Sofasæt

Vi hos sofa.dk har et stort udvalg af forskellige sofaer, som kan hjælpe dig med at danne den helt perfekte sofagruppe, der dækker dine og familiens behov. Den traditionelle sofagruppe består af en topersoners sofa og en Læs mere

Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Vi hos sofa.dk har et stort udvalg af forskellige sofaer, som kan hjælpe dig med at danne den helt perfekte sofagruppe, der dækker dine og familiens behov. Den traditionelle sofagruppe består af en topersoners sofa og en trepersoners sofa, men i dag bliver mange sofaer lavet så store, at de sagtens kan være en sofagruppe i sig selv.

En sofagruppe handler om, at der skal være plads til alle i familien, så alle kan sidde behageligt. Derudover har en sofagruppe typisk et omdrejningspunkt, om det er samtale eller fjernsynet handler meget om, hvordan du placerer møblerne i forhold til hinanden.

Sofagruppe med topersoners og trepersoners sofaer

Du kan sagtens lave en sofagruppe med en topersoners og en trepersoners sofa, og hvis I er flere i familien, har vi hos sofa.dk også firepersoners sofaer. Det handler derfor bare om, at du skal finde ud af, hvilke materialer og farver du går efter.

Vi har både topersoners sofaer i blå eller grøn velour, hvis du gerne vil have en mere farverig sofa. Du kan selvfølgelig også finde en sofa i bomuld, hør eller polyester i en lækker beige farve eller en grålig nuance.

Du kan placere sofagruppen, som det passer bedst i rummet, eller ud fra hvilket omdrejningspunkt du gerne vil lægge op til. Skal sofaerne lægge op til samtale, kan det være en god idé at sætte dem over for hinanden.

En sofa med chaiselong som sofagruppe

En chaiselongsofa findes i mange forskellige størrelser, og den vil sagtens kunne danne rammen for en lækker sofagruppe i din stue. En sofa med chaiselong findes i mange forskellige størrelser, så alt efter stuens eller familiens størrelse kan du sagtens finde en hos sofa.dk, der både kan indbyde til samtale og afslapning foran fjernsynet.

Det smarte ved en sofa med chaiselong er, at den også kan bruges som en ’flyder’. Du kan ligge på mange forskellige ledder og stadig mærke sofaens behagelige kvaliteter – derudover er der en bedre mulighed for at få benene op i sofaen uden at tage en siddeplads fra en anden.

Hjørnesofa

En hjørnesofa bliver ofte kategoriseret som en stor sofa, men det er også muligt at finde en mindre hjørnesofa, hvis jeres stue ikke kan rumme et kæmpe møbel. Udover de forskellige størrelser inden for hjørnesofaer så gør en hjørnesofa sig også som en sofagruppe.

En sofagruppe har to ’vinger’, som oftest erstatter en topersoners og trepersoners sofa, hvis de stilles i en ret vinkel. Det er derfor muligt at danne en lækker sofagruppe med en hjørnesofa, der både kan indbyde til afslapning og samtale på grund af dens gode form.

Køb din sofagruppe hos sofa.dk

Hos sofa.dk er du garanteret håndlavede sofaer, som kommer direkte fra fabrikken hjem til dig. Vi lader os inspirere af det nordiske design, hvorfor vores sofaer vil passe perfekt ind i det danske hjem. Det nordiske design giver mange muligheder for personlighed, hvilket du kan vælge igennem noget lækkert stof som eksempelvis velour, eller du kan vælge en sofa i bomuld, hør eller polyester i en farve som mørkeblå, grøn eller beige.

Vores sofaer er lavet på en ramme i massivt træ, der sikrer dig en god holdbarhed og en sofa, der har en lang levetid. Vi bygger alle vores sofaer selv, hvor vores Nozag-fjedre sørger for, at du kommer til at sidde behageligt, uanset om du vælger en sofa med chaiselong, en hjørnesofa eller de traditionelle topersoners og trepersoners sofaer.

Du kan se vores store udvalg af sofaer og materialer på sofa.dk, hvor du blandt andet både finder topersoners, trepersoners og firepersoners sofaer og chaiselongsofaer – alle sammen sofaer, som du kan lave en lækker og stilfuld sofagruppe med.

Fordele ved at købe et sofasæt

Der er mange fordele ved at købe et sofasæt. Blandt andet kan du med et sofasæt i stuen glæde dig over, at der bliver plads til, at hele familien kan brede sig og føle sig komfortable. Samtidig lægger to eller flere sofaer typisk bedre op til samtale og hyggeligt samvær med sine gæster.

Du kender det nok godt selv; det der med, at man er fire mennesker (eller flere), der alle sidder i samme sofa. Det fungerer ikke ret godt - slet ikke, hvis sofaen ikke har chaiselong. Derfor ender man ofte med at blive siddende ved spisebordet, hvilket jo i bund og grund er ærgerligt. Det er nemlig langt mere hyggeligt at sidde i de bløde møbler, når først man har nydt den gode mad.

Fordelen ved at købe et sofasæt er også, at det åbner bedre op for aktiviteter rundt om sofabordet. Så hvis du synes, at I for ofte ender med at se for meget fjernsyn, og gerne ville hygge med et brætspil i stedet, er der ingen tvivl om, at et sofasæt ville gøre det markant mere oplagt.

Hvad koster et sofasæt?

Et sofasæt er som regel lidt dyrere end at købe én stor sofa. Det skyldes simpelthen, at man jo køber to eller flere sofaer. Når det så er sagt, så vurderer vi, at vi har ramt nogle meget overkommelige priser med vores sofasæt her øverst på siden. Som du kan se, er der noget i forskellige prisklasser. Forhåbentligt betyder det, at du kan finde et sæt sofaer, der ligger inden for dit budget.

Priserne kan naturligvis variere meget alt efter sofaernes størrelse(r), materiale(r) og meget mere. I vores sortiment finder du både billige sofasæt i polyester såvel som lidt mere eksklusive sofaer i læder og velour. Bemærk i øvrigt, at alle oplyste priser er inkl. levering.

Vi kan kun slå et slag for, at du tager et kig øverst på siden og dykker ned i vores udvalg af sofasæt. Forhåbentligt er der et eller flere sæt, som du både kan lide og har råd til. Hvis du har spørgsmål til pris eller noget som helst andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du eksempelvis gøre via chat, på e-mail eller ved at ringe til os inden for vores åbningstider i løbet af ugen. Det gælder i øvrigt også ved spørgsmål til bestillingsprocessen.

Sådan bestiller du dit nye sofa sæt hos Sofa.dk

Og apropos bestillingsprocessen; lad os kort gennemgå, hvordan du bestiller dit nye sofa sæt her hos Sofa.dk. Det er sådan set ikke anderledes end måden, hvorpå du bestiller alle vores andre sofaer og øvrige varer. Men det skal ikke afholde os fra at beskrive processen med nedenstående trin-for-trin guide:

1.       Start med at udvælge det sofasæt, du ønsker at købe. Det kan du gøre her på siden

2.       Beslut dig for, hvilken farve sættet skal have

3.       Læg dit nye sofa sæt i kurven

4.       Gå herefter til din kurv

5.       Tjek, at alt stemmer

6.       Fortsæt til betaling

7.       Udfyld kontaktoplysninger og adresse

8.       Vælg leveringsmetode

9.       Vælg betalingsmetode og betal

10.   Glæd dig til, at dit nye sofa sæt bliver leveret til døren kvit og frit

Vi synes selv, at bestillingsprocessen er ganske overskuelig. Det håber vi naturligvis også, at du synes. Skulle det mod forventning give problemer, kan du altid komme i kontakt med vores kundeservice. Som vi nævnte tidligere, kan du nemlig kontakte os på flere forskellige måder. Det kan vi kun opfordre til, at du gør, hvis du får behov for hjælp med bestillingen af dit nye sofa sæt eller andet.

Hvilket sofasæt er det rigtige for mig og min stue?

Som du nok har bemærket, så er der mange forskellige sofasæt at vælge imellem. Kombinerer vi det med, at vi ikke kender din stue, så kan det være svært at komme med konkrete anbefalinger. Heldigvis kan vi gøre noget, der er næsten lige så godt; give et par gode råd med på vejen.

Vores sofasæt har alle forskellige udtryk, størrelser og materialer. Det betyder, at de alle passer ind i forskellige hjem og stuer. Vores anbefaling er derfor, at du tager stilling til, hvor store sofaerne i dit sofasæt må være. Det kan du gøre ved at måle stuen og eventuelt også din nuværende sofa op. Ud fra dette kan du overveje, om du vil have nye sofaer, der er større, mindre eller omtrent samme størrelse.

Det er dog ikke kun den fysiske størrelse, du skal tage stilling til. Også den opfattede størrelse er vigtig. Nogle sofaer er meget bombastiske og flyderagtige, i den forstand, at de har brede armlæn, går helt ned til gulvet og er dybe. De virker større end sofaer med højere ben og smalle armlæn - også selvom størrelsen i realiteten er den samme.

Kombinerer man dette med materialetypen og -farven, er der altså nogle ting at tage stilling til. Generelt anbefaler vi sofaer med et let udtryk og lyse farver til mindre rum, mens større rum godt kan bære de lidt større og tungere møbler og farver.

Brug for finansiering ved køb af et sofa sæt?

Er det en anelse uoverskueligt at skulle betale den fulde pris for et sofa sæt lige nu og her? Så er der ingen grund til bekymring. Vi tilbyder nemlig gratis finansiering på alle vores sofa sæt og øvrige produkter. Det betyder, at du kan dele din betaling op i mindre bidder udover en periode.

Det er ret enkelt, og du slipper ovenikøbet for renter, hvorfor det er en meget fordelagtig betalingsmetode. Fremgangsmåden er ret enkel; du gennemgår blot hele bestillingen indtil betalingen, hvor du vælger afbetaling (via Santander) i stedet for betaling med almindeligt betalingskort.

Herefter vil du blive guidet igennem resten af købet, så du til sidst ender med at få en god finansieringsaftale på dit køb af sofa sæt. Det kunne eksempelvis være et sæt til 15.000 kroner, som du deler op over 10 måneder til en pris á 1.500 kroner om måneden.