153 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 153 element(er)

Aktive filtre

Modulsofa i høj kvalitet hos sofa.dk

Vi hos sofa.dk elsker sofaer, hvorfor vores sofaer er håndlavede i gode materialer, så vi kan sikre dig en høj kvalitet. Derudover er vores sofaer inspireret af det nordiske design, hvor der er skarpe linjer, men plads til personlighed og hygge. Vores designere har designet vores sofaer, hvor de har udvalgt de farver, materialer og former, som de mener, der egner sig bedst til sofaen.

Dette betyder også, at der er stor mulighed for personlighed, da der typisk vil være flere farver og materialer at vælge imellem. Drømmer du om en stor sofa, eller har du en helt bestemt idé til, hvordan din sofa skal se ud, så kan du se på vores store udvalg af modulsofaer.

Sammensæt din egen sofa med vores moduler

Det kan være, at din stue er anderledes, eller du blot har en idé om, hvordan du gerne vil have en sofa, så er vores modulsofaer et rigtig godt bud på din nye sofa. Vores modulsofaer er også håndlavede og i et dansk design, hvorfor både kvalitet og stil vil være i top. Du kan ved hjælp af vores design selv sætte dit præg, idet modulerne kan samles, som du gerne vil forme din sofa.

Vi har selv designet nogle sofaer ved hjælp af vores moduler, men det er også muligt at købe modulerne separat, hvor du selv får lov til at bestemme. Modulerne er bygget på massivt træ og har gode Nozag-fjedre, som sikrer, at du får en sofa med en lang levetid. Ydrematerialet er op til dig, da vi har et stort udvalg af materialer som bomuld, hør, polyester, velour og læder.

Modulsofa med chaiselong

Vi hos sofa.dk er vilde med chaiselonger, idet chaiselongsofaer har et fint udtryk, men derudover giver den også bare en mulighed for at flyde ud i sofaen. Når du har en chaiselongsofa, kan du få benene op i sofaen, mens du stadig kan sidde behageligt i sofaen, uden nakken skal drejes i forskellige vinkler.

Vi har derfor også et stort udvalg af sofaer med chaiselong – og selvfølgelig har vi også moduler, der giver dig mulighed for at samle en modulsofa med chaiselong. Du kan både finde store og små sofaer med chaiselong, da alle skal have mulighed for at smide benene op, uanset om de har en mindre eller stor stue.

Hjørnesofa af moduler

En hjørnesofa er perfekt til dig, der har en stor stue og derfor gerne vil afgrænse stuen, eller til dig, der gerne vil åbne rummet op. Når du placerer en hjørnesofa i hjørnet, vil rummet nemlig åbne sig op, og det kan derfor føles som et større rum. Vi har mange forskellige modeller af hjørnesofaer, hvilket betyder, at du også kan finde hjørnesofaer med chaiselong.

Derudover findes de også i forskellige størrelser og ikke mindst farver. Med vores moduler kan du også sammensætte en hjørnesofa, der passer i de mål, som du leder efter. Du kan derfor nemt lave en trepersoners modulhjørnesofa, hvis du gerne vil have en mindre hjørnesofa – men det er også muligt at lave dem endnu større.

Modulopbyggede sofaer

Hvis du ikke er helt klar på at låse dig fast på én bestemt sofa, kan du med fordel vælge en modulopbygget en af slagsen. Som navnet antyder, får du nemlig her muligheden for at købe din sofa i moduler, og dermed får du også muligheden for at opdatere den over tid ved køb af nye moduler, hvis det viser sig nødvendigt.

Det betyder i bund og grund, at hvis du blot har brug for plads til to personer lige nu, men på et tidspunkt flytter eller får behov for mere plads, så kan det sagtens lade sig gøre, uden at hele sofaen skal udskiftes. Denne fleksibilitet er blandt andet en af årsagerne til, at mange af vores kunder går efter en modulopbygget sofa, når de handler hos os.

Som du kan se på siden her, er udvalget af disse sofamoduler ganske stort, og der er rig mulighed for at vælge mellem hjørnesofamoduler, moduler med chaiselong og meget mere.

Hos sofa.dk har du flere muligheder

Udover vores lækre kvalitetsdesign samt vores modulsofaer, så kan du også være med til at sætte dit præg på sofaen ved hjælp af farve- og materialevalg. Vores sofaer bliver nemlig lavet i forskellige farver, hvorfor du kan finde alt fra en beige sofa til en mørkeblå farve. Du kan se valgmulighederne inde på produkterne, hvor både farver og materialer er beskrevet.

Derudover kan du også indskrænke søgningen, hvis du i forvejen ved, at du går efter en hjørnesofa eller en grå chaiselongsofa. Du kan se hele udvalget hos sofa.dk, hvor du altid er garanteret en høj kvalitet.