10 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Hvis du før er stødt på en sofa med høj ryg, så er du formentlig også bekendt med den eksklusivitet, som den udstråler. Det oser af nordisk minimalisme og giver et elegant udtryk til stuen. Samtidig har den høje ryg fordele, som ikke kan måles med øjet. Den høje ryg giver nemlig den siddende en indbygget god holdning, så man ikke falder sammen i ryggen og sidder i akavede stillinger. Du kan derved høste flere fordele, når en sofa med høj ryg flytter ind hos dig.

sofa.dk – Dansk design direkte til dig

Hos sofa.dk fører vi et stort udvalg af eksklusive sofaer med høj ryg, der udelukkende består af egne modeller. Alle vores sofaer fremstilles på vores egen fabrik, hvor de laves i hånden. De er dermed 100 % dansk design af allerhøjeste kvalitet. Foruden sofaer med høj ryg finder du også chaiselongerflyderemodulopbyggede sofaer og meget, meget mere hos os.

Men samtidig har vi også barberet noget af prisen i forhold til vores konkurrenter, så du kan nyde godt af vores design til skarpe priser. Det kan vi gøre, fordi vi selv står bag produktionen og ikke har nogen fordyrende mellemled. Vi sender derfor vores sofaer direkte fra fabrikken og hjem til dig.

Sådan vælger du stoffet til din sofa med høj ryg

Det kan måske føles overvældende, når man bliver mødt af de mange muligheder for at customize sin sofa på sofa.dk. Du finder nemlig et stort udvalg af forskellige typer materialer såsom velour, polyesterblandinger, møbelstof, hør- og bomuldsblandinger og mange flere, som du kan vælge at betrække din sofa med. For ikke at nævne de mange farver, som du kan vælge.

Når du skal vælge materiale til din sofa, bør du overveje dens formål. Har du eksempelvis brug for et meget slidstærkt betræk, bør du gå efter en stofkvalitet med en Martindale på over 25.000, mens det hos de fleste vil være tilstrækkeligt med en Martindale på omkring 15.000 eller derover. Hos sofa.dk har vi stoffer med op imod 100.000 Martindale, hvis behovet for et ekstra slidstærkt materiale skulle opstå.

Sådan forlænger du holdbarheden på din sofa med høj ryg

Vi råder altid til, at du imprægnerer din sofa, når den bliver leveret til dig. På den måde er du med til at forlænge dens levetid. Samtidig er imprægneringen med til at beskytte sofaen mod slid, snavs og sollys, som over tid kan have indflydelse på dens generelle tilstand. Så derfor anbefaler vi som sagt altid rettidig omhu med imprægnering, så du kan beholde din sofa med høj ryg som en del af hjemmet i mange år frem i tiden.

Få leveret din sofa med høj ryg uden besvær

Når vi leverer din sofa, har du flere muligheder. Vi vil nemlig gerne gå den ekstra mil for at gøre købsoplevelsen så god som muligt for dig. Du kan derfor vælge, om vi skal bære din sofa indenfor. Vi kan endda samle din sofa på stedet og tage al emballagen med os, når vi går, hvis du ønsker det. Vil du gerne af med din gamle sofa i sammen ombæring, så kan vi også tilbyde dig hjælp med det. Vi tager nemlig også gerne din gamle sofa med retur, så du slipper for besværet med at skille dig af med den. Lettere bliver det formentlig ikke.

Har du nogen spørgsmål angående køb af sofa med høj ryg eller andre sofaer, står vi altid klar til at svare på spørgsmål. Du er derfor velkommen til at kontakte os på info@sofa.dk, hvis du skulle brænde inde med et spørgsmål.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.