7 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-7 af 7 element(er)

Aktive filtre

Sofagruppe & sofasæt hos sofa.dk

Vi hos sofa.dk har et stort udvalg af forskellige sofaer, som kan hjælpe dig med at danne den helt perfekte sofagruppe, der dækker dine og familiens behov. Den traditionelle sofagruppe består af en topersoners sofa og en trepersoners sofa, men i dag bliver mange sofaer lavet så store, at de sagtens kan være en sofagruppe i sig selv.

En sofagruppe handler om, at der skal være plads til alle i familien, så alle kan sidde behageligt. Derudover har en sofagruppe typisk et omdrejningspunkt, om det er samtale eller fjernsynet handler meget om, hvordan du placerer møblerne i forhold til hinanden.

Sofagruppe med topersoners og trepersoners sofaer

Du kan sagtens lave en sofagruppe med en topersoners og en trepersoners sofa, og hvis I er flere i familien, har vi hos sofa.dk også firepersoners sofaer. Det handler derfor bare om, at du skal finde ud af, hvilke materialer og farver du går efter.

Vi har både topersoners sofaer i blå eller grøn velour, hvis du gerne vil have en mere farverig sofa. Du kan selvfølgelig også finde en sofa i bomuld, hør eller polyester i en lækker beige farve eller en grålig nuance.

Du kan placere sofagruppen, som det passer bedst i rummet, eller ud fra hvilket omdrejningspunkt du gerne vil lægge op til. Skal sofaerne lægge op til samtale, kan det være en god idé at sætte dem over for hinanden.

En sofa med chaiselong som sofagruppe

En chaiselongsofa findes i mange forskellige størrelser, og den vil sagtens kunne danne rammen for en lækker sofagruppe i din stue. En sofa med chaiselong findes i mange forskellige størrelser, så alt efter stuens eller familiens størrelse kan du sagtens finde en hos sofa.dk, der både kan indbyde til samtale og afslapning foran fjernsynet.

Det smarte ved en sofa med chaiselong er, at den også kan bruges som en ’flyder’. Du kan ligge på mange forskellige ledder og stadig mærke sofaens behagelige kvaliteter – derudover er der en bedre mulighed for at få benene op i sofaen uden at tage en siddeplads fra en anden.

Hjørnesofa

En hjørnesofa bliver ofte kategoriseret som en stor sofa, men det er også muligt at finde en mindre hjørnesofa, hvis jeres stue ikke kan rumme et kæmpe møbel. Udover de forskellige størrelser inden for hjørnesofaer så gør en hjørnesofa sig også som en sofagruppe.

En sofagruppe har to ’vinger’, som oftest erstatter en topersoners og trepersoners sofa, hvis de stilles i en ret vinkel. Det er derfor muligt at danne en lækker sofagruppe med en hjørnesofa, der både kan indbyde til afslapning og samtale på grund af dens gode form.

Køb din sofagruppe hos sofa.dk

Hos sofa.dk er du garanteret håndlavede sofaer, som kommer direkte fra fabrikken hjem til dig. Vi lader os inspirere af det nordiske design, hvorfor vores sofaer vil passe perfekt ind i det danske hjem. Det nordiske design giver mange muligheder for personlighed, hvilket du kan vælge igennem noget lækkert stof som eksempelvis velour, eller du kan vælge en sofa i bomuld, hør eller polyester i en farve som mørkeblå, grøn eller beige.

Vores sofaer er lavet på en ramme i massivt træ, der sikrer dig en god holdbarhed og en sofa, der har en lang levetid. Vi bygger alle vores sofaer selv, hvor vores Nozag-fjedre sørger for, at du kommer til at sidde behageligt, uanset om du vælger en sofa med chaiselong, en hjørnesofa eller de traditionelle topersoners og trepersoners sofaer.

Du kan se vores store udvalg af sofaer og materialer på sofa.dk, hvor du blandt andet både finder topersoners, trepersoners og firepersoners sofaer og chaiselongsofaer – alle sammen sofaer, som du kan lave en lækker og stilfuld sofagruppe med.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.