141 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 141 element(er)

Aktive filtre

Stofsofaer til ethvert hjem

En sofa med stof er en klassiker i de fleste hjem. Det er blandt andet på grund af alle de forskellige sammensætninger af stof, der bliver eksperimentet med for at forbedre kvalitet, design og komfort.

Alle disse sammensætninger gør det muligvis svært at finde rundt i de forskellige stof- eller tekstiltyper. Hvilken type stof skal din nye sofa mon være betrukket med? For at gøre dit valg langt nemmere har vi her på siden samlet et bredt udvalg af stofsofaer, der kommer i forskellige modeller og stoftyper. Blandt de mange stofsofaer skal der nok være én, der glider elegant og stilfuldt ind i din boligindretning!

Forskellig slidstyrke på vores stof til sofaerne

Stofsofaer er ikke blot et møbel, der kun hører hjemme ved siden af sofabordet, bogreolen og lænestolen i stuen. Det populære møbel er også at finde på diverse offentlige steder, hvor adskillige mennesker får fornøjelsen af at hvile sig kort i løbet af hverdagens strabadser.

Jo flere mennesker, der slår sig ned i en sofa i løbet af en dag, desto større slidstyrke skal stofsofaen have. Dette gælder både i hjemmet samt på offentlige steder. Til at måle slidstyrken på stof bruger man måleenheden Martindale.

Hvis din nye stofsofa skal stå i entreen eller på kontoret og primært blot være til pynt, kan du sagtens nøjes med en stoftype med en Martindale på omkring 15.000. Til en familie med småbørn eller stort brug af den lækre sofa af stof kan det være fordelagtigt at spejde mod en stofsofa med en Martindale i nærheden af 25.000.

Til offentlige steder kan det være nødvendigt med en Martindale på 80.000 – eller mere! Det varierer dog fra boligindretning til boligindretning samt selve brugen af stofsofaen. Når du skal vælge stof til din stofsofa, bør du derfor undersøge stoffets slidstyrke i forhold til netop din situation. Her hos sofa.dk forsøger vi så vidt muligt at have stofsofaer af forskellig slidstyrke. Derved kan du finde en sofa med stof, der passer netop til dit sofaforbrug.

En stofsofa efter din smag

Stof dækker over flere tekstiltyper, og sofaer bliver i dag designet med fokus på, at ikke én stoftype passer til alle. Derfor vil du finde både sofaer i stof af en enkelt tekstiltype eller af flere kombinationsmønstre mellem for eksempel polyester, bomuld, polypropylen eller linen. Dette giver dig et kæmpe råderum, når du skal kombinere din stue ud fra diverse kontraster, farvekombinationer og stofstrukturer.

Stoffet på en stofsofa er nemlig afgørende for mere end blot komforten. Nogle stofsofaer vil være helt glatte i strukturen, mens en grovere struktur vil skabe et andet udtryk. Det store udbud af stofsofaer af forskellige tekstiltyper gør det derfor til en leg at kombinere din stofsofa med andre tekstiler i din stue. Hvis du for eksempel vælger en sofa i velour, kan du vælge at bruge velour som den dominerende stoftype i stuen, eller du kan mikse det op med at bruge puder i enten bomuld eller polyester.

En stofsofa til netop dit behov

Så længe betrækket på en sofa er af stof, er der tale om en stofsofa. Derfor kan du finde diverse sofatyper såsom vores chaiselongsofaer, der også vil gå ind under denne kategori. Da stofsofaer i sig selv giver mange muligheder i forhold til personligt præg og design, bliver det blot endnu bedre, at du kan finde en stofsofa i en bestemt model eller form.

Når du har fundet den rette stofsofa, kan en imprægnering af stoffet forlænge sofaens levetid. Dette vil vi klart anbefale, da det supplerer den overfladebehandling, som vores storleverandører allerede har givet alle vores stoftyper. Med den rette slidstyrke, stoftype og imprægneringen vil både du og din stue have mange års fornøjelse af din nye stofsofa.  

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.