49 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 49 element(er)

Aktive filtre

Chaiselongstor til den moderne bolig

Mangler du en lækker stilren sofa, der kan give din stue personlighed og dig selv komfort? Så skulle du tage at investere i en stor sofa med chaiselong fra sofa.dk. En chaiselong giver plads til hele familien og skaber et enkelt look til stuen. Fordelen er især, at du kan smide benene op i den ene ende og stadig kan sidde almindeligt på resten af sofaen, hvis du har gæster.

Hos sofa.dk har vi et stort udvalg af lækre chaiselongsofaer i høj kvalitet og dansk design. Vi vægter kvaliteten meget højt, og det kan du se i vores håndlavede chaiselonger, der kommer direkte fra fabrikken. Designet betyder også meget for os, og derfor er alle vores chaiselongsofaer i lækre danske design. Derfor kan du finde din nye sofa med chaiselong lige her hos os.

Få en stor og lækker sofa med chaiselong

Alle vores chaiselonger kan vendes både til højre og venstre. Derfor kan du altid finde en chaiselong, der passer ind i netop din stue. De kommer desuden i mange forskellige størrelser. Vi har især flere store sofaer med chaiselonger, der passer til en stor stue. Sofaen bør være familiens samlingssted og stuens centrum. Det gør derfor ikke noget, at sofaen er stor. En stor sofa med chaiselong er derfor helt ideel til dig, der gerne vil have plads og samtidig udnytte stuen bedst muligt.

Tilpas din store sofa med flere moduler

Vores chaiselongsofaer kommer ofte i flere moduler, så du kan vælge, hvor stor den skal være, og i hvilken rækkefølge det skal komme. De forskellige moduler kan for eksempel være en puf, et hjørnemodul og midtermodul. Du kan få helt op til syv moduler til en stor sofa med chaiselong, hvor du eksempelvis har flere midtermoduler. Den kan altså blive virkelig stor og have plads til hele familien plus ekstra gæster. Hvis du ønsker en endnu større sofa, kan du passende tage et kig på vores hjørnesofaer.

Find en chaiselongsofa, der matcher din stil

Chaiselongsofaerne fra sofa.dk kommer i et stort udvalg af fine farver, så du kan finde lige netop den farve, som passer bedst til din personlighed og stil. Udover valg af farve kan du vælge, hvilket materiale din nye chaiselongsofa skal have. Vores sofaer kommer blandt andet i velour, læder og slidstærkt og holdbart stof. Stofferne har igen flere underkategorier som eksempelvis polyester og bomuld. Farverne afhænger af de forskellige materialer, så det skal du også have med i dine overvejelser.

En stor sofa med chaiselong og elegance

Vores chaiselongsofaer er store uden at være klodsede. De har alle et meget enkelt og stilrent look – uanset hvilket design du ender med at vælge. Det enkle look giver elegance til sofaen, så den ikke fylder hele rummet, men stadig har plads til mange personer. Det er derfor en god kombination af plads, størrelse, enkelthed og elegance. Det hører også med til den klassiske nordiske og danske stil, som vi fører. Her kommer kvaliteten også ind i billedet.

Alle vores chaiselongsofaer er lavet i dansk kvalitet, hvilket du kan se på det slidstærke stof og de massive trærammer, der samler sofaen. Kvaliteten ses helt fra sofaens ben til pudernes indhold.

Køb en stor sofa med chaiselong i dag

Vores udvalg af store chaiselongsofaer gør det nemt for dig at finde en sofa, der passer ind i lige netop din stue og i din stil. Du skal blot finde ud af, hvilken størrelse og farve du gerne vil have. Ofte kan du også finde flere af vores chaiselongsofaer på tilbud. Så kan du spare ekstra mange penge i købet af din nye sofa. Så køb din chaiselongsofa på sofa.dk, og få en stilren og komfortabel sofa i dansk design og dansk kvalitet.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.