stofferne har igen flere underkategorier som eksempelvis polyester og bomuld. Farverne afhænger af de forskellige materialer, så det skal du også have med i dine overvejelser.

En stor sofa med chaiselong og elegance

Vores chaiselongsofaer er store uden at være klodsede. De har alle et meget enkelt og stilrent look – uanset hvilket design du ender med at vælge. Det enkle look giver elegance til sofaen, så den ikke fylder hele rummet, men stadig har plads til mange personer. Det er derfor en god kombination af plads, størrelse, enkelthed og elegance. Det hører også med til den klassiske nordiske og danske stil, som vi fører. Her kommer kvaliteten også ind i billedet.

Alle vores chaiselongsofaer er lavet i dansk kvalitet, hvilket du kan se på det slidstærke stof og de massive trærammer, der samler sofaen. Kvaliteten ses helt fra sofaens ben til pudernes indhold.

Køb en stor sofa med chaiselong i dag

Vores udvalg af store chaiselongsofaer gør det nemt for dig at finde en sofa, der passer ind i lige netop din stue og i din stil. Du skal blot finde ud af, hvilken størrelse og farve du gerne vil have. Ofte kan du også finde flere af vores chaiselongsofaer på tilbud. Så kan du spare ekstra mange penge i købet af din nye sofa. Så køb din chaiselongsofa på sofa.dk, og få en stilren og komfortabel sofa i dansk design og dansk kvalitet.