6 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre

Sofagruppe & sofasæt hos sofa.dk

Vi hos sofa.dk har et stort udvalg af forskellige sofaer, som kan hjælpe dig med at danne den helt perfekte sofagruppe, der dækker dine og familiens behov. Den traditionelle sofagruppe består af en topersoners sofa og en trepersoners sofa, men i dag bliver mange sofaer lavet så store, at de sagtens kan være en sofagruppe i sig selv.

En sofagruppe handler om, at der skal være plads til alle i familien, så alle kan sidde behageligt. Derudover har en sofagruppe typisk et omdrejningspunkt, om det er samtale eller fjernsynet handler meget om, hvordan du placerer møblerne i forhold til hinanden.

Sofagruppe med topersoners og trepersoners sofaer

Du kan sagtens lave en sofagruppe med en topersoners og en trepersoners sofa, og hvis I er flere i familien, har vi hos sofa.dk også firepersoners sofaer. Det handler derfor bare om, at du skal finde ud af, hvilke materialer og farver du går efter.

Vi har både topersoners sofaer i blå eller grøn velour, hvis du gerne vil have en mere farverig sofa. Du kan selvfølgelig også finde en sofa i bomuld, hør eller polyester i en lækker beige farve eller en grålig nuance.

Du kan placere sofagruppen, som det passer bedst i rummet, eller ud fra hvilket omdrejningspunkt du gerne vil lægge op til. Skal sofaerne lægge op til samtale, kan det være en god idé at sætte dem over for hinanden.

En sofa med chaiselong som sofagruppe

En chaiselongsofa findes i mange forskellige størrelser, og den vil sagtens kunne danne rammen for en lækker sofagruppe i din stue. En sofa med chaiselong findes i mange forskellige størrelser, så alt efter stuens eller familiens størrelse kan du sagtens finde en hos sofa.dk, der både kan indbyde til samtale og afslapning foran fjernsynet.

Det smarte ved en sofa med chaiselong er, at den også kan bruges som en ’flyder’. Du kan ligge på mange forskellige ledder og stadig mærke sofaens behagelige kvaliteter – derudover er der en bedre mulighed for at få benene op i sofaen uden at tage en siddeplads fra en anden.

Hjørnesofa

En hjørnesofa bliver ofte kategoriseret som en stor sofa, men det er også muligt at finde en mindre hjørnesofa, hvis jeres stue ikke kan rumme et kæmpe møbel. Udover de forskellige størrelser inden for hjørnesofaer så gør en hjørnesofa sig også som en sofagruppe.

En sofagruppe har to ’vinger’, som oftest erstatter en topersoners og trepersoners sofa, hvis de stilles i en ret vinkel. Det er derfor muligt at danne en lækker sofagruppe med en hjørnesofa, der både kan indbyde til afslapning og samtale på grund af dens gode form.

Køb din sofagruppe hos sofa.dk

Hos sofa.dk er du garanteret håndlavede sofaer, som kommer direkte fra fabrikken hjem til dig. Vi lader os inspirere af det nordiske design, hvorfor vores sofaer vil passe perfekt ind i det danske hjem. Det nordiske design giver mange muligheder for personlighed, hvilket du kan vælge igennem noget lækkert stof som eksempelvis velour, eller du kan vælge en sofa i bomuld, hør eller polyester i en farve som mørkeblå, grøn eller beige.

Vores sofaer er lavet på en ramme i massivt træ, der sikrer dig en god holdbarhed og en sofa, der har en lang levetid. Vi bygger alle vores sofaer selv, hvor vores Nozag-fjedre sørger for, at du kommer til at sidde behageligt, uanset om du vælger en sofa med chaiselong, en hjørnesofa eller de traditionelle topersoners og trepersoners sofaer.

Du kan se vores store udvalg af sofaer og materialer på sofa.dk, hvor du blandt andet både finder topersoners, trepersoners og firepersoners sofaer og chaiselongsofaer – alle sammen sofaer, som du kan lave en lækker og stilfuld sofagruppe med.