44 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 44 element(er)

Aktive filtre

Flydersofa – en sofa med nye højder inden for afslapning

Det er fejlagtigt at tro, at du bliver nødt til at gå på kompromis med din sofas stilede udtryk og komfort. Udtrykket og komforten tager selvfølgelig udgangspunkt i dine personlige præferencer og forventninger til din sofa, men det kan være svært at finde en mellemvej.

Derfor har vi her på siden samlet vores udvalg af flydersofaer, der netop har en perfekt balancegang mellem dansk design og høj komfort.

Hvorfor vælge en flydersofa?

Først og fremmest er sofaen en essentiel del af en stue. Det er netop i sofaen, at de fleste slår sig ned, når de opholder sig i stuen. Møblet er også det perfekte sted at trække stikket og flade ud efter en lang dag. Derfor er det naturligt, at mange finder det vigtigt, at en sofa i bund og grund er behagelig at flyde i – deraf navnet på alle sofaerne på denne side.

På trods af navnet er en flydersofa ikke udelukkende tiltænkt komfort. Som ved alle andre sofaer på sofa.dk bygger vores flydersofaer også på de bedste materialer og råvarer, som resulterer i stilfuldt og solidt håndværk. Derved får du det bedste fra to sofaverdener – lækker komfort og et trendy udtryk.

Komfort er individuelt

En god start på din søgen efter en sofa til at flyde i tager udgangspunkt i din form for komfort. Hvad gør netop din drømmesofa behagelig? Hvis du gerne vil flyde i sofaen og virkelig begrave dig i den bløde polstring, vil det være oplagt at vælge en dyb sofa med en lav ryg. Hvis du foretrækker at sidde oprejst i sofaen og have en komfortabel nakkestøtte, kan du passende se vores sofaer med en høj ryg. Sofaer med disse egenskaber kan du finde i en flydersofa her på siden.

En flydersofa til hele familien

Det er ofte en selvfølge, at en god flydersofa er et stort møbel, der fylder størstedelen af stuen. Det er til dels også noget lettere at flyde i en sofa, hvor du ikke skal være bange for at trille ud over siden. Alt håb er dog ikke ude for et hjem med mindre plads i stuen. Flydersofaer kommer i flere forskellige former og størrelser, hvilket blandt andet viser, at det er meget individuelt, hvornår folk vil definere en sofa som en flyder.

Størrelsen på din flydersofa bliver dog nødt til at tage hensyn til, hvor mange der skal flyde i sofaen på samme tid. Hvis alle dine familiemedlemmer kan betegne sig selv som sofaflydere, kan en ny, stor flydersofa blive det mest populære møbel i hele dit hjem.  

Konceptet med en flydersofa er netop perfekt til en familie, der nyder at være i hinandens selskab en fredag aften foran fjernsynet. Når alle skal se fjernsyn på samme tid, vil en sofa i en buet form også være et perfekt valg. Herved får du og din familie en praktisk sofa i forhold til både komfort og boligindretningen.

Find din nye flydersofa hos os

Når du køber en af flydersofaerne her på siden, skal du ikke være bange for, at sofaen mister sin form efter flere timer med afslapning på det samme spot. Vi sørger selvfølgelig for, at din flydersofa holder sin form, da alle vores sofaer er monteret med fast koldskum på både sidde- og rygfladerne. Derved kan både du og din familie flyde i sofaen så meget, som I vil.

Blandt vores udvalg her på siden skal der nok være en sofa, der passer perfekt til din stue, dit budget og dine forventninger angående komfort. Gå derfor på opdagelse i vores sortiment af flydersofaer – og kontakt os gerne, hvis du mangler hjælp!

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.