111 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 111 element(er)

Aktive filtre

Modulsofa i høj kvalitet hos sofa.dk

Vi hos sofa.dk elsker sofaer, hvorfor vores sofaer er håndlavede i gode materialer, så vi kan sikre dig en høj kvalitet. Derudover er vores sofaer inspireret af det nordiske design, hvor der er skarpe linjer, men plads til personlighed og hygge. Vores designere har designet vores sofaer, hvor de har udvalgt de farver, materialer og former, som de mener, der egner sig bedst til sofaen.

Dette betyder også, at der er stor mulighed for personlighed, da der typisk vil være flere farver og materialer at vælge imellem. Drømmer du om en stor sofa, eller har du en helt bestemt idé til, hvordan din sofa skal se ud, så kan du se på vores store udvalg af modulsofaer.

Sammensæt din egen sofa med vores moduler

Det kan være, at din stue er anderledes, eller du blot har en idé om, hvordan du gerne vil have en sofa, så er vores modulsofaer et rigtig godt bud på din nye sofa. Vores modulsofaer er også håndlavede og i et dansk design, hvorfor både kvalitet og stil vil være i top. Du kan ved hjælp af vores design selv sætte dit præg, idet modulerne kan samles, som du gerne vil forme din sofa.

Vi har selv designet nogle sofaer ved hjælp af vores moduler, men det er også muligt at købe modulerne separat, hvor du selv får lov til at bestemme. Modulerne er bygget på massivt træ og har gode Nozag-fjedre, som sikrer, at du får en sofa med en lang levetid. Ydrematerialet er op til dig, da vi har et stort udvalg af materialer som bomuld, hør, polyester, velour og læder.

Modulsofa med chaiselong

Vi hos sofa.dk er vilde med chaiselonger, idet chaiselongsofaer har et fint udtryk, men derudover giver den også bare en mulighed for at flyde ud i sofaen. Når du har en chaiselongsofa, kan du få benene op i sofaen, mens du stadig kan sidde behageligt i sofaen, uden nakken skal drejes i forskellige vinkler.

Vi har derfor også et stort udvalg af sofaer med chaiselong – og selvfølgelig har vi også moduler, der giver dig mulighed for at samle en modulsofa med chaiselong. Du kan både finde store og små sofaer med chaiselong, da alle skal have mulighed for at smide benene op, uanset om de har en mindre eller stor stue.

Hjørnesofa af moduler

En hjørnesofa er perfekt til dig, der har en stor stue og derfor gerne vil afgrænse stuen, eller til dig, der gerne vil åbne rummet op. Når du placerer en hjørnesofa i hjørnet, vil rummet nemlig åbne sig op, og det kan derfor føles som et større rum. Vi har mange forskellige modeller af hjørnesofaer, hvilket betyder, at du også kan finde hjørnesofaer med chaiselong.

Derudover findes de også i forskellige størrelser og ikke mindst farver. Med vores moduler kan du også sammensætte en hjørnesofa, der passer i de mål, som du leder efter. Du kan derfor nemt lave en trepersoners modulhjørnesofa, hvis du gerne vil have en mindre hjørnesofa – men det er også muligt at lave dem endnu større.

Hos sofa.dk har du flere muligheder

Udover vores lækre kvalitetsdesign samt vores modulsofaer, så kan du også være med til at sætte dit præg på sofaen ved hjælp af farve- og materialevalg. Vores sofaer bliver nemlig lavet i forskellige farver, hvorfor du kan finde alt fra en beige sofa til en mørkeblå farve. Du kan se valgmulighederne inde på produkterne, hvor både farver og materialer er beskrevet.

Derudover kan du også indskrænke søgningen, hvis du i forvejen ved, at du går efter en hjørnesofa eller en grå chaiselongsofa. Du kan se hele udvalget hos sofa.dk, hvor du altid er garanteret en høj kvalitet.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.