Sofa med høj ryg

Hvis du før er stødt på en sofa med høj ryg, så er du formentlig også bekendt med den eksklusivitet, som den udstråler. Det oser af nordisk minimalisme og giver et elegant udtryk til stuen. Samtidig har den høje ryg fordele, som ikke kan måles med øjet. Den høje ryg giver nemlig den siddende...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-50% Madrid | U-sofa
22.998,00 kr 11.499,00 kr Eller 1.150 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 8 uger

Hvis du før er stødt på en sofa med høj ryg, så er du formentlig også bekendt med den eksklusivitet, som den udstråler. Det oser af nordisk minimalisme og giver et elegant udtryk til stuen. Samtidig har den høje ryg fordele, som ikke kan måles med øjet. Den høje ryg giver nemlig den siddende en indbygget god holdning, så man ikke falder sammen i ryggen og sidder i akavede stillinger. Du kan derved høste flere fordele, når en sofa med høj ryg flytter ind hos dig.

sofa.dk – Dansk design direkte til dig

Hos sofa.dk fører vi et stort udvalg af eksklusive sofaer med høj ryg, der udelukkende består af egne modeller. Alle vores sofaer fremstilles på vores egen fabrik, hvor de laves i hånden. De er dermed 100 % dansk design af allerhøjeste kvalitet. Foruden sofaer med høj ryg finder du også chaiselongerflyderemodulopbyggede sofaer og meget, meget mere hos os.

Men samtidig har vi også barberet noget af prisen i forhold til vores konkurrenter, så du kan nyde godt af vores design til skarpe priser. Det kan vi gøre, fordi vi selv står bag produktionen og ikke har nogen fordyrende mellemled. Vi sender derfor vores sofaer direkte fra fabrikken og hjem til dig.

Sådan vælger du stoffet til din sofa med høj ryg

Det kan måske føles overvældende, når man bliver mødt af de mange muligheder for at customize sin sofa på sofa.dk. Du finder nemlig et stort udvalg af forskellige typer materialer såsom velour, polyesterblandinger, møbelstof, hør- og bomuldsblandinger og mange flere, som du kan vælge at betrække din sofa med. For ikke at nævne de mange farver, som du kan vælge.

Når du skal vælge materiale til din sofa, bør du overveje dens formål. Har du eksempelvis brug for et meget slidstærkt betræk, bør du gå efter en stofkvalitet med en Martindale på over 25.000, mens det hos de fleste vil være tilstrækkeligt med en Martindale på omkring 15.000 eller derover. Hos sofa.dk har vi stoffer med op imod 100.000 Martindale, hvis behovet for et ekstra slidstærkt materiale skulle opstå.

Sådan forlænger du holdbarheden på din sofa med høj ryg

Vi råder altid til, at du imprægnerer din sofa, når den bliver leveret til dig. På den måde er du med til at forlænge dens levetid. Samtidig er imprægneringen med til at beskytte sofaen mod slid, snavs og sollys, som over tid kan have indflydelse på dens generelle tilstand. Så derfor anbefaler vi som sagt altid rettidig omhu med imprægnering, så du kan beholde din sofa med høj ryg som en del af hjemmet i mange år frem i tiden.

Få leveret din sofa med høj ryg uden besvær

Når vi leverer din sofa, har du flere muligheder. Vi vil nemlig gerne gå den ekstra mil for at gøre købsoplevelsen så god som muligt for dig. Du kan derfor vælge, om vi skal bære din sofa indenfor. Vi kan endda samle din sofa på stedet og tage al emballagen med os, når vi går, hvis du ønsker det. Vil du gerne af med din gamle sofa i sammen ombæring, så kan vi også tilbyde dig hjælp med det. Vi tager nemlig også gerne din gamle sofa med retur, så du slipper for besværet med at skille dig af med den. Lettere bliver det formentlig ikke.

Har du nogen spørgsmål angående køb af sofa med høj ryg eller andre sofaer, står vi altid klar til at svare på spørgsmål. Du er derfor velkommen til at kontakte os på info@sofa.dk, hvis du skulle brænde inde med et spørgsmål.